proidea.ro catalog online de informatii produse

Caravana Smart City 2018


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. ianuarie 11.

Primul program national de promovare a conceptelor Smart City

Prima editie
Organizat sub Inaltul Patronaj al Ministerului Energiei, Programul a inceput in 22-24 septembrie la Bucuresti, la Hotel Phoenicia, unde s-a bucurat de prezenta a peste 150 de factori decidenti (primari, viceprimari, administratori publici) reprezentanti ai mediului diplomatic (Ambasada SUA, Ambasada Frantei, Ambasada Austriei), reprezentanti ai mediului universitar, reprezentanti ai companiilor de top care ofera solutii smart city.

Urmatoarea oprire a fost la Brasov in 5 octombrie, la Cinema One, Coresi Shopping Resort, intr-un mediu dinamic, bucurandu-se de prezenta Consilierului de Stat, dl Laszlo Borbely, acesta felicitand ARSCM pentru initiativa de a promova conceptele dezvoltarii durabile si invitand asociatia sa participe la proiecte cu mesaj comun.
Program Caravana Smart City 2018

Caravana Smart City este primul program national de promovare a conceptelor smart city, de familiarizare a factorilor decidenti in privinta celor mai noi solutii inteligente de interes pentru comunitatile locale. Caravana Smart City vizeaza prezentarea solutiilor si produselor inteligente direct catre beneficiarii acestor servicii – administratia centrala si locala.

31 Ianuarie – Deva
15 Februarie – Bucuresti/Ilfov
6 si 7 Martie – Cluj + Salaj
19 Aprilie – Timisoara
24 si 25 Mai – Calarasi + Constanta
21 Iunie – Oradea
12 si 13 Iulie – Pitesti + Craiova


  Inscriere companie - Intra in program

In program nu sunt acceptate prezentari generale din partea partenerilor si sponsorilor. In atentia companiilor interesate de afilierea in program: partenerii caravanei prezinta solutii concrete adaptate specificului zonal unde ne deplasam.

Partenerii alesi vor acoperi cele 10 domenii de baza Smart City:
 • IoT
 • Open Data
 • Smart Energy
 • Smart Waste
 • Smart Water
 • Smart Building
 • Smart Economy – eGovernment
 • Smart Streets/Mobility
 • Smart Citizen
 • Smart Home.
Pentru ca ne dorim un eveniment cu relevanta pentru compania dumneavoastra, dar si cu posibilitate de implementare a proiectelor dumneavoastra de catre audienta (beneficiarii serviciilor si produselor Smart City), toate prezentarile companiilor partenere vor fi adaptate orasului resedinta unde se intampla evenimentul sau regiunii.

Exemplu:
Eveniment Constanta – audienta va fi formata din beneficiari prezenti din judetele Constanta si Tulcea. Prezentarile se vor concentra pe specificul zonei – zona port, turism, mobilitate, big data, lighting, etc.

Pentru a va inscrie in acest program va rugam sa completati formularul de aici si sa alegeti domeniile referinta.

  Inscriere participant - Participa (inscriere)

Reprezentantii institutiilor publice au acces gratuit in cadrul programului Caravana Smart City. Puteti participa ca reprezentant al unei companii sau in nume personal avand la dispozitie doua modalitati:
 • participare conferinta (evenimentul principal);
 • participare conferinta (evenimentul principal) + acces la modulul de B2B unde puteti cunoaste liderii acestei industrii si puteti stabili relatii de business;
 • biletul de acces nu include servicii de promovare - nu puteti distribui afise/volante/mape/pliante, afisa roll-up-uri sau alte materiale promotionale.
Pentru a participa in acest program va rugam sa completati formularul de aici si sa alegeti ETAPA (localitatea) de referinta. Preturile sunt exprimate per persoana/localitate/un singur eveniment. Pentru 3 sau mai multe persoane se acorda discounturi!


ibuild.info si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei ARSCM - Asociatia Romana pentru Smart City si Mobilitate sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
 

Firma
Sediu: RO-021511 sector 2, Bucuresti, Str. Episcop Ilarion, nr. 11
Telefon: +40 31 425 4263
E-mail:
Web: www.romaniansmartcity.ro
Web: www.caravana.romaniansmartcity.ro
Eduard Dumitrascu
presedinte ARSCM  
   
   
   
Asociatia Romana pentru Smart City si Mobilitate (ARSCM) este principala autoritate a Industriei Smart City din Romania, avand ca obiectiv principal dezvoltarea comunitatilor creativ-inteligente din tara. ARSCM este o organizatie extrem de activa si reuneste elita profesionistilor si expertilor in fiecare domeniu reprezentativ pentru Industria Smart City creand primul corp de elita al profesionistilor din aceasta industrie. ARSCM se bucura de recunoastere internationala, astfel incat asociatia este deja membra in diferite organizatii, comisii consultative, grupuri de lucru si este partener in programe nationale si internationale. ARSCM este membra a The World`s Smart Cities Organization.
Denumiri marca: Smart City
Cuvinte cheie:  caravana  smart  city  smartcity  arscm  2018  promovare  concept  concepte  solutie  solutii  inteligent  inteligenta  inteligente  oras  orase  asociatia  romana  energie  energii  iluminat  iluminare  casa  strada  strazi