Teddington

Perdea de aer Teddington seria A

Perdelele de aer din seria A sunt solutia ideala pentru spatiile comerciale si cladirile de birouri. Design compact si extrem de flexibil in termeni de performanta, dimensiuni si caracteristici - perdele de aer cu performante inalte la un pret accesibil. Dispozitivele din seria A folosesc tehnologia conventionala cu lamele pentru descarcarea aerului. Patru categorii de performanta disponibile la alegere in trei tipuri de design. Lungimi: 1000, 1500, 2000, 2500 si 3000 mm.

  • carcasa autoportanta, stabila din otel
  • pot fi integrate cu usurinta intr-un sistem VRF
  • calitate germana

Documente

Perdea de aer Teddington seria A - prezentare detaliata

prezentare detaliata

pdf 4.8 MB Engleza
Perdea de aer Teddington seria A
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Centrala termica solara in condensare Wolf CSZ-2
 
Centrala termica solara in condensare Wolf CSZ-2

Sistemul CSZ-2 se remarca prin randament solar ridicat, silentiozitate si dimensiuni compacte, accesibilitate excelenta la toate componentele pentru operare si service din fata, oferind o multime de optiuni de amplasare in locuinta. Combinatia perfecta gaz-solar. Sistemul CSZ-2 este dezvoltat si echipat in conformitate cu conceptul de eficienta prin condensare. Ca urmare, CSZ-2 poate acoperi pana la 60% din prepararea apei calde menajere cu energie solara, ceea ce face ca sistemul sa fie solutia perfecta acolo unde se doreste economie si confort la un nivel ridicat. Sistemul modular cuprinde: centrala termica in condensare CGB-2, boiler solar, pompa solara de inalta eficienta, controler solar SM-2, vas de expansiune de 25 l si un vas pentru colectare a fluidului solar. Noul modul de programare permite ca intregul sistem sa fie controlat si analizat, de exemplu, variabilele precum randamentul solar, conversia in kW ora, metri cubi de gaz natural, pot fi foarte usor calculate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Teava corugata din inox Gastite
 
Teava corugata din inox Gastite

Gastite® este sistemul de teava de gaz flexibila corugata din otel inoxidabil (CSST) certificata DVGW G 5616 si SVGW 18-034-06. Folosind Gastite® se economiseste timp si bani la montaj, beneficiand de flexibilitate in design si executie, respectiv de siguranta sporita in exploatare. Gastite este certificat in Romania de catre MDLPA / Consiliul Tehnic Permanent pentu Constructii, pentru utilizarea in instalatii de utilizare a gazelor naturale, treapta de presiune joasa. In Germania, este certificat DVGW pentru 500 mbar si a fost testat la 2 bar. Este disponibil cu diametre de la DN 15 la DN 50 pe colaci de 45 sau 90 de metri (mai mari pentru proiecte speciale) si vine complet cu sistemul de terminatii din alama cu etansare metal pe metal, fara garnituri si fara instrumente sau scule speciale. Pentru ca Gastite se fixeaza pe traseul ales prin indoire cu mana, nu este nevoie de coturi si de imbinari, rezultand cateva avantaje foarte mari: timp de executie cu 70% mai scurt, siguranta sporita prin eliminarea imbinarilor de la coturi, posibilitatea practica de ascundere in slituri ventilate unde sunt permise doar sectiuni continue de teava, siguranta seismica datorita flexibilitatii inerente a tevii, siguranta sporita datorita terminatiilor cu etansare metal pe metal, fara garnituri ce pot imbatrani in timp sau se pot misca, durabilitate nelimitata datorita constructiei din inox tratat termic.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Centrala de cogenerare Wolf GTK 35 - 530 seria B si K motor MAN Centrala de cogenerare Wolf PS GTK 35 - 530 M Centrala de cogenerare Wolf GTK  600 - 2000 seria B si K motor MWM Centrala de cogenerare Wolf PS GTK 600 - 2000 M
 
Centrale de cogenerare Wolf
5 produse

Centrale de cogenerare pe gaz natural sau biogaz Wolf, cu puteri de la 7 kW la 2 MW. Prin integrarea experientei in domeniul instalatiilor HVAC comerciale si industriale, Wolf este intr-o pozitie unica de a integra sistemele de cogenerare in instalatii complete de incalzire, ventilatie si climatizare. Impreuna cu partenerii pe linia de prelucarare a biogazului, Wolf ajuta la implementarea de instalatii complete de procesare, stocare si utilizare a biogazului obtinut in statii de biogaz, statii de epurare ape uzate si rampe de deseuri menajere.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Centrala de tratare aer Wolf KG Top Hygiene
 
Centrala de tratare aer Wolf KG Top Hygiene

Centralele de tratare a aerului Wolf KG top Hygiene VDI 6022 sunt o subcategorie a centralelor KG Top si au in componenta ventilator tip EC (ventilator alternativ cu antrenare directa), usor de curatat, datorita acoperirii cu un strat igienic, cabluri scurte si dirijate spre exterior, control variabil al motorului, filtru in versiune clipsata, fara goluri pentru a preveni scurgerile de aer pe langa filtru, cel putin 10 m² de suprafata de filtrare per m², sectiune transversala. Cadrul filtrului este rezistent la coroziune datorita etansarii cu spuma, iar baza din otel inoxidabil este foarte usor de curatat. Toate unitatile pot fi proiectate in conformitate cu normele de igiena conform VDI 6022, se pot echipa cu umidificatoare cu aburi in loc de umidificatoarele adiabatice HygroFlow si se poate selecta in varianta ATEX. In functie de necesitate, se poate opta pentru un debit incepand 1.000 pana la 35.000 m³/h, iar viteza aerului este de 1,5 m/s.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sistem de control Kubler Celestra Tub radiant Kubler Maxima Sistem de control Kubler ROSSY Tub radiant Kubler Optima Plus
 
Tuburi radiante Kubler
7 produse

Sistemele de incalzire radianta Kubler sunt in special recomandate pentru spatiile industriale cu inaltimi mari, pentru zonele cu deschideri dese ale usilor de acces, zonele cu izolatie termica deficitara. Radiatia infrarosie produsa de tuburile radiante Kubler ajunge instantaneu acolo unde este necesara pentru incazlire, la nivelul podelei si nu se pierde prin stratificare termica. Jetrun ofera produse de prima clasa si efectueaza cu usurinta modificari si produce solutii speciale pentru aplicatia dorita.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Perdea de aer
Perdea de aer
Doc, rampa de egalizare
Doc, rampa de egalizare
Usa automata
Usa automata
Agregate de racire, camere frigorifice
Agregate de racire, camere frigorifice
Plafon, placa acustica
Plafon, placa acustica
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...