KRL Kontrol Kft.

KRL Kontrol Kft.

Unitate de corectare a factorului de putere de tip KRL-RT Unitate de corectare a factorului de putere de tip KRL-FS Unitate de corectare a factorului de putere dezacordata de tip FO Unitate de corectare a factorului de putere cu tiristor detunizat de tip FOT
 
Unitati de compensare a puterii reactive KRL Kontrol
9 produse

KRL Kontrol ofera o gama larga de echipamente de corectare a fazei, tinand cont de cele mai diverse conditii de functionare: contaminarea retelei cu armonici de curent si tensiune (netede sau echipamente cu bobina de inductie); viteza de schimbare a puterii reactive (dispozitiv cu comutator magnetic sau trepte tiristoare); puterii reactive inductive sau capacitive (eventual ambele) este necesara compensarea lor; efectele asupra mediului, temperatura mediului (design interior, exterior sau echipamente construite cu condensatori ranforsati).

9 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Analizor de retea Hioki 3198 Contoare de consum DME monofazate si trifazate Multimetre digitale si analizoare de retea DMG
 
Contoare de consum KRL, instrumente trifazate si analizoare de retea
3 produse

Contoarele de consum KRL Kontrol includ dispozitive cu conexiune directa si indirecta, monofazata si trifazata, modele simple si dispozitive cu diverse functii, intrari si iesiri multimetru, precum si cu certificare MID. Pe langa valorile de tensiune si curent, precum si de putere si consum, majoritatea instrumentelor de panou masoara si alti parametri importanti ai retelei (frecventa, factor de putere, armonici, etc.). Cu ajutorul modulelor de expansiune este posibila configurarea diferitelor comunicatii (USB, RS-232, RS-485, Ethernet, etc.), astfel incat acestea sa poata transmite date masurate si sa trimita semnale de eroare. Au un afisaj LCD grafic iluminat din spate, un meniu de navigare simplu si intuitiv si o precizie ridicata a masuratorilor.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Filtru armonic activ ECOsine™ cu sincronizare activa cu un timp de raspuns mai mic de 100 µsec
 
Filtru armonic activ ECOsine™ cu sincronizare activa cu un timp de raspuns mai mic de 100 µsec

Schaffner ECOsine™ ofera solutii adaptate si economice pentru cele mai solicitante provocari de atenuare a armonicilor cu orice tip de sarcina neliniara implicata. Seria de filtre de sincronizare activa ECOsine™ ofera un concept de solutie care este modular, compact si poate fi utilizat ca module autonome sau ca solutie de sistem. Modulul de sincronizare optional ofera un management inteligent al utilizarii filtrului si permite redundanta care garanteaza o solutie inteligenta de calitate a energiei in era Industriei 4.0. KRL Kontrol ofera filtre armonice active cu performante excelente in rezolvarea problemelor de calitate a energiei, concentrandu-se pe nevoile clientilor si pe cerintele aplicatiilor pentru o energie mai curata si mai inteligenta.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Generator de energie reactiva SVG
 
Generator de energie reactiva Sinexcel SVG

Dispozitivul Sinexcel SVG este o solutie PFC bazata pe invertor care poate compensa inertia inductiva si capacitiva. Este garantat a fi inductiv, mentinand in acelasi timp o valoare de 0,99, comuta in mod continuu, evitand subcompensarea sau supracompensarea. SVG (Static Var Generator) compenseaza specificul de performanta solicitata de catre sistem. Viteza de comutare este de 15 ms, comunicare RS 485, protocol Modbus, control IGBT.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de monitorizare de la distanta KRL Watchdog
 
Sistem de monitorizare de la distanta KRL Watchdog

KRL Watchdog este utilizat pentru monitorizarea si controlul de la distanta al sistemelor de corectie a factorului de putere. KRL Kontrol a implementat sistemul de monitorizare de la distanta KRL Watchdog, care asigura monitorizarea si controlul de la distanta al echipamentelor de reparatie in faza industriala, pe o perioada de dezvoltare de doi ani. Noul produs indeplineste cerintele epocii moderne si promoveaza digitalizarea pe piata sistemelor PFC. Dezvoltarea a inclus crearea software-ului KRL Watchdog bazat pe web, care a fost insotit de o aplicatie mobila. Clientii care opereaza sisteme PFC vor putea astfel sa monitorizeze echipamentele de la distanta prin verificarea datelor in timp real. Utilizatorii pot fi notificati imediat cu privire la orice semnale de defectiune, evitand astfel pierderile de energie si costurile risipite de energie asociate cu defectiunile sistemului PFC.

Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...