C. & E. FEIN GmbH - Reprezentanta Romania

Ferastrau circular de debitat metale FEIN MKAS 355

Taiere sigura, rapida si precisa cu masina de debitat FEIN MKAS 355 cu disc pentru metal. Pana la 100% fara scantei: taiere la rece pentru lucrari sigure fara praf. Debiteaza rapid si precis: viteza maxima de lucru cu munca de finisare minima. Utilizare versatila: pentru fiecare material disc de debitare potrivit. Reglarea fara trepte a unghiului de la 0° la 45° pentru taieturi oblice.

  • dispozitiv cu prindere rapida
  • limitator de adancime
  • recipient de colectare a aschiilor

Documente

Ferastrau circular de debitat metale FEIN MKAS 355 - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 2.0 MB
Ferastrau circular de debitat metale FEIN MKAS 355
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Stiri conexe
Promotii FEIN Top Deals
Promotii FEIN Top Deals
Profitati de ofertele atractive FEIN!
Promotii FEIN Top Deals
Alte produse ale companiei
Aspirator umed/uscat FEIN DUSTEX 25 L
 
Aspiratoare umed/uscat FEIN Dustex 25 L

Aspirator compact (mediu umed si uscat) performant, pentru racordarea sculelor electrice utilizate in atelier si la montaj. Turbina performanta, pentru un debit volumetric de 70 l/s si un vid de 253 mbar. Zgomot redus, de 67 dB (A). Cablul de alimentare de 7,5 m si furtunul de aspirare de 4 m asigura o raza mare de lucru. Functie antistatica impotriva sarcinii statice in timpul lucrului - cu conductivitate electrostatica prin intermediul furtunului de aspirare si mufei pentru scule disponibile optional. Roti mari, ce pot fi rotite cu 360°, pentru manevrabilitate optima, si in cazul unor spatii inguste. Mufa pentru unealta cu reglare a fortei de aspirare, pentru reglarea simpla a puterii de aspirare. Priza cu pornire automata, cu intarziere a conectarii, pentru evitarea varfurilor de tensiune.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Scula oscilanta cu acumulator FEIN MULTIMASTER AMM 500 PLUS TOP
 
Scule multifunctionale FEIN Multimaster 500 cu acumulator

FEIN Multimaster 500 cu acumulator este referinta intre sculele oscilante. Consacrat in randul profesionistilor din lumea intreaga si prima alegere pentru utilizarea universala in amenajari si renovari de calitate exemplara. Ideala pentru viteza mare de lucru (in timpul amenajarilor si renovarilor), cu peste 30 de accesorii - pentru taierea cu ferastraul in lemn si metal, pentru slefuire, taierea placilor ceramice si multe altele. Sistem anti-vibratii: pentru lucru sigur si comod timp indelungat prin vibratii reduse si amortizare exceptionala a zgomotelor. Sistem de prindere scula StarlockPlus: o viteza mai mare de lucru si inalta precizie datorita transmisiei de forta 100% fara pierderi. QuickIN: schimbare de scula sub 3 secunde printr-un sistem de fixare rapida FEIN patentat, fara scule. Datorita sistemului de prindere scula StarlockPlus aveti acces la circa 100 de accesorii FEIN de clasa de performanta Starlock si StarlockPlus. Motor CC: tehnologie de motoare eficienta si cu cuplu mare pentru o performanta aproape identica cu cea a variantei pentru retea.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aspirator umed/uscat FEIN DUSTEX 35 L
 
Aspiratoare umed/uscat FEIN Dustex 35 L

Aspirator compact de mare randament (mediu umed/uscat), cu posibilitate de cuplare si racordare a sculelor electrice utilizate in atelier sau la montaj. Turbina performanta, pentru un debit volumetric de 70 l/s si un vid de 253 mbar. Zgomot redus, de 67 dB (A). Cablul de alimentare de 7,5 m si furtunul de aspirare de 4 m asigura o raza mare de lucru. Functie antistatica impotriva sarcinii statice in timpul lucrului - cu conductivitate electrostatica prin intermediul furtunului de aspirare si mufei pentru scule disponibile optional. Roti mari, ce pot fi rotite cu 360°, pentru manevrabilitate optima, si in cazul unor spatii inguste.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Polizor unghiular compact Ø 125 mm FEIN CG 13-125 V
 
Polizoare unghiulare FEIN CG

Polizoare unghiulare compacte FEIN CG, cu putere nominala cuprinsa intre 1300 si 1700 W, manevrabile, cu turatie variabila pentru lucrari eficiente de slefuire si de debitare. Motor robust pentru utilizarea zilnica. Durabil datorita protectiei la suprasarcina si a periilor colectoare.Posibilitati flexibile de utilizare datorita turatiei variabile. Protectie extinsa a utilizatorului prin monitorizarea reculului, blocatorul contra repornirii, pornirea lenta si manerului anti-vibratii. Capul de antrenare poate fi rotit la 90° pentru utilizare multipla. Schimbare rapida, fara scule a materialelor de slefuit: furnitura cuprinde piulite de prindere rapida ca accesoriu standard.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Masina de gaurit universala FEIN KBU 35 QW cu talpa electromagnetica
 
Masina de gaurit universala FEIN KBU 35 QW cu talpa electromagnetica

Masina de gaurit universala cu talpa electromagnetica, mica si cu cursa mare, 1 treapta de viteza, rotatie spre dreapta/stanga si functionalitate maxima pentru lucrul flexibil pe santier. Concept de masina foarte rezistent la uzura, cu furtun de protectie a cablurilor motorului rabatabil pentru utilizare intensiva in domeniul industrial si mestesugaresc. Greutate utila perfecta datorita modului de constructie compact, cu greutate optimizata si motor de mare putere FEIN de 1100 W cu tahometru electronic pentru inalta stabilitate a turatiei, pentru lucrari fiabile si economice. Prin rotatia spre dreapta/stanga, ajustarea electronica a turatiei si domeniul cursei de 260 mm este posibila o utilizare universala, precum gaurirea cu carota, cu burghiu elicoidal sau tarodarea, precum si zencuirea si razuirea.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Unealta de mana electrica si pneumatica
Unealta de mana electrica si pneumatica
Aparat de masurat
Aparat de masurat
Unealta de mana mecanica
Unealta de mana mecanica
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...