Ariston Thermo si ELCO au prezentant cele mai noi echipamente termice la editia din acest an a targului ISH 2019

Zona dedicata ELCO, cu o suprafata de peste 700 m², a fost una dintre cele mai vizitate

Logo Ariston
Ariston Thermo si ELCO au prezentant cele mai noi echipamente termice la editia din acest an a targului ISH 2019
Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internationali in productia si furnizarea unei game complete de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera, a fost prezent la cea mai recenta editie a targului ISH 2019, una dintre cele mai mari expozitii la nivel global pe segmentul de incalzire, aer-conditionat si tehnologii regenerabile, in cadrul caruia au expus cele mai noi produse.

Cu o suprafata totala de peste 1.350 m², Grupul Ariston Thermo a fost anul acesta unul dintre cei mai mari expozanti din cadrul evenimentului, atragand astfel mii vizitatori, ingineri si experti din toate sectoarele industriei din intreaga lume, catre care s-au prezentat noutatile brandurilor Ariston, ELCO si ATAG.

Dintre acestea, cu o suprafata de peste 700 m², zona dedicata ELCO a fost una dintre cele mai vizitate, atractia principala fiind zona informativa "De ce ELCO?", ce a avut rolul de a evidentia caracteristicile si beneficiile gamei de produse, intr-un mod interactiv.

Aria dedicata vizitatorilor, impartita in sase zone distincte, a prezentat evolutia ELCO incepand cu infiintarea companiei, in 1928. Astfel, spectatorii au putut urmari o ilustrare a eficientei schimbatoarelor de caldura din otel inoxidabil, pe parcursul intregului lor ciclu de viata, reflectand angajamentul companiei in materie de excelenta in inginerie.

Grija pentru mediu a fost, de asemenea, demonstrata in cadul expozitiei printr-o arie dedicata, in cadrul careia s-a prezentat modul in care cazanele ELCO emit noxe extrem de scazute, in conformitate cu cerintele in vigoare. Aceasta sectiune a fost insotita de detalii despre procesul de cercetare si dezvoltare, care demonstreaza cele de mai sus, precum si despre experienta echipei dedicate, la nivel global.

Nu in ultimul rand, una dintre zone a fost dedicata serviciilor premium furnizate de ELCO pe intreaga durata a ciclului de functionare a produselor, de la planificarea si specificatiile sistemului, la servicii post-vanzare si intretinere.

Totadata, grupul a mai expus la ISH si cele mai noi produse si solutii din portofoliul Ariston, precum gama de boilere Lydos, centralele termice din gama One si solutiile de conectivitate Ariston NET.

"ISH este un eveniment foarte important pentru industria de incalzire comerciala la nivel global. Multi oameni din intreaga lume calatoresc la Frankfurt special pentru acest targ, ceea ce demonstreaza faptul ca industria de incalzire comerciala continua sa creasca si sa prospere. De asemenea, pentru ELCO, ISH reprezinta inca o modalitate eficienta de a demonstra unui public foarte larg faptul ca producem continuu sisteme de incalzire comerciala de inalta calitate si eficiente din punct de vedere energetic", a declarat Johann Reti, Brand Manager ELCO.

Logo ELCO
Ariston Thermo si ELCO au prezentant cele mai noi echipamente termice la editia din acest an a targului ISH 2019

Despre ELCO
ELCO, subsidiara a Ariston Thermo Group incepand cu anul 2001, a fost fondata in 1928 si reprezinta una dintre principalele marci germane pentru solutii de incalzire colective si comerciale. Compania ofera solutii de incalzire excelente pentru renovare, modernizare si cladiri noi, cu aplicatii ce variaza de la apartamente, la complexe comerciale si fabrici industriale mari, avand peste 1,7 milioane de sisteme de incalzire instalate in Europa.

Printre proiectele de referinta din intreaga lume in care se regasesc solutiie Elco se numara: Satul Olimpic din Soci, Perfect Administration Residence din Beijing, Primaria si Opera din Lyon, Satul Olimpic din Beijing, Stadionul Parkstad-Limburg din Kerkrade, Spitalul Sf. Maria din Ludwigshafen, EuroAirport din Basel si multe altele.

Produse mentionate in articol

Cazane murale in condensare Elco Thision L Eco
 
Cazane murale in condensare Elco Thision L Eco

Imbina tehnologia avansata cu calitatea superioara a componentelor, in scopul obtinerii unuia dintre cele mai bune cazane din aceasta clasa. Conceput pentru a functiona in cele mai dificile conditii, Thision L ECO asigura durabilitate si fiabilitate maxima pe tot parcursul duratei de viata a dispozitivului. Clapeta de retentie integrata de pe instalatia de evacuare a gazelor arse permite aplicarea mai multor solutii pentru sistemele de aer - gaze arse. Cazanele pot fi conectate la BMS prin intermediul conectorilor: ON/OFF (PORNIT/OPRIT), protocolului de comunicare Opentherm sau semnalului 0 - 10 V.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Cazan pe gaz in condensare Elco Trigon XL
 
Cazan pe gaz in condensare Elco Trigon XL

Cu o configuratie extrem de flexibila, un design inteligent si o gama larga de modele, cazanul este perfect pentru o varietate mare de aplicatii comerciale. De asemenea, in extensie, este posibila cascadarea pana la 8 cazane cu o putere combinata de pana la 4560 kW. Eficienta ridicata pe intreaga durata de viata si emisii scazute. Un arzator cu preamestec cu flacara rece, racit cu apa si zona de combustie optimizata realizeaza emisii de NOx si CO extrem de scazute si asigura o eficienta ridicata de pana la 110%. Flexibilitate uimitoare pentru fiecare aplicatie. Cu un dT de 30 K si o presiune maxima a apei de 8 bari, Trigon XL poate face fata aproape oricarei aplicatii, fie in aplicatii cascada simple, fie in cele avansate. Constructia sa usoara, cu continut scazut de apa, permite si instalarea pe acoperis. Dimensiuni compacte. Gama contine 7 modele de la 150 la 570 kW cu 2 latimi. Toate modelele sunt proiectate astfel incat sa treaca printr-o usa de latime standard de 760 mm.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Cazane in condensare de pardoseala Elco Trigon XXL
 
Cazane in condensare de pardoseala Elco Trigon XXL

Gama de cazane in condensare Trigon XXL ofera performante de top, atingand puteri de pana la 2MW datorita unui design unic. Montate in cascada, cazanele Trigon XXL pot ajunge la o putere totala de 32 MW. Cazanele Trigon XXL sunt eficiente, compacte si modulare. Tehnologia arzatorului dezvoltata intern este recunoscut pentru eficienta optimizata si emisiile extrem de scazute.

BIM
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...