KRL

Sistem de monitorizare de la distanta KRL Watchdog

KRL Watchdog este utilizat pentru monitorizarea si controlul de la distanta al sistemelor de corectie a factorului de putere. KRL Kontrol a implementat sistemul de monitorizare de la distanta KRL Watchdog, care asigura monitorizarea si controlul de la distanta al echipamentelor de reparatie in faza industriala, pe o perioada de dezvoltare de doi ani. Noul produs indeplineste cerintele epocii moderne si promoveaza digitalizarea pe piata sistemelor PFC. Dezvoltarea a inclus crearea software-ului KRL Watchdog bazat pe web, care a fost insotit de o aplicatie mobila. Clientii care opereaza sisteme PFC vor putea astfel sa monitorizeze echipamentele de la distanta prin verificarea datelor in timp real. Utilizatorii pot fi notificati imediat cu privire la orice semnale de defectiune, evitand astfel pierderile de energie si costurile risipite de energie asociate cu defectiunile sistemului PFC.

 • trimiterea imediata de notificari si semnale de eroare catre dispozitivele utilizatorului
 • inregistrarea programarilor de service si reparatiile
 • prevenirea erorilor prin verificarea datelor stocate

Prezentare

Remote monitoring and control of Power Factor Correction systems

 

KRL Kontrol has implemented the KRL Watchdog remote monitoring system, which provides remote monitoring and control of industrial phase repair equipment, over a two-year development period. The new product meets the requirements of the modern age and promotes digitalization in the PFC system market.

The development included the creation of KRL Watchdog's web-based software, which was accompanied by a mobile application. Customers operating PFC systems will thus be able to remotely monitor equipment by checking data in real-time. Users can be immediately notified of any fault signals, thus avoiding energy losses and wasted energy costs associated with PFC system failures.

Sistem de monitorizare de la distanta KRL Watchdog
Sistem de monitorizare de la distanta KRL Watchdog

With this development, the Hungarian PFC industry has entered a new era and is supporting Industry 4.0 efforts.

Advantages and field of application

Why you should choose KRL Watchdog?

Safety:

 • Sending notifications and error messages to user devices
 • Continuous monitoring of the operating time and switching number of capacitor stages and detection of faulty stages
 • Continuous power factor measurement to verify proper operation of the equipment
 • Real-time and historical display of measurement data illustrated on graphs

Maintenance:

 • Remote monitoring of equipment by KRL service engineers
 • Indication and recording of maintenance cycles
 • Recording of service dates and repairs
 • Optimisation of maintenance costs
 • Immediate intervention possible in case of emergency
 • Fault prevention by monitoring stored data
 • Remote intervention, carrying out operational tests.

Energy efficiency: 

 • Continuous measurement and storage of electrical data measured by the PFC system
 • Immediate reporting of breakdowns
 • Fast bug fixing and operational safety.

Technical specifications

At the heart of the system is the WD Communication Module, which captures data inside the PFC system and transmits it to the WD cloud over an encrypted channel. The communication module is connected to the network via Ethernet or GSM.

Thanks to the cloud-based technology, users can access the data and signals measured by the PFC system anywhere, anytime.

The customer experience is completed in the KRL Watchdog web-based software. Once logged in, they can check the results of the PFC system in a clean, user-friendly interface.

We have also developed a mobile phone and tablet app for the system, which can be downloaded free for Android and iOS devices.

Alte produse ale companiei
Unitate de corectare a factorului de putere de tip KRL-FS
 
Unitate de corectare a factorului de putere de tip KRL-FS

Echipament de corectare a fazelor pentru retele normale si cu poluare scazuta intr-un dulap in picioare, cu alimentare optionala. Daca este necesar, produc si echipamente cu diferite alocari de trepte si design pentru exterior. Tipul FSP nu include automatizarea, iar designul personalizat este posibil.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Filtru armonic activ ECOsine™ cu sincronizare activa cu un timp de raspuns mai mic de 100 µsec
 
Filtru armonic activ ECOsine™ cu sincronizare activa cu un timp de raspuns mai mic de 100 µsec

Schaffner ECOsine™ ofera solutii adaptate si economice pentru cele mai solicitante provocari de atenuare a armonicilor cu orice tip de sarcina neliniara implicata. Seria de filtre de sincronizare activa ECOsine™ ofera un concept de solutie care este modular, compact si poate fi utilizat ca module autonome sau ca solutie de sistem. Modulul de sincronizare optional ofera un management inteligent al utilizarii filtrului si permite redundanta care garanteaza o solutie inteligenta de calitate a energiei in era Industriei 4.0. KRL Kontrol ofera filtre armonice active cu performante excelente in rezolvarea problemelor de calitate a energiei, concentrandu-se pe nevoile clientilor si pe cerintele aplicatiilor pentru o energie mai curata si mai inteligenta.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Unitate de corectare a factorului de putere dezacordata de tip FO
 
Unitate de corectare a factorului de putere dezacordata de tip KRL-FO

Echipament de corectare a fazei sufocate pentru retele puternic contaminate, in dulap vertical, cu alimentare optionala. Daca este necesar, produc si echipamente cu diferite alocari de trepte si design exterior, fiind posibile solicitari individuale. Evaluarea de 75 kvar este de asemenea disponibila. Tipul FOP nu include automatizare.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Unitate de corectare a factorului de putere de tip KRL-RT Unitate de corectare a factorului de putere de tip KRL-FS Unitate de corectare a factorului de putere dezacordata de tip FO Unitate de corectare a factorului de putere cu tiristor detunizat de tip FOT
 
Unitati de compensare a puterii reactive KRL Kontrol
9 produse

KRL Kontrol ofera o gama larga de echipamente de corectare a fazei, tinand cont de cele mai diverse conditii de functionare: contaminarea retelei cu armonici de curent si tensiune (netede sau echipamente cu bobina de inductie); viteza de schimbare a puterii reactive (dispozitiv cu comutator magnetic sau trepte tiristoare); puterii reactive inductive sau capacitive (eventual ambele) este necesara compensarea lor; efectele asupra mediului, temperatura mediului (design interior, exterior sau echipamente construite cu condensatori ranforsati).

9 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Condensatoare KRL de joasa tensiune
 
Condensatoare KRL de joasa tensiune

Condensatoare KRL de tip K, pentru compensarea individuala a transformatoarelor (nesarcina) si motoare, pentru retea normala, tip TRK, pentru compensare individuala a transformatoarelor (fara sarcina) si motoare, pentru retea normala (cu siguranta principala) si tip TRK-FO, pentru compensarea individuala a transformatoarelor (fara sarcina) si a motoarelor, pentru retele foarte contaminate (cu siguranta principala).

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Software pentru antreprenori, aplicatii
Software pentru antreprenori, aplicatii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...