proidea.ro catalog online de informatii produse

Schell, producatorul de armaturi din Sauerland, Germania este unul dintre campionii inovatiilor


2018. aprilie 25.

Revista de afaceri WirtschaftsWoche a nominalizat cele mai inovatoare companii mijlocii din Germania

In cadrul unei analize economice realizate de revista Wirtschaftswoche producatorul de armaturi Schell a fost clasat pe locul al doisprezecelea al celor mai inovatoare firme din Germania. S-au examinat sub lupa 3500 de companii din toate sectoarele industriale. Primele 50 de locuri au fost nominalizate in revista WirtschaftsWoche. Astfel, Schell a ajuns in sfertul de finala. Specialistul in amenajari si solutii de sistem pentru incaperi sanitare publice, semi-publice si comerciale, se remarca in primul rand prin digitalizarea armaturilor sanitare utilizate in cladiri.

Clasamentul obtinut a fost o surpriza si o mare bucurie in acelasi timp. Revista WirtschaftsWoche (numarul 46 / noiembrie 2017) a onorat pentru a patra oara cele mai inovatoare companii mijlocii din Germania, clasand firma Schell pe locul 12. Pentru selectarea campionilor inovatiilor din cadrul intreprinderilor mijlocii din Germania, WirtschaftsWoche in colaborare cu firma de consultanta MSG Munich Strategy Group a analizat 3500 de companii. Firmele vizate provin din diferite sectoare - de la industria alimentara si textila, fabricarea materialelor si sistemelor de constructii, pana la dezvoltarea de software si din domeniul electronicii.

S-a avut in vedere de exemplu, care sunt firmele care introduc noile tendinte, sunt pionieri in domeniul lor, si care ies in evidenta prin noutati continue si prin modul in care un producator este privit de piata, media si concurenta. "Inovatia trebuie sa patrunda in intreaga companie", spune fondatorul MSG, Dr. Sebastian Theopold. Nivelul ridicat de inovatie si specializare, cat si o cultura corporativa activa, continuitatea si o buna evolutie a vanzarilor si a profitului au fost de asemenea criterii decisive.

Schell a acordat prioritate deosebita digitalizarii, acesta reprezentand un subiect de perspectiva. Cei interesati pot vedea direct pe pagina principala www.schell.eu despre ce este vorba: Prin racordarea inteligenta a armaturilor sanitare sustinem igiena apei potabile pentru toti utilizatorii din cladire. Racordarea prin radio sau cablu are loc printr-un sistem centralizat de management al apei SWS eSchell. "Aplicatiile digitale sprijina cerintele de control si comanda. Dispun de un potential ridicat de optimizare a costurilor si sunt in trend", spune Dirk Lückemann, Director General Marketing si Vanzari.

"Cerintele si nevoile societatii noastre se schimba in mod constant, de exemplu in ceea ce priveste igiena, economia de timp si flexibilitatea".

Schell fabrica armaturi sanitare inca din anul 1932, iar din 1999 mizeaza pe electronica sanitara, ceea ce inseamna mai multa igiena, confort si economie de apa si energie in grupurile sanitare foarte solicitate de un numar de utilizatori variabil. Din anul 2015, Schell s-a concentrat mai mult pe siguranta igienica a intregii instalatii de apa potabila din cadrul unei cladiri. Solutiile digitale imbunatatesc in permanenta protectia sanatatii.
Pozitia superioara in clasamentul WirtschaftsWoche: Schell este una dintre cele mai inovatoare companii mijlocii din Germania.
Fotografie: WirtschaftsWoche/Munich Strategy Group


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Schell, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Schell Gmbh & Co. KG Armaturentechnologie, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: D-57462 , Olpe, str. Raiffeisen, nr. 31
Fax: +49 02 761 892 199
E-mail:
Web: www.schell.eu
Istvan Ozsvath
manager vanzari +40 36 610 2034
   
   
Schell este unul dintre liderii de piata in domeniul productiei de armaturi pentru instalatii in constructii. De peste 75 de ani Schell investeste in continuu in produse si servicii inovatoare dezvoltate in spiritul responsabilitatii sociale. Firma Schell este considerata unul dintre lideri din punct de vedere tehnologic, in industria ventilelor coltare, armaturilor electronice si mecanice de spalare.
Denumiri marca: Schell
Cuvinte cheie:  schell  producator  armatura  armaturi  sanitara  sanitare  sauerland  germania  companie  companii  inovatoare  inovatii  revista  reviste  afacere  afaceri  wirtschaftswoche  wirtschafts  woche