Solutii de cofrare Hünnebeck pentru constructii agricole

Sisteme de cofrare pentru silozuri de cereale, ferme de vite si spatii de depozitare sau reparare utilaje

Inregistrand o crestere continua in ultimii ani, pe fondul alocarii de fonduri europene pentru acest sector, constructiile agricole fac parte si ele din portofoliul extins de lucrari al Hünnebeck Romania, care cuprinde proiecte de infrastructura, CET-uri, statii de tratare si de epurare a apei, proiecte rezidentiale complexe sau traditionale.
Solutiile tehnice elaborate de inginerii Hünnebeck si sistemele livrate au servit ca baza de plecare pentru construirea de spatii pentru depozitarea cerealelor, de la silozurile satesti sau construite pentru gestionarea afacerilor agricole locale, la cele necesare pentru a servi unor interese nationale legate de exporturi masive de cereale - cum e silozul recent construit in dana 31 a Portului Constanta.
Hunnebeck Romania a livrat in ultimii ani cofraje si esafodaje pentru executarea a zeci de spatii de stocare cereale (silozuri, hale, magazii), cat si pentru infiintarea si modernizarea de ferme bovine, sau pentru soproane destinate sa adaposteasca utilaje agricole, ori pentru spatii de depozitare marfuri. Astfel, ferme de vite au fost modernizate (la sat Floroaica, comuna Valcelele/ jud. Calarasi) ori infiintate de la zero (sat Cunesti, comuna Gradistea/ jud. Calarasi), s-au construit spatii pentru depozitarea utilajelor agricole (Faurei/ Calarasi, Rusetu/ Buzau, Cobadin/Constanta, Cuza Voda/ Calarasi) ori pentru repararea acestora (Marsilieni/ Ialomita) si au fost executate numeroase hale pentru depozitarea cerealelor (Bragareasa/ Buzau, Branistea/ Galati, Cotorca/ Buzau, M. Kogalniceanu/ Tulcea, Fundulea / Calarasi, Viziru/ Braila, Agighiol/ Tulcea etc.).
Aceste tipuri de constructii, in general de dimensiuni medii, reprezinta aplicatii clasice pentru cofrajul RASTO, manevrabil manual, cu ajutorul a numai doua persoane, si deosebit de versatil. Chiar si atunci cand e necesar sa se cofreze structuri circulare, cofrajele RASTO rezolva aceasta problema eficient. Un alt echipament potrivit pentru acest gen de lucrari, in special cand acestea sunt de dimensiuni mari este cofrajul pentru pereti MANTO, manevrabil cu ajutorul macaralei. Atunci cand lucrarile se executa la inaltime (de ex., la silozul de cereale din dana 31 a Portului Constanta), este necesar sa se utilizeze consolele auto-pasitoare CS 240 L si turnurile de scara pentru acces la inaltime Bosta70, pentru etapele superioare de turnare a betonului.
Pentru constructiile agricole, in mod special pentru depozitele de cereale este necesar ca betonul sa fie unul de calitate, sa aiba suprafata lipsita de asperitati, sa fie etans pentru a nu permite apei sa patrunda la cereale. Echipamentele Hünnebeck au capacitatea dovedita de a raspunde cu succes tuturor acestor provocari.
Este de asteptat ca in continuare sa existe o crestere a cererii pentru construirea de silozuri si de ferme, dat fiind faptul ca experienta a aratat ca banii investiti in capacitati de stocare sunt amortizati repede, iar silozurile construite inainte de 1989 detin inca ponderea cea mai mare din totalul spatiilor de depozitare cereale ale Romaniei, conform statisticilor disponibile.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Hünnebeck folosite la silozul de cereale din dana 31 a Portului Constanta, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Hunnebeck Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Schela mobila cataratoare CS 240
 
Schela mobila cataratoare CS 240

CS 240 este un sistem modular de schela mobila cataratoare, destinata executarii celor mai diversificate lucrari de constructii. Sistemul poate fi folosit atat ca schela suspendata, cat si ca cofraj catarator pentru preluarea eforturilor de presiune de pe o singura fata a cofrajului si / sau a sarcinilor suplimentare provenite din beton in timpul si imediat dupa betonare. Accesoriile ( platformele de betonare si platformele suspendate) sunt identice pentru ambele variante de utilizare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cofraj Manto
 
Cofraj Manto

Manto este unul dintre cele mai des utilizate sisteme de cofraje, destinat executarii constructiilor de infrastructura si din domeniul civil si rezidential. O caracteristica Manto iesita din comun, este marea diversitate a gamei dimensionale a panourilor de cofraj. Astfel, panourile de cofraj Manto pot fi montate pe suprafete mici, medii sau mari sau pot fi combinate intre ele, fiind posibila montarea lor pe directie orizontala si / sau verticala, transpuse lateral sau pe inaltime.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Schele de fatada Bosta 70
 
Schele de fatada Bosta 70

Fie ca trebuie sa tencuiti constructii noi sau vechi, sa executati acoperisuri sau pereti, sa zugraviti sau sa placati pereti, deci sa executati o gama larga de lucrari de interior sau exterior - cu schela noastra BOSTA 70 pentru fatade, veti fi intotdeauna bine echipati.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cofraj Rasto - Takko
 
Cofraj Rasto - Takko

Sistemul Rasto-Takko, versatil, ofera cele mai bune premise pentru a executa constructii de dimensiuni mai mici sau medii, cu un randament ridicat si cu eficienta economica maxima. Este utilizat mai ales pentru executarea constructiilor rezidentiale. Toate panourile de cofraj apartinand acestui sistem au greutate redusa si sunt usor manevrabile, astfel incat ele pot fi montate si transportate fara mare dificultate de numai doi muncitori.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Esafodaj si schela de protectie
Esafodaj si schela de protectie
Cofraj catarator, cofraj tunel, cofraj pentru poduri
Cofraj catarator, cofraj tunel, cofraj pentru poduri
Cofraj de perete
Cofraj de perete
Cofraj, schela
Cofraj, schela
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...