C. & E. FEIN GmbH - Reprezentanta Romania

Scule multifunctionale FEIN Multimaster 500 cu acumulator

FEIN Multimaster 500 cu acumulator este referinta intre sculele oscilante. Consacrat in randul profesionistilor din lumea intreaga si prima alegere pentru utilizarea universala in amenajari si renovari de calitate exemplara. Ideala pentru viteza mare de lucru (in timpul amenajarilor si renovarilor), cu peste 30 de accesorii - pentru taierea cu ferastraul in lemn si metal, pentru slefuire, taierea placilor ceramice si multe altele. Sistem anti-vibratii: pentru lucru sigur si comod timp indelungat prin vibratii reduse si amortizare exceptionala a zgomotelor. Sistem de prindere scula StarlockPlus: o viteza mai mare de lucru si inalta precizie datorita transmisiei de forta 100% fara pierderi. QuickIN: schimbare de scula sub 3 secunde printr-un sistem de fixare rapida FEIN patentat, fara scule. Datorita sistemului de prindere scula StarlockPlus aveti acces la circa 100 de accesorii FEIN de clasa de performanta Starlock si StarlockPlus. Motor CC: tehnologie de motoare eficienta si cu cuplu mare pentru o performanta aproape identica cu cea a variantei pentru retea.

  • turatie constanta chiar si sub sarcina si reglare electronica continua a turatiei
  • rezistenta ridicata la solicitare si durata maxima de viata
  • tensiune acumulator 18 V

Documente

Scula oscilanta cu acumulator FEIN MULTIMASTER AMM 500 PLUS TOP - fisa tehnica

Scula oscilanta cu acumulator FEIN MULTIMASTER AMM 500 PLUS TOP

pdf 1.7 MB
fisa tehnica
 
Scula oscilanta cu acumulator FEIN MULTIMASTER AMM 500 PLUS SELECT - fisa tehnica

Scula oscilanta cu acumulator FEIN MULTIMASTER AMM 500 PLUS SELECT

pdf 1.6 MB
fisa tehnica
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Masina de gaurit-insurubat in 2 trepte cu acumulator ABSU 12 SELECT
 
Masini de gaurit-insurubat FEIN ABSU

Masina de gaurit-insurubat ABSU 12 SELECT in 2 trepte cu acumulator cu mandrina complet metalica. Perfecta pentru lucrari universale de gaurire si insurubare de pana la 6 mm si ABSU 12 W4 SELECT in 2 trepte cu prindere scula de 1/4 in. Cuplu puternic pentru insurubari de pana la 6 x 200 mm. Motor de CC mai puternic si mai durabil cu protectie la supraincalzire si suprasarcina. Un singur incarcator pentru toate acumulatoarele Li-ion de toate clasele de tensiune. Nivelul de incarcare al acumulatorului se poate citi direct pe acesta. Tehnologie SafetyCell de la FEIN. Protejeaza acumulatorul si masina la suprasarcina, supraincalzire si descarcare profunda.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Masina de gaurit-insurubat in 4 trepte cu acumulator ASCM 18 QM SELECT Masini de gaurit-insurubat FEIN ABS 18 Q SELECT Masini de gaurit-insurubat FEIN ASB 18 Q SELECT Masina de gaurit-insurubat in 2 trepte cu acumulator ABSU 12 SELECT
 
Masini de gaurit-insurubat FEIN
4 produse

Masina de gaurit-insurubat FEIN cu acumulator de 12 si 18 V. Combinatia perfecta dintre acumulator, sistem electronic si motor face ca masina de gaurit-insurubat FEIN cu acumulator sa fie extrem de performanta. Motoarele FEIN PowerDrive fara perii conving printr-o durata de viata maxima. Randamentul cu 30% mai ridicat protejeaza acumulatorul si asigura o durabilitate mai indelungata a acumulatorului. Turatiile ridicate, cu viteze de taiere optime faciliteaza gaurirea rapida si precisa in metal. Pentru fiecare diametru de gaurire, viteza de taiere optima. Cele 4 trepte de viteza furnizeaza intotdeauna, in functie de diametrul de gaurire si de material, turatia corecta. Un schimb rapid intre diferitele aplicatii este posibil cu ajutorul accesoriilor cu prindere rapida QuickIN. Combinatia optima intre flexibilitate, forta si fiabilitate. Conceputa pentru lucrari de montaj usoare pana la dificile in lemn, metal si piatra.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ferastrau circular de debitat metale FEIN MKAS 355
 
Ferastrau circular de debitat metale FEIN MKAS 355

Taiere sigura, rapida si precisa cu masina de debitat FEIN MKAS 355 cu disc pentru metal. Pana la 100% fara scantei: taiere la rece pentru lucrari sigure fara praf. Debiteaza rapid si precis: viteza maxima de lucru cu munca de finisare minima. Utilizare versatila: pentru fiecare material disc de debitare potrivit. Reglarea fara trepte a unghiului de la 0° la 45° pentru taieturi oblice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aspirator umed/uscat FEIN ASBS 18-10 AS
 
Aspirator umed/uscat FEIN ASBS 18-10 AS

Aspirator cu acumulator usor si compact din clasa de praf L, cu putere mare de aspirare, pentru utilizare mobila. Fluxul de aer rotativ asigura o putere de aspiratie puternica, neintrerupta si, astfel, intotdeauna o incarcare redusa cu praf si un mediu de lucru curat.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stand electromagnetic FEIN MBS 16 X
 
Stand electromagnetic FEIN MBS 16 X

Stand electromagnetic pentru masini de gaurit cu burghiu pana la 16 mm. Standuri electromagnetice, mai usoare si mai compacte pentru o utilizare universala precum gaurirea, filetarea, alezarea si zencuirea. Ghidaj coada de randunica dubla al motorului de gaurire pentru utilizarea si cu sculele de gaurire de lungimi mari. Forta de fixare mare a electromagnetului si cuplajul de siguranta asigura o siguranta in exploatare in orice pozitie. Livrare: 1 rezervor pentru lichid de racire; 1 chinga de fixare; 1 protectie contra atingerii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Unealta de mana electrica si pneumatica
Unealta de mana electrica si pneumatica
Aparat de masurat
Aparat de masurat
Unealta de mana mecanica
Unealta de mana mecanica
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...