Stivuitoarele Toyota nominalizate pentru premiile International Forklift Truck of the Year (IFOY) 2015

Comitetul IFOY a nominalizat trei stivuitoare Toyota si o transpaleta electrica

2014 a fost anul inovatiilor pentru Toyota Material Handling, cu cele mai multe lansari de pana acum, sustinute de o prezenta remarcabila la cel mai mare targ de intralogistica din lume - CeMAT editia 2014. Acum, Toyota a ajuns in runda finala a prestigiosului concurs International Forklift Truck of the Year 2015 cu patru produse nominalizate la trei categorii diferite. "Doar cei mai buni in termeni de inovare au ajuns in runda finala", a declarat Anita Würmser, Presedinte in juriul IFOY.

Complet noile motostivuitoare Tonero HST LPG cu transmisie hidrostatica sunt nominalizate in categoria stivuitoarelor de pana la 3.5 t, transpaletele electrice BT Levio P concureaza la categoria echipamente pentru depozite, iar electrostivuitoarele Traigo 80 4.0 - 5.0 t si motostivuitoarele diesel Tonero 3.5 - 8.0 t participa la categoria stivuitoarelor de peste 3.5 t.

Castigatorul pentru fiecare categorie va fi ales in Martie de catre un juriu international si jurnalisti de renume precum si cele mai bune canale media din domeniul logisticii din 13 tari. Alegerea echipamentelelor care vor fi premiate IFOY 2015 depinde in mare masura de rezultatele Testului IFOY si de Verificarile pentru Inovare IFOY, teste la care vor fi supuse toate echipamentele in saptamana 20 - 26 Februarie in Osnabruck, Germania.

Premiul IFOY evalueaza calitatea inovatoare, tehnologia, design-ul, ergonomia, manipularea, siguranta, eficienta costurilor si sustenabilitatea - acestea fiind doar cateva dintre criteriile relevante.
In 2014 Toyota Material Handling a fost singura companie din industria stivuitoarelor care a primit doua premii IFOY: unul pentru electro stivuitorul Traigo 80 si al doilea pentru solutia exceptionala de management al flotei de stivuitoare si transpalete: Toyota I_Site.
Castigatorii IFOY vor fi anuntati si premiile vor fi prezentate in data de 5 Mai la Muzeul BMW din Munich.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemele de manipulare marfuri Toyota Material Handling, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Toyota Material Handling Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Sistem de avertizare Toyota SpotMe pentru depozite Echipament de tractare, cu operator pedestru, Tracto 1.2t Electrostivuitor cu 3 roti Toyota Traigo 24 Electrostivuitor cu catarg retractabil BT Reflex seria R
 
Toyota Material Handling - echipamente pentru miscarea de marfa
38 produse

Gama completa de echipamente si sisteme de depozitare de la transpalete manuale pana la manipulatoare de containere, rafturi pentru paleti, sisteme drive-in, platforme mezanin.

38 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Senzor de miscare, senzor de prezenta
Senzor de miscare, senzor de prezenta
Tehnologie pentru depozite
Tehnologie pentru depozite
Automatizare cladiri, sistem de securitate
Automatizare cladiri, sistem de securitate
Echipamente
Echipamente
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...