Green Energy Expo & Romenvirotec 2024

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.
Green Energy Expo si Romenvirotec 2024

Targ pentru energii regenerabile si protectia mediului

Green Energy Expo & Romenvirotec, evenimentul de varf in domeniul energiilor regenerabile si al protectiei mediului din Romania, pune la dispozitia furnizorilor de tehnologii si servicii din acest domeniu o platforma unica de afaceri. Construim punti solide intre cererea si oferta din domeniu, conectand expozantii si vizitatorii intr-o atmosfera propice afacerilor prospere, iar cu sprijinul Ministerului Mediul, Apelor si Padurilor, al organizatiilor non profit partenere, va aducem cele mai recente noutati si directii din industrie. Aici, veti afla informatii esentiale direct de la cei care influenteaza schimbarile majore in acest domeniu. Green Energy Expo & Romenvirotec este puntea catre un viitor mai sustenabil, unde tehnologia si protectia mediului se intalnesc sub aceeasi cupola, iar afacerile prind contur intr-un mediu prielnic cresterii si dezvoltarii durabile.

Principalele zone expozitionale Green Energy Expo & Romenvirotec

Energii regenerabile

 • Energia solara: Acest sector va include expozanti care ofera panouri solare pentru locuinte sau companii, servicii de consultanta pentru instalarea de panouri solare sau alte tehnologii solare, cum ar fi colectoare solare sau sisteme de incalzire solara.
 • Energia eoliana: Acest sector va cuprinde expozanti care ofera turbine eoliene pentru uz casnic sau industrial, sisteme de monitorizare si control al turbinelor eoliene sau servicii de consultanta pentru instalarea si mentenanta acestor tehnologii.
 • Energia hidro: Acest sector va include expozanti care ofera turbine hidro sau microhidrocentrale pentru uz casnic sau industrial, sisteme de monitorizare si control al turbinelor hidro sau servicii de consultanta pentru instalarea si mentenanta acestor tehnologii.
 • Energia geotermala: Acest sector va cuprinde expozanti care ofera tehnologii geotermale pentru incalzirea sau racirea locuintelor sau cladirilor industriale, sisteme de monitorizare si control al acestor tehnologii sau servicii de consultanta pentru instalarea si mentenanta lor.
 • Biocombustibili si biogaz: Acest sector va include expozanti care ofera solutii de producere si utilizare a biocombustibililor si biogazului, cum ar fi instalatii de biogaz, centrale termice pe biocombustibili sau sisteme de producere a combustibililor din deseuri.
 • Stocarea si gestionarea energiei: Acest sector va include expozanti care ofera solutii pentru stocarea si gestionarea energiei regenerabile, cum ar fi baterii de stocare sau sisteme inteligente de gestionare a consumului de energie.
 • Servicii de educatie si constientizare: Acest sector ar putea cuprinde expozanti care ofera servicii de educatie si constientizare privind energia verde, cum ar fi organizatii non profit, institutii de invatamant sau traineri care ofera cursuri sau programe de instruire pentru publicul larg sau pentru companii interesate de energia verde.

Protectia mediului

 • Gestionarea deseurilor: Tipuri de deseuri: plastic, electronice si baterii, sticla, alimente, imbracaminte, incaltaminte, constructiii si minerit, ape uzate, deseuri din clinici si spitale, hartie si carton.
 • Management-ul apelor: Proiectare retele, procesare control si automatizare, transport si stocare, tratarea apelor, puncte de intrare, puncte de tratare.
 • Terenuri si soluri contaminate: Programe guvernamentare pentru tratarea siturilor contaminate. Tehnologii si solutii pentru tratarea siturilor contaminate.
 • Orase sustenabile: Programele municipalitatilor pentru orase sustenabile. Produse si servicii.

Conferinte inspirationale

Green Energy Expo & Romenvirotec prezinta un program de conferinte deosebit de valoros, care va fi organizat cu sprijinul celor mai importante institutii publice din domeniu si in parteneriat cu Revista Info Mediu. Aceste evenimente de inalta tinuta va vor tine la curent cu cele mai actuale subiecte din domeniul mediului si sustenabilitatii.

ibuild si Proidea sunt parteneri media al evenimentului.

Categorii
Micromodul si modul termic
Micromodul si modul termic
Masina de maturat, echipament pentru deszapezire
Masina de maturat, echipament pentru deszapezire
Aparat de masurat
Aparat de masurat
Sursa neintrerupta de alimentare (UPS)
Sursa neintrerupta de alimentare (UPS)
Panou solar fotovoltaic
Panou solar fotovoltaic
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...