Schüco la FENSTERBAU FRONTALE 2020

Schüco la FENSTERBAU FRONTALE 2020

Schüco Polymer Technologies KG prezinta la FENSTERBAU FRONTALE 2020 ferestre, usi de intrare si usi glisante pentru constructii rezidentiale orientate spre viitor. Standul 503 din hala 7 a fost realizat sub motto-ul "Caminul este totul" si transforma in realitate viziunea beneficiarilor de case de azi si de maine prezentand tehnologii smart pentru produse din aluminiu si PVC. O zona de prezentare a serviciilor puternic colorata atrage atentia asupra diverselor servicii si solutii digitale cu care Schüco isi deserveste si ajuta partenerii.

Standul 503 din hala 7, cu suprafata de peste 580 mp va fi structurat in 4 zone, una de SERVICII si trei de produse: PANORAMA , VIEW si ARRIVAL, aranjate in jurul unei piete centrale.

Domeniul SERVICE prezinta oferta diversa de servicii a Schüco Polymer Technologies KG, in principal solutiile digitale. Schüco PolyCal, este un nou program de calcul pentru ferestre, usi si usi glisante din PVC, realizat de Schüco impreuna cu Orgadata. Tot aici, vizitatorii pot afla informatii despre noi masini de prelucrare a profilelor din PVC.

Zona PANORAMA ilustreaza elemente realizate din combinatia profilelor suple, cu latimi vizibile cat mai mici cu suprafete mari de geam, pentru confort si design impresionant. Aici vor putea fi vazute variante noi Schüco LivIngSlide, de exemplu constructii cu prag 0 mm si actionare electrica ascunsa. In plus, surpriza va fi noul profil de cercevea LivIngSlide cu latimea vizibila de doar 72 mm - o dimensiune extraordinara pentru sisteme de usi glisant-liftante din PVC. Noile sisteme glisant Schüco SoftSlide si liftant-glisant Schüco EasySlide completeaza paleta de produse din PVC, astfel incat sa putem oferi fiecarui beneficiar solutia potrivita.

Sectiunea VIEW aduce in fata vizitatorilor un nou sistem de ferestre design, care reuneste calitatile aluminiului si plasticului, care se caracterizeaza prin profile cu latimi vizibile mici si un design purist. Finisajul de culoare la exterior se face prin vopsire in camp electrostatic, iar pentru profilul din PVC de la interior exista o gama diversa de variante de infoliere.
Solutiile inteligente pentru ferestre prezentate sunt monitorizarea radio a inchiderii si o fereastra digitala cu cod QR. Codul duce utilizatorul catre o aplicatie cu diferite functionalitati, de exemplu, poate fi lansata o comanda de intretinere.
Tema confort si sanatate va fi ilustrata de pragul de inaltime 0 pentru usi de balcon cu unul sau doua canaturi din seria LivIng, de solutia de ventilatie integrata in ferestre Schüco VentoTherm Twist precum si de protectia solara interioara Schüco Integralmaster

Zona ARRIVAL prezinta usi de intrare in combinatie cu Schüco DSC Smart Touch si Schüco BlueCon. Noul Schüco DCS SmartTouch combina comunicatiile audio si video cu un sistem de control acces convenabil si sigur. Sistemul combina camera, soneria si controlul accesului intr-un design elegant, modular. Toate componentele sunt puse in functiune si controlate prin intermediul noii aplicatii Schüco. Datorita tehnologiei Bluetooth, modulul de control al accesului Schüco BlueCon permite functionarea fara cheie a usii de intrare folosind propriul smartphone. In functie de setare, usa poate fi deschisa automat sau manual prin intermediul aplicatiei Schüco BlueCon. Autorizatiile de acces pot fi setate individual.

Schüco DSC Smart Touch
Schüco la FENSTERBAU FRONTALE 2020

Produse mentionate in articol

 
Sistem de profile PVC Schüco LivIng cu izolare termica la nivel de casa pasiva

Sistemul din PVC Schüco LivIng este un sistem inovativ de profile cu 7 camere, care a fost conceput ca un sistem Twin, cu garnitura de bataie sau cu garnitura mediana. In varianta cu garnitura mediana sistemul atinge nivelul de izolare termica pentru casa pasiva, lucru verificat si dovedit la IFT Rosenheim. Dar si varianta cu garnitura de bataie are excelente valori pentru izolarea termica. Adancime profil: 82 mm. Grosime geam termoizolant: 24-52 mm. Izolare termica: Uf=0,96 W/m2K (MD); Uf= 1,0 W/m²K. Clasa rezistenta antiefractie: RC2.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme Schüco de control acces
3 produse

Sisteme Schüco Door Control System, sisteme biometrice de acces Fingerprint si sistem de automatizare pentru usa de intrare BlueCon.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme Schüco de ventilatie descentralizata
2 produse

Sistemul de ventilatie incastrat in fereastra Schüco VentoTherm si sistemul de ventilatie ascunsa cu recuperare de caldura Schüco VentoTec

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...