proidea.ro catalog online de informatii produse

Cemacon - rezultate record in primul semestru al anului 2018


2018. septembrie 05.

Cemacon a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri nete cu 41% comparativ cu perioada similara a anului 2017

In primele 6 luni ale anului 2018 Cemacon a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri nete cu 41% comparativ cu perioada similara a anului 2017, marcand un profit operational de 21,06 milioane lei si un profit net de 13,70 milioane lei.

"Operational, fabricile au mers excelent, investitiile in cresterea calitatii si eficientizare au fost implementate bine, iar efectele pozitive au fost imediate. Strategia comerciala a permis imbunatatirea consistenta a marjelor de vanzare; vindem mai eficient logistic, iar valoarea adaugata ce rezulta din sortimentatie determina marje mai mari", a declarat Liviu Stoleru, Directorul General si Presedinte al Consiliului de Administratie Cemacon SA.

Avand in vedere ca perspectiva contextului de piata nu a confirmat o parte din premisele si scenariul bugetar prevazute in 2017, cererea de zidarie din piata fiind mai mare, cu mult peste oferta, imbunatatirea pretului si a marjelor de vanzare au fost favorizate consistent. Acestea toate au marcat pozitiv rezultatul record inregistrat in primul semestru al anului curent.

Cermacon - rezultate record in primul semestru al anului 2018


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Cemacon, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Cemacon SA, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-400117 Cluj, Cluj Napoca, Calea Dorobantilor nr. 48, Cladirea Silver Business Center, Etaj 1
Telefon: +40 36 471 1030
Fax: +40 26 470 4050
E-mail:
Web: www.cemacon.ro
Ioana Cozmescu  
specialist marketing  
   
   
   
Infiintata in 1969 la Zalau, Cemacon SA are peste 40 de ani de experienta in realizarea de materiale de constructii. Compania si-a concentrat atentia pe obtinerea unei retete optime de fabricare a blocurilor ceramice, iar in prezent beneficiaza de o linie de productie moderna, automatizata, care permite realizarea unor produse inovatoare, la cele mai inalte standarde mondiale.
Denumiri marca: Cemacon
Stire
Cemacon continua sa inregistreze cifre record la finalul Trimestrului 3
2018.11.08    
Cuvinte cheie:  cemacon  cemacom  rezultate  rezultat  record  primul  semestru  2018