Firestone Building Products - Romania<br>Official Sales Representative

Firestone Building Products - Romania
Official Sales Representative

Persoane de contact
Sisteme hidroizolante pentru acoperisuri plate Firestone EPDM RubberGard Sisteme hidroizolante din cauciuc pentru acoperisuri plate Firestone EPDM RubberCover
 
Sisteme de hidroizolatie acoperisuri Firestone
2 produse

Utilizarea membranelor EPDM la constructia sau renovarea acoperisurilor cu inclinare redusa a crescut in mod semnificativ datorita capacitatii acestora de a indeplini inaltele criterii de performanta cerute de standardele moderne din domeniul constructiilor. Sistemele de etansare a acoperisului Firestone EPDM RubberGard sunt concepute pentru acoperisuri plate sau usor inclinate ale cladirilor comerciale si industriale. Firestone EPDM RubberCover este special conceput pentru etansarea unor acoperisuri rezidentiale mici, cum ar fi cele pe verande, copertine, extensii, garaje, console, acoperisuri de gradina si jgheaburi. Firestone UltraPly TPO este o membrana din poliolefina termoplastica (FPO) pentru acoperisurile plate ale cladirilor comerciale si industriale, unde este necesara o culoare mai deschisa.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Membrana din poliolefina termoplastica pentru acoperisuri plate Firestone UltraPly TPO
 
Membrana din poliolefina termoplastica pentru acoperisuri plate Firestone UltraPly TPO

Firestone UltraPly TPO este o membrana din poliolefina termoplastica (FPO) pentru acoperisurile plate ale cladirilor comerciale si industriale, unde este necesara o culoare mai deschisa. De asemenea, este adecvata in special pentru sisteme de acoperisuri verzi extensive si/sau pentru instalatii fotovoltaice. Cu gama UltraPly TPO, Firestone ofera o gama completa de sisteme de etansare de inalta performanta. Dezvoltata la mijlocul anilor '90, aceasta membrana de etansare termoplastica este in prezent sistemul de etansare comerciala in cea mai rapida crestere. Datorita numeroaselor caracteristici si avantaje atat in ceea ce priveste performanta, cat si instalarea, un numar din ce in ce mai mare de arhitecti si manageri de proiect recomanda Firestone UltraPly TPO pentru etansarea acoperisurilor comerciale si industriale. Firestone UltraPly TPO, solutia de impermeabilizare in culori deschise.

BIM
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Panouri de izolatie PIR Firestone Resista AK ALU-KRAFT
 
Panouri de izolatie PIR Firestone Resista AK ALU-KRAFT

Panourile de izolatie Firestone Resista AK sunt fabricate dintr-o spuma de poliizocianurat cu celule inchise, acoperita pe ambele fete cu o folie de aluminiu multistrat. Ca parte a complexului de etansare a acoperisului Firestone, panourile de izolatie Firestone RESISTA AK ofera o serie de caracteristici si avantaje: potrivit pentru toate sistemele de etansare a acoperisurilor cu un singur strat: elemente de fixare ponderate, cu aderenta completa sau cu fixare mecanica; rezistenta termica remarcabila si rezistenta la compresiune; au acreditari Factory Mutual (FM) si ACERMI.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Geomembrana Firestone GeoGard EPDM Geomembrana Firestone GeoSmart EPDM
 
Geomembrane Firestone
2 produse

Sisteme de hidroizolare pentru lacuri, rezervoare de irigatii, canale sau acvacultura.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Membrana rezistenta la apa din cauciuc Firestone PondGard EPDM Folie izolatoare Firestone PondEasy EPDM
 
Membrane din cauciuc Firestone
2 produse

Membrane hidroizolante, rezistente la apa, din cauciuc sintetic EPDM de inalta calitate, proiectate sa reziste testului de timp. Durabile si potrivite atat pentru flora, cat si pentru fauna acvatica. Domeniu de utilizare: bazine piscicole; lacuri decorative; iazuri sau bazine de inot; iazuri rezidentiale; iazuri decorative sau cu pesti Koi; paraie; cascade; fantani; lacuri comerciale decorative; oglinzi de apa; piscine naturale; lacuri artificiale; parcuri de agrement.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem EPDM de etansare a fatadelor Firestone Giscolene™ F EPDM
 
Sistem de etansare a fatadelor Firestone Giscolene™ F EPDM

Este o banda de membrana EPDM utilizata pentru a etansa fatadele, in jurul ramei ferestrelor sau in spatele diferitelor tipuri de armaturi. Giscolene F EPDM poate fi de asemenea utilizata ca banda izolatoare care intersecteaza peretii ziditi pentru a impiedica patrunderea apei subterane in pereti sau pentru a conduce apa de ploaie din peretii cu cavitati, atat la cladirile comerciale, cat si la cele rezidentiale. Firestone Building Products ofera o gama completa de accesorii care permit instalarea Giscolene F EPDM pe o varietate de suprafete.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...