proidea.ro catalog online de informatii produse

Ariston Thermo si ELCO au prezentant cele mai noi echipamente termice la editia din acest an a targului ISH 2019


2019. aprilie 02.

Zona dedicata ELCO, cu o suprafata de peste 700 m², a fost una dintre cele mai vizitate

Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internationali in productia si furnizarea unei game complete de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera, a fost prezent la cea mai recenta editie a targului ISH 2019, una dintre cele mai mari expozitii la nivel global pe segmentul de incalzire, aer-conditionat si tehnologii regenerabile, in cadrul caruia au expus cele mai noi produse.

Cu o suprafata totala de peste 1.350 m², Grupul Ariston Thermo a fost anul acesta unul dintre cei mai mari expozanti din cadrul evenimentului, atragand astfel mii vizitatori, ingineri si experti din toate sectoarele industriei din intreaga lume, catre care s-au prezentat noutatile brandurilor Ariston, ELCO si ATAG.

Dintre acestea, cu o suprafata de peste 700 m², zona dedicata ELCO a fost una dintre cele mai vizitate, atractia principala fiind zona informativa "De ce ELCO?", ce a avut rolul de a evidentia caracteristicile si beneficiile gamei de produse, intr-un mod interactiv.

Aria dedicata vizitatorilor, impartita in sase zone distincte, a prezentat evolutia ELCO incepand cu infiintarea companiei, in 1928. Astfel, spectatorii au putut urmari o ilustrare a eficientei schimbatoarelor de caldura din otel inoxidabil, pe parcursul intregului lor ciclu de viata, reflectand angajamentul companiei in materie de excelenta in inginerie.

Grija pentru mediu a fost, de asemenea, demonstrata in cadul expozitiei printr-o arie dedicata, in cadrul careia s-a prezentat modul in care cazanele ELCO emit noxe extrem de scazute, in conformitate cu cerintele in vigoare. Aceasta sectiune a fost insotita de detalii despre procesul de cercetare si dezvoltare, care demonstreaza cele de mai sus, precum si despre experienta echipei dedicate, la nivel global.

Nu in ultimul rand, una dintre zone a fost dedicata serviciilor premium furnizate de ELCO pe intreaga durata a ciclului de functionare a produselor, de la planificarea si specificatiile sistemului, la servicii post-vanzare si intretinere.

Totadata, grupul a mai expus la ISH si cele mai noi produse si solutii din portofoliul Ariston, precum gama de boilere Lydos, centralele termice din gama One si solutiile de conectivitate Ariston NET.

"ISH este un eveniment foarte important pentru industria de incalzire comerciala la nivel global. Multi oameni din intreaga lume calatoresc la Frankfurt special pentru acest targ, ceea ce demonstreaza faptul ca industria de incalzire comerciala continua sa creasca si sa prospere. De asemenea, pentru ELCO, ISH reprezinta inca o modalitate eficienta de a demonstra unui public foarte larg faptul ca producem continuu sisteme de incalzire comerciala de inalta calitate si eficiente din punct de vedere energetic", a declarat Johann Reti, Brand Manager ELCO.

Despre ELCO
ELCO, subsidiara a Ariston Thermo Group incepand cu anul 2001, a fost fondata in 1928 si reprezinta una dintre principalele marci germane pentru solutii de incalzire colective si comerciale. Compania ofera solutii de incalzire excelente pentru renovare, modernizare si cladiri noi, cu aplicatii ce variaza de la apartamente, la complexe comerciale si fabrici industriale mari, avand peste 1,7 milioane de sisteme de incalzire instalate in Europa.

Printre proiectele de referinta din intreaga lume in care se regasesc solutiie Elco se numara: Satul Olimpic din Soci, Perfect Administration Residence din Beijing, Primaria si Opera din Lyon, Satul Olimpic din Beijing, Stadionul Parkstad-Limburg din Kerkrade, Spitalul Sf. Maria din Ludwigshafen, EuroAirport din Basel si multe altele.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre produsele Ariston, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele ELCO, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Elco Heating Solutions Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Cazan pe gaz in condensare Elco Trigon XL

Cu o configuratie extrem de flexibila, un design inteligent si o gama larga de modele, cazanul este perfect pentru o varietate mare de aplicatii comerciale. De asemenea, in extensie, este posibila cascadarea pana la 8 cazane cu o putere combinata de pana la 4560 kW. Eficienta ridicata pe intreaga durata de viata si emisii scazute. Un arzator cu preamestec cu flacara rece, racit cu apa si zona de combustie optimizata realizeaza emisii de NOx si CO extrem de scazute si asigura o eficienta ridicata de pana la 110%. Flexibilitate uimitoare pentru fiecare aplicatie. Cu un dT de 30 K si o presiune maxima a apei de 8 bari, Trigon XL poate face fata aproape oricarei aplicatii, fie in aplicatii cascada simple, fie in cele avansate. Constructia sa usoara, cu continut scazut de apa, permite si instalarea pe acoperis. Dimensiuni compacte. Gama contine 7 modele de la 150 la 570 kW cu 2 latimi. Toate modelele sunt proiectate astfel incat sa treaca printr-o usa de latime standard de 760 mm.

Cazan pe gaz in condensare Elco R3400 si R3600

Cazanele R3400 precum si R3600 se caracterizeaza prin dimensiuni reduse si greutate mica reprezentand o solutie ideala pentru utilizarea in camerele tehnice de pe acoperis. Cu puterea termica in raport cu spatiul de nivelul 380 kW/m² si cu raportul dintre putere si greutate - 0,98 kW/kg, seria depaseste in mod categoric cazanele conventionale, unde se realizeaza o putere similara la o greutate de doua ori mai mare si la un randament mai mic in medie de 14 kW/m² (neluand in calcul spatiul necesar pentru arzator). Directionarea in jos a arzatorului pre-mix, racit cu apa, asigura un randament maxim de ardere. Emisiile de NOx la ambele serii de cazane se incadreaza in clasa 5, in schimb modelul R3600 cu emisii la nivelul de numai 11,5 mg/kWh depaseste in mod categoric cei mai buni indicatori de emisii de gaze BREEAM NOx.

Firma
Sediu: RO-010505 sector 1, Bucuresti, str.Polona nr.68-72, et.1, Polona Business Center
Telefon: +40 21 231 9510
Fax: +40 21 231 9475
E-mail:
Web: www.elco.com.ro
Daniel Buhazi
director de vanzari +40 21 231 9510
   
   
   
ELCO este o marca recunoscuta in Europa de peste 80 de ani. A fost fondata in 1928. Ca un pionier la nivel global in tehnologia de incalzire, solutiile de incalzire de la ELCO includ tehnologii inteligente ce aduc economie de energie, proiectate pentru a satisface cerintele individuale ale proiectelor. De la consultarea initiala la intretinerea permanenta, toate solutiile de incalzire sunt sustinute de servicii de intretinere si post vanzare excelente.
Denumiri marca: Elco
Sediu: RO-010505 sector 1, Bucuresti, str.Polona nr.68-72, et.1, Polona Business Center
Telefon: +40 21 231 9510
Fax: +40 21 231 9475
E-mail:
Web: www.ariston.com/ro
   
   
   
   
   
Ariston este expertul mondial in produse destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera, furnizand oamenilor din intreaga lume solutii eficiente si de inalta calitate, cu design italian. Datorita experientei sale globale si intelegerii profunde a nevoilor utilizatorilor, produsele Ariston sunt primite cu incredere, in mod constant, de milioane de familii. De peste 50 de ani, acestea sunt vandute in peste 150 de tari din intreaga lume.
Ariston este apreciat in aceeasi masura de experti si profesionisti, datorita efortului depus in reproiectarea constanta a produselor pentru a simplifica si scurta pasii de instalare si intretinere. Marca Ariston apartine companiei Ariston Thermo Group, lider global in domeniul produselor de termotehnica.
Denumiri marca: Ariston
Cuvinte cheie:  ariston  elco  thermo  group  stand  targ  ish  2019  echipament  termic  incalzire