Ceresit CT 79 Impactum - Tencuiala decorativa elastomerica

Tencuiala decorativa elastomerica, cu aspect de "parf de piatra", granulatie de 1,5 mm. Tencuiala decorativa in strat subtire, elastica, pentru interior si exterior.

  • extrem de elastica
  • extrem de rezistenta la conditiile meteorologice
  • rezistent la deteriorari mecanice - chiar forte de 100 J
Documente
Specificatii
Prezentare

Stiri conexe

Ceresit Ceretherm Impactum - sistem durabil de termoizolatie
Ceresit Ceretherm Impactum - sistem durabil de termoizolatie
Sistem imbatabil de termoizolatie de la Ceresit
Ceresit Ceretherm Impactum - sistem durabil de termoizolatie

Alte produse ale companiei

CT 73 - Tencuiala decorativa silicatica
 
CT 73 - Tencuiala decorativa silicatica

Tencuiala decorativa silicatica in strat subtire, cu aspect de "scoarta de copac", granulatie de 2 mm si 3 mm, pentru interior si exterior. Gata preparata pentru a fi utilizata la realizarea straturilor subtiri de tencuiala. Se poate aplica pe suprafete de beton, tencuieli traditionale sau placi din ipsos armat si nu numai. Este foarte permeabila la vaporii de apa si rezistenta la murdarie. De asemenea, tencuiala silicatica Ceresit CT 73 prezinta o durabilitate ridicata, motiv pentru care se recomanda pentru fatadele a caror izolatie termica este realizata cu ajutorul unui sistem de termoizolatie cu placi de polistiren sau placi de vata minerala. Formula Bio Protect ofera protectie eficienta impotriva contaminarii biologice (mucegai, ciuperci, alge). Se gaseste la vanzare in galeti de 25 kg si este disponibil in toata gama de culori Colours of Nature (211 culori).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CE 33 - Chit rosturi
 
CE 33 - Chit rosturi

Chit de rosturi pentru grosimi ale rostului pana la 8 mm la placari ceramice, aspect fin, fara contractii, usor de prelucrat, usor de curatat, priza rapida.
Rostuirea placarilor ceramice de pardoseli si pereti, precum si a mozaicurilor din sticla si portelan, in interior in spatii casnice aplicate pe suporturi rigide, nedeformabile. Rosturile de dilatatie, colturile, precum si rosturile aflate la imbinarea peretilor si cele din jurul instalatiilor sanitare se vor etansa in mod obligatoriu cu silicon sanitar Ceresit CS 25. Saci din PE de 2 si 5 kg.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CO 81 - Solutie de silicatizare
 
CO 81 - Solutie de silicatizare

Solutie de silicatizare pentru injectarea gaurilor forate si etansarea suprafetei. Penetrare puternica, suprafata devine impermeabila, prvine ascensiunea capilara a apei reactive, creste rezistenta suprafetei, reface bariera orizontala.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CM 11 PLUS - Adeziv pentru placi ceramice
 
CM 11 PLUS - Adeziv pentru placi ceramice

Adeviz in pat subtire pentru placari ceramice la interior si exterior, pentru placari portelanate la interior, lucrabilitate excelenta, rezistent la inghet, alunecare redusa, pentru grosimi de la 2 la 10 mm, economic.
Pentru placi ceramice portelanate (absorbtie de apa mai mica de 0,5%) la interior. Dimensiunile maxime ale placilor neabsorbante 40x40 cm si grosime de min. 6 mm. Se pot placa suprafete standard nedeformabile sau deformabile cum ar fi placi gips-carton montate pe profile metalice respecatand urmatoarele conditii: placare simpla cu gips carton; reducerea interaxului profilelor de la 600 mm la 400 mm; utilizarea profilelor sa fie de 0,6 mm grosime; inaltime structura perete ≤ 3m; greutate a placajului ceramic ≤25 kg/m²; placare dubla cu gips carton; reducerea interaxului profilelor de la 600 mm la 400 mm. Utilizarea profilelor de 0,6 mm grosime; inaltime structura perete ≤ 3m; greutate a placajului ceramic intre 25-30kg/m². Se poate utiliza pe suprafete hidroizolate in prealabil cu Ceresit CR 65 si Ceresit CL 51 "Express". Se recomanda aplicarea adezivului atat pe placa neabsorbanta, cat si pe substrat, pentru obtinerea unei suprafete de contact de minim 70% intre placa si substrat. Pentru placi ceramice absorbante (grupele BIIa, BIIb, BIII) sau din piatra naturala, teracote, la interior si exterior. Pentru montarea placilor cu intrados profilat, la interior si exterior pe toate suporturile, avand ca liant cimentul. In cazul suprafetelor critice sau deformabilitate mare: pardoseli incalzite, placari anterioare, balcoane, terase sau la montarea de placi portelanate la exterior, se recomanda utilizarea adezivilor CM 16, CM 17, CM 25 sau CM 29, in functie de conditiile existente. Saci din hartie de 5 kg si 25 kg.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CR 65 - Mortar hidroizolant CR 90 Crystaliser - Impermeabilizator prin cristalizare CR 100 - Hidroizolatie si protectie pentru beton CR 166 - Hidroizolatie flexibila, bicomponenta pe baza de ciment
 
Produse Ceresit de etansare si protectie pentru constructii
6 produse

Mortare hidorizolante, impermeabilizanti prin cristalizare, hidroizolatii flexibile, solutii de silicatizare, concentrate pentru tencuiala de asanare, masticuri de etansare din cauciuc bituminos 2K.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Tencuiala de finisaj
Tencuiala de finisaj
Sistem de termoizolatie
Sistem de termoizolatie
Tencuiala de grund
Tencuiala de grund
Amorsa, grund
Amorsa, grund
Profil, plasa pentru tencuiala
Profil, plasa pentru tencuiala

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...