proidea.ro catalog online de informatii produse

Danfoss Srl si Sondex Srl isi unesc fortele


2018. decembrie 06.

Impreuna pentru dumneavoastra - de la 1 decembrie 2018

Impreuna pentru dumneavoastra - de la 1 decembrie 2018, Danfoss Srl si Sondex Srl si-au unit fortele pentru a va oferi produse mai competitive si mai inovatoare, precum si un portofoliu extins de servicii in domeniul transferului de agent termic.

Sondex dezvolta, produce si comercializeaza schimbatoare de caldura, si va aduce un atu major pentru segmentul incalzire din cadrul Danfoss. Aceasta fuziune este un pas din strategia Danfoss de consolidare a pozitiei de lider pe piata de schimbatoare de caldura, si de extindere a portofoliului de schimbatoare de caldura si aplicatii conexe acestora. Astfel, vom putea sa va oferim servicii mai complete si sa asiguram suport tehnic mai amplu si mai accesibil.

Danfoss Srl si Sondex Srl isi unesc forteleIn cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Danfoss, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Danfoss Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-077160 Ilfov, Popesti Leordeni, Sos. Oltenitei, nr. 208
Telefon: +40 31 222 2101
Telefon: +40 31 222 2201
E-mail:
Web: www.danfoss.ro
Web: www.products.danfoss.ro
Servicii cu clientii
  +40 31 630 9888
   
   
   
   
Fondata in 1933 de Mads Clausen, in Nordborg, Danemarca, Danfoss dezvolta tehnologii moderne care vor face posibila in viitor obtinerea rezultatelor maxime cu resurse minime. Danfoss raspunde cerintelor din ce in ce mai mari in domenii cheie: infrastructura (ajuta in construirea infrastructurii in mod durabil si eficient), alimentatie (contribuie la cresterea productivitatii in sectorul agricol si la pastrarea si conservarea produselor alimentare), eficienta energetica (tehnologia Danfoss pentru eficientizare a consumului energetic permite obtinerea unor rezultate mai bune cu resurse reduse) si solutii pentru protectia mediului inconjurator (contribuie la scaderea nivelului de emisii si cresterea calitatii vietii umane).
Denumiri marca: Danfoss
Cuvinte cheie:  danfoss  srl  sondex  unesc  fortele  transfer  agent  termic  schimbator  schimbatoare  caldura  incalzire  caldura