C. & E. FEIN GmbH - Reprezentanta Romania

Scule multifunctionale FEIN

Cu MultiTool-urile oscilante FEIN, profesionistii fac fata multor sarcini de lucru exigente. Este exact ceea ce puncteaza perfect numele de Multimaster. FEIN Multimaster a investit mai mult de 50 de ani de experienta si spirit inventiv. In anul 1967 a inventat scula electrica oscilanta – si odata cu aceasta, prima Multitool pentru profesionisti. Peste 160 de brevete pentru Multitools si mai mult de 100, pentru accesoriile FEIN garanteaza intotdeauna un grad superior de simplitate, siguranta si rapiditate in activitate. Indiferent daca este vorba de domeniul amenajarilor, renovarilor sau de industria auto, in intreaga lume, profesionistii au incredere in originalul de la FEIN. Deja peste 5 milioane dintre sculele electrice oscilante FEIN isi confirma calitatile zilnic, in cele mai dure utilizari. Acest fapt confera sculei Multimaster locul 1 absolut pe piata, fiind una dintre cele mai vandute Multitools din lume. Multimaster este fabricat exclusiv la sediul FEIN din Schwäbisch Gmünd-Bargau – in conformitate cu cele mai stricte directive de calitate si cu cele mai laborioase proceduride verificare.

Produse din aceasta familie

Scula oscilanta cu acumulator FEIN MULTIMASTER AMM 300 PLUS START
 
Scule multifunctionale FEIN Multimaster 300 cu acumulator

FEIN Multimaster 300 cu acumulator este cea mai buna tranzitie catre clasa profesionala. Alternativa economica pentru toti cei care nu pot sa renunte la putere si calitate, dar pun mai putin accent pe cel mai inalt confort de operare. Ideale pentru amenajari si renovari, cu echipare de baza pentru taierea cu ferastraul in lemn, metale, gips carton si materiale plastice. Sistem anti-vibratii: pentru lucru sigur si comod timp indelungat prin vibratii reduse si amortizare exceptionala a zgomotelor. Sistem de prindere scula StarlockPlus: o viteza mai mare de lucru si inalta precizie datorita transmisiei de forta 100% fara pierderi. QuickIN: schimbare de scula sub 3 secunde printr-un sistem de fixare rapida FEIN patentat, fara scule. Datorita sistemului de prindere scula StarlockPlus aveti acces la circa 100 de accesorii FEIN de clasa de performanta Starlock si StarlockPlus.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Scule multifunctionale FEIN Multimaster 500 cu acumulator
 
Scule multifunctionale FEIN Multimaster 500 cu acumulator

FEIN Multimaster 500 cu acumulator este referinta intre sculele oscilante. Consacrat in randul profesionistilor din lumea intreaga si prima alegere pentru utilizarea universala in amenajari si renovari de calitate exemplara. Ideala pentru viteza mare de lucru (in timpul amenajarilor si renovarilor), cu peste 30 de accesorii - pentru taierea cu ferastraul in lemn si metal, pentru slefuire, taierea placilor ceramice si multe altele. Sistem anti-vibratii: pentru lucru sigur si comod timp indelungat prin vibratii reduse si amortizare exceptionala a zgomotelor. Sistem de prindere scula StarlockPlus: o viteza mai mare de lucru si inalta precizie datorita transmisiei de forta 100% fara pierderi. QuickIN: schimbare de scula sub 3 secunde printr-un sistem de fixare rapida FEIN patentat, fara scule. Datorita sistemului de prindere scula StarlockPlus aveti acces la circa 100 de accesorii FEIN de clasa de performanta Starlock si StarlockPlus. Motor CC: tehnologie de motoare eficienta si cu cuplu mare pentru o performanta aproape identica cu cea a variantei pentru retea.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Scule multifunctionale FEIN Multimaster 700 cu acumulator
 
Scule multifunctionale FEIN Multimaster 700 cu acumulator

FEIN Multimaster 700 cu acumulator este cea mai buna pentru cele mai dure provocari. Indispensabil in bransele care necesita accesorii speciale pentru solutii de utilizare speciale, precum si putere maxima si durabilitate. Ideala pentru cea mai mare viteza de lucru in timpul lucrarilor de amenajari si renovari, cu 60 de accesorii – pentru taierea cu ferastraul in lemn, metal, materiale plastice, pentru taierea placilor ceramice, taierea rosturilor din silicon si a covoarelor, indepartarea resturilor de adezivi si pentru indepartarea adezivilor pentru placi de ceramica. Sistem anti-vibratii: pentru lucru sigur si comod timp indelungat prin vibratii reduse si amortizare exceptionala a zgomotelor. Sistem de prindere scula StarlockMax: o viteza mai mare de lucru si inalta precizie datorita transmisiei de forta 100% fara pierderi. QuickIN: schimbare de scula sub 3 secunde printr-un sistem de fixare rapida FEIN patentat, fara scule. Datorita sistemului de prindere scula StarlockMax aveti acces la circa 180 de accesorii FEIN de clasa de performanta Starlock, StarlockPlus si StarlockMax. Motor 18 V FEIN PowerDrive: motor deosebit de performant si aproape fara uzura, fara perii, cu grad de eficienta foarte ridicat, precum si rezistenta extrema la solicitari si o durata de viata indelungata.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...