C. & E. FEIN GmbH - Reprezentanta Romania

Masina de slefuit tevi FEIN RS 17-70 E

Masina de slefuit tevi cu o putere foarte mare de prelucrare, pentru tevi si coturi de teava din otel inoxidabil de pana la Ø 80 mm. Prelucrare eficienta a cordoanelor de sudura datorita vitezelor optime de aschiere a benzilor de slefuit. Turatie reglabila continua, optima pentru slefuirea, satinarea, perierea si lustruirea superioara a otelului inoxidabil. Benzile de slefuit flexibile se adapteaza optim si la curburile inguste a tevilor, iar rezultatele sunt suprafete fara treceri vizibile. Slefuire periferica de 360° in numai in 2 pasi. Role de ghidare optionale pentru o distanta mai redusa de la perete.

  • protectie contra repornirii
  • rulmenti cu protectie contra praf
  • gama larga de consumabile

Documente

Masina de slefuit tevi FEIN RS 17-70 E - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 529.4 kB
Masina de slefuit tevi FEIN RS 17-70 E
 
Masina de slefuit tevi FEIN RS 17-70 E - instructiuni de montaj

instructiuni de montaj

pdf 15.4 MB
Masina de slefuit tevi FEIN RS 17-70 E
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Scula oscilanta cu acumulator FEIN MULTIMASTER AMM 300 PLUS START Scule multifunctionale FEIN Multimaster 500 cu acumulator Scule multifunctionale FEIN Multimaster 700 cu acumulator
 
Scule multifunctionale FEIN
3 produse

Cu MultiTool-urile oscilante FEIN, profesionistii fac fata multor sarcini de lucru exigente. Este exact ceea ce puncteaza perfect numele de Multimaster. FEIN Multimaster a investit mai mult de 50 de ani de experienta si spirit inventiv. In anul 1967 a inventat scula electrica oscilanta – si odata cu aceasta, prima Multitool pentru profesionisti. Peste 160 de brevete pentru Multitools si mai mult de 100, pentru accesoriile FEIN garanteaza intotdeauna un grad superior de simplitate, siguranta si rapiditate in activitate. Indiferent daca este vorba de domeniul amenajarilor, renovarilor sau de industria auto, in intreaga lume, profesionistii au incredere in originalul de la FEIN. Deja peste 5 milioane dintre sculele electrice oscilante FEIN isi confirma calitatile zilnic, in cele mai dure utilizari. Acest fapt confera sculei Multimaster locul 1 absolut pe piata, fiind una dintre cele mai vandute Multitools din lume. Multimaster este fabricat exclusiv la sediul FEIN din Schwäbisch Gmünd-Bargau – in conformitate cu cele mai stricte directive de calitate si cu cele mai laborioase proceduride verificare.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Polizor unghiular FEIN CCG 18-115-10 PD-SEC SET 8AH PROCORE AS
 
Polizoare unghiulare FEIN CCG

Polizor unghiular cu acumulator mai rezistent la praf si mai performant, pentru lucrari eficiente de debitare, slefuire si debavurare la lucrari de montaj. Garanteaza durata de viata maxima cu ultima generatie de motoare fara perii FEIN PowerDrive. Carcasa motorului complet inchisa protejeaza motorul de prafurile ceramice si minerale agresive. Ideal pentru orice aplicatie. Turatii optime, adaptate la multe materiale datorita preselectarii fara trepte, electronice a turatiei. De mare putere. Randament cu 30% mai ridicat decat la motoarele universale asemanatoare, cu o putere de preluare de 1100 W. Motor care nu necesita intretinere, cu aripioare de racire inovatoare, pentru racire optima, inclusiv sistem de monitorizare a temperaturii. Progres maxim al lucrului cu acumulatorii litiu-ion FEIN HighPower. Celule rezistente la curent de inalta intensitate cu furnizare de energie electrica permanent ridicata si intensitate a curentului cu 75% mai mare decat la acumulatorii litiu-ion.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Masini de gaurit-insurubat FEIN ASB 18 Q SELECT
 
Masini de gaurit-insurubat FEIN ASB

Masina de gaurit si insurubat cu acumulator si cu percutie in 2 trepte cu motor fara perii si interfata QuickIN. Perfect adaptata pentru gauriri de pana la 10 mm in metal, piatra si zidarie. Motor fara perii FEIN PowerDrive cu un randament cu 30% mai ridicat si durata de viata ridicata. Interfata QuickIN pentru toate accesoriile QuickIN. Schimbare rapida intre utilizari. Interfata MultVolt. Scula cu acumulator se poate folosi cu toti acumulatorii Li-ion de la FEIN (12-18 V). Angrenaj in 2 trepte complet metalic cu mecanism de percutie activabil pentru gauriri in metal, piatra si zidarie. Inclusiv mandrina QuickIN complet metalica (120 Nm) cu falci de prindere placate cu metale dure si forte mari de strangere.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Scula oscilanta cu acumulator FEIN MULTIMASTER AMM 300 PLUS START
 
Scule multifunctionale FEIN Multimaster 300 cu acumulator

FEIN Multimaster 300 cu acumulator este cea mai buna tranzitie catre clasa profesionala. Alternativa economica pentru toti cei care nu pot sa renunte la putere si calitate, dar pun mai putin accent pe cel mai inalt confort de operare. Ideale pentru amenajari si renovari, cu echipare de baza pentru taierea cu ferastraul in lemn, metale, gips carton si materiale plastice. Sistem anti-vibratii: pentru lucru sigur si comod timp indelungat prin vibratii reduse si amortizare exceptionala a zgomotelor. Sistem de prindere scula StarlockPlus: o viteza mai mare de lucru si inalta precizie datorita transmisiei de forta 100% fara pierderi. QuickIN: schimbare de scula sub 3 secunde printr-un sistem de fixare rapida FEIN patentat, fara scule. Datorita sistemului de prindere scula StarlockPlus aveti acces la circa 100 de accesorii FEIN de clasa de performanta Starlock si StarlockPlus.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ciocan perforator cu acumulator FEIN ABH 18 Masina de gaurit FEIN ABOP 13-2 SELECT Masina de gaurit-insurubat in 4 trepte cu acumulator ASCM 18 QM SELECT Masina de gaurit FEIN BOP 6
 
Masini de gaurire si insurubare FEIN
15 produse

Cu sculele electrice de la FEIN se pot realiza gauri de 0,5 pana la 32 mm in metal. Masinile de gaurit cu acumulator FEIN cu patru trepte de viteza ofera pentru fiecare diametru de gaurire viteza optima de taiere. Masinile de gaurit asigura o precizie inalta a rotirii concentrice pentru lucrari precise si necesita astfel doar reparatii minore. Masinile de filetat de la FEIN sunt concepute pentru economia de timp si de costuri. Toate produsele sunt dezvoltate pentru aplicatii profesionale de gaurire a metalelor. Accesoriile QuickIN pentru masinile de gaurit cu acumulator sunt realizate pentru schimbul rapid intre aplicatii – pentru gaurire, tarodare, zencuire si insurubare. Motorul de mare putere cu un cuplu ridicat si stabil de la FEIN este dezvoltat si produs pentru cele mai dure aplicatii de gaurire a metalelor si conceput pentru o durata de viata maxima.

15 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Unealta de mana electrica si pneumatica
Unealta de mana electrica si pneumatica
Aparat de masurat
Aparat de masurat
Unealta de mana mecanica
Unealta de mana mecanica
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...