proidea.ro catalog online de informatii produse

Organizati o inspectie de siguranta cu Dexion chiar acum


2018. iulie 04.

Inspectiile rafturilor disponibile si in timpul verii

In timp ce va bucurati de caldura verii, de ce sa nu ne lasati sa va inspectam depozitul pentru a va asigura ca siguranta este mentinuta si ca accidentele sunt evitate?
Profitati in aceasta vara de serviciul nostru profesional de inspectie a rafturilor si programati o verificare detaliata a instalatiei dumneavoastra de depozitare in timpul lunilor cu activitate mai redusa.

Tinta noastra este Zero Accidente in depozit - Care este a Dumneavoastra?
Accidentele se pot intampla in orice depozit, in orice moment, dar actionand responsabil si organizand inspectii de siguranta regulate, sansele unui astfel de incident sunt drastic reduse.

Dupa fiecare inspectie, se redacteaza un raport amanuntit de catre inspectorul tehnic Dexion, prin intermediul caruia se ofera consultanta asupra tuturor zonelor de lucru din depozit. Semnalam zonele care necesita interventie imediata sau in viitorul apropiat si va ajutam sa faceti aceste zone sigure din nou. Inspectorii Dexion actioneaza in concordanta cu toate prevederile legale, iar actiunile corective ale problemelor descoperite sunt garantate integral.

Urmariti o inspectie
Pentru a avea o imagine cat mai buna asupra a ceea ce se intampla in timpul unei inspectii de rafturi am realizat un scurt film care prezinta cele mai importante verificari efectuate.Sunati-ne la 0730 119 609 sau trimiteti-ne un e-mail la office@dexion.ro pentru a programa o inspectie de siguranta.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Dexion, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Dexion Storage Solutions Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-505400 Brasov, Rasnov, str. Campului, nr. 1A
E-mail:
Web: www.dexion.ro
Cristian Androne
national sales manager +40 73 488 8449
   
Dexion a fost initial fondat la Londra de Demetrius Comino, care a revolutionat rafturile reglabile si alte forme de rafturi si sisteme de depozitare de la sfarsitul anilor 1940. Fabrica din Romania a companiei Dexion a fost infiintata la Rasnov, langa Brasov in anul 2006. Intreprinderea foloseste avantajul surselor de otel locale in realizarea sistemelor de rafturi si accesorii si foloseste echipamente de taiere si de prelucrare la rece de ultima generatie.
Din 2018 Dexion face parte din Gonvarri Material Handling, pan-european (lider mondial) in furnizarea de produse si solutii de depozitare. In plus, Grupul este prezent pe intreg teritoriul Europei prin marcile Constructor, Kasten si PSS.
Denumiri marca: Constructor, Dexion, Kasten, PSS
Cuvinte cheie:  dexion  rafturi  raft  depozit  depozitare  depozite  inspectie  inspectia  siguranta  vara  timpul  verii  rafturilor