Solutii Hunnebeck in cadrul parcului de agrement Cornisa, Botosani

Executia proiectului a implicat organizarea unuia dintre cele mai mari santiere din ultimii ani din judetul Botosani

Parcul de Agrement Cornita din Botosani - proiect finalizat in anul 2016 este unul dintre cele mai moderne centre de agrement construite in nordul Moldovei.
Totalizand o suprafata de 48 de hectare, parcul este dotat cu piscine acoperite si in aer liber, rau de rafting, patinoar acoperit, amfiteatru, terenuri de sport si alte facilitati de petrecere a timpului liber.
Executia proiectului a implicat organizarea unuia dintre cele mai mari santiere din ultimii ani din judetul Botosani. Pentru acest santier, Hunnebeck Romania a fost solicitata sa ofere consultanta tehnica si solutii de cofrare pentru mai multe obiective, cu geometrii variate: diafragme, stalpi si plaseu patinoar, diafragme rau rafting, diafragme bazin aterizare tobogane, diafragme camera de pompe, diverse elemente de fundatii si ziduri de sprijin.
Sistemul RASTO-TAKKO, deosebit de versatil, a servit la cofrarea de diafragme si stalpi, iar TOPFLEX, cofrajul rentabil pentru plansee, a fost solutia preferata de constructor pentru executarea planseului patinoarului.
Specialistii Hunnebeck Romania au urmarit ca prin solutiile lor sa contribuie la rentabilitatea proiectului. Astfel, ei au reusit, folosind sisteme standard, sa cofreze structuri complexe. Sistemul RASTO s-a adaptat nu doar la geometrii rectangulare, ci si la zonele curbe ale peretilor raului de rafting. Totodata, o zona mai dificil de cofrat a fost camera pompelor, unde peretii de capat erau prevazuti cu vute. Specialistii Hunnebeck au proiectat solutia confectionarii unui corset de juguri MULTIFORM pentru preluarea presiunii din turnarea betonului, astfel incat vutele sa poata fi executate conform proiectului tehnic.
Patinoarul cu diafragme de capat trapezoidale a fost turnat utilizand tot echipamente standard - sistemul de cofrare RASTO. Diafragmele au avut inaltimea maxima de 9 m, pentru verticalizarea cofrajului utilizandu-se popi SUPER10, ancorati in blocuri de beton confectionate in santier.
Cu acest proiect, Hunnebeck Romania a mai adaugat in aria sa de expertiza un proiect complex, din zona de agrement. Totodata, proiectul a reprezentat un pas inainte in colaborarea cu antreprenorul general, Electroalfa International Botosani.
Anterior Electroalfa International Botosani a achizitionat sistemul de cofraj RASTO-TAKKO pentru dotarea unei Sectii de Prefabricate pentru realizarea de Cabine Post Trafo.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre echipamentele Hunnebeck folosite la proiectul in cadrul parcului de agrement Cornisa Botosani, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Hunnebeck Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Cofraj pentru placi si plansee Topflex
 
Cofraj pentru placi si plansee Topflex

Topflex® este un sistem de cofrare pentru plansee eficient si frecvent solicitat de clienti, care se preteaza pentru orice tip de placa/planseu - indiferent de forma planului de baza, dimensiune si grosime. Sistemul, versatil, se bazeaza pe grinzi de lemn H20. Este adecvat inclusiv pentru latimi ale incaperilor mai mici de 2,65 m, grosimi ale placii de peste 30 cm si inaltimi de peste 4,5 m.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cofraj Rasto - Takko
 
Cofraj Rasto - Takko

Sistemul Rasto-Takko, versatil, ofera cele mai bune premise pentru a executa constructii de dimensiuni mai mici sau medii, cu un randament ridicat si cu eficienta economica maxima. Este utilizat mai ales pentru executarea constructiilor rezidentiale. Toate panourile de cofraj apartinand acestui sistem au greutate redusa si sunt usor manevrabile, astfel incat ele pot fi montate si transportate fara mare dificultate de numai doi muncitori.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Unitate cofraj si schelarie, scara
Unitate cofraj si schelarie, scara
Cofraj pentru planseu
Cofraj pentru planseu
Cofraj catarator, cofraj tunel, cofraj pentru poduri
Cofraj catarator, cofraj tunel, cofraj pentru poduri
Cofraj de perete
Cofraj de perete
Cofraj, schela
Cofraj, schela

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...