CAIROX Romania Srl

Regulator de debit constant din otel CAIROX tip RCS

Regulatoare de debit constant reglabile, din otel galvanizat, se utilizeaza pentru reglarea debitului de aer la presiuni cuprinse intre 50 si 500 Pa si temperaturi intre 0°C si 50°C. Lamela de reglare din otel galvanizat cu burduf de control si arc lamelar. Regulatoarele CAV sunt utilizate pentru controlul autonom al debitului constant in instalatiile de ventilatie. Acestea mentin debite de aer constante, indiferent de modificarile presiunii statice din conducta de ventilatie. Acestea functioneaza autonom fara nici o sursa de alimentare externa. Domeniul de reglare este de la 2 la 10 m/s, presiunea de functionare de la 50 la 500 Pa. Carcasa are clasa de etanseitate C, conforma cu EN 1751. Carcasa si lamela regulatorului sunt din otel zincat, in timp ce axa lamelei este fixata in lagare de alama.

  • domeniu de operare 2 - 10 m/s
  • presiune de lucru 50 - 500 Pa
  • clasa de etanseitate C este conforma cu EN 1751

Documente

Prezentare

Alte produse ale companiei
Perdele de aer Sig Air Handling
 
Perdele de aer CAIROX

Perdele de aer industriale Indesse, cu montaj oricontal sau vertical. Perdele de aer Finesse pentru montaj incastrat, cu nivel de zgomot redus. Perdele de aer Essensse, cu dimensiuni reduse si grila tip Straw System ce reduce nivelul de zgomot, cu montaj pe tavan. Perdele de aer Standesse cu incalzire electrica, cu apa sau cu recirculare(fara incalzire), cu montaj pe perete sau in tavan. Perdele de aer Aca-V cu montaj vertical, pe pardoseala, cu incalzire electrica, cu apa sau doar recirculare. Perdele de aer Basic, pentru spatii mici, cu montaj pe perete. Accesorii: Suport de tavan pentru perdele tip Aca-S4, controllere pentru perdele de aer industriale cu trei sau cinci trepte de turatie, controllere DM, SM sau DA, senzori de temperatura de camera si de tubulatura.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Izolatii in rulouri SIG Air Handling Saltele izolatoare SIG Air Handling Accesorii de izolare SIG Air Handling
 
Izolatii CAIROX pentru tubulatura
3 produse

Izolatii in rulouri, saltele izolatoare si accesorii de izolare.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Clapete rezistente la foc si volete de desfumare SIG Air Handling Grile SIG Air Handling rezistente la foc  Valve de aspiratie SIG Air Handling rezistente la foc
 
Echipamente CAIROX pentru protectie la foc si desfumare
3 produse

Clapete rezistente la foc, volete de desfumare, grile rezistente la foc, valve de aspiratie rezistente la foc, mansoane rezistente la foc si benzi flexibile rezistente la foc, toate agrementate tehnic.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Clapete anti-retur SIG Air Handling
 
Clapete anti-retur CAIROX

Clapete anti-retur circulare din otel galvanizat cu lamale din aluminiu, pentru montaj intre 2 tronsoane de tubulatura. Se utilizeaza pentru controlul debitului de aer din instalatiile de ventilatie. Clapetele sunt realizate din otel galvanizat si aluminiu.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Saltele izolatoare SIG Air Handling
 
Saltele izolatoare CAIROX

Saltele izolatoare DI/ P30-25 din vata de sticla pentru tubulatura, cu grosime de 25 mm, cu folie neagra din fibra de sticla. Saltele izolatoare acustice Sonic din spuma poliuretanica flexibila. Saltele autoadezive de izolare acustica Sonic ADH din spuma poliuretanica flexibila.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Dispozitiv de masurare si control ventilatie
Dispozitiv de masurare si control ventilatie
Tub de ventilatie
Tub de ventilatie
Element de introducere si de evacuare a aerului
Element de introducere si de evacuare a aerului
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...