Echipamente Hunnebeck la construirea sigura si rapida a pasajului superior de la Gara de Vest din Ploiesti

Echipamentele oferite de Hünnebeck au ajutat constructorul sa execute lucrarile intr-un ritm alert

Construirea pasajului superior de la Gara de Vest a implicat elaborarea unei multitudini de proiecte si planuri de santier, destinate executiei diverselor structuri incluse in alcatuirea pasajului, de la fundatii de ziduri de sprijin, la culee, elevatii pile, trotuare etc. Inginerii Hunnebeck Romania au dimensionat sistemul de palei luand in calcul combinatiile de incarcari cele mai defavorabile.
Provocarea proiectului a constat in gasirea unei solutii sigure pentru preluarea incarcarilor mari date de grinzile cu lungimea de 37 m. Sistemul Infra-Kit, special creat de Hünnebeck pentru construirea de poduri si pasaje, si-a dovedit eficienta si in cadrul acestui proiect. Cele 16 palei de Infra-Kit livrate pe santier au servit la sustinerea grinzilor prefabricate, pe timpul montarii acestora.
Un alt sistem pus la dispozitia constructorului a fost ID 15, turnurile de esafodaj servind la sustinerea trotuarelor, pentru a caror cofrare au fost puse in opera elemente de schela Multiform.
Cofrajul usor Rasto, gratie vresatilitatii sale, a putut fi utilizat cu succes la turnarea mai multor structuri: zidurile de sprijin la rampa de acces, fundatiile zidurilor de sprijin si ale pilelor, executia zidurilor de garda ale culeelor, executia pilelor. Pentru cofrarea culeelor s-a utilizat sistemul robust Manto, iar schela de lucru utilizata pentru cofrarea pilelor a fost Bosta 70.
Intrucat pilele de pod au avut o forma atipica, cu muchiile laterale rotunjite, s-a folosit si cofraj special circular.
Inaltimile mari ale pilelor au necesitat montarea de schele de lucru pentru cofrarea acestora, dar si punerea in opera a unor solutii de acces la inaltime. Hunnebeck Romania a pus la dispozitia constructorului in acest scop sistemul de schela Bosta, respectiv o serie de turnuri de schela Bosta 70, cu inaltimi cuprinse intre 6,5 si 12,5 m. Tot inaltimile mari ale structurilor au facut necesara turnarea betonului in mai multe etape si, implicit, s-a impus utilizarea consolelor pasitoare CS 240.
Proiectul avea ca termen de finalizare sfarsitul lunii iunie 2016. Echipamentele oferite de Hünnebeck au ajutat constructorul sa execute lucrarile intr-un ritm alert.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre echipamentele Hunnebeck utilizate la construirea pasajului superior de la Gara de Vest din Ploiesti, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Hunnebeck Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Schele de fatada Bosta 70
 
Schele de fatada Bosta 70

Fie ca trebuie sa tencuiti constructii noi sau vechi, sa executati acoperisuri sau pereti, sa zugraviti sau sa placati pereti, deci sa executati o gama larga de lucrari de interior sau exterior - cu schela noastra BOSTA 70 pentru fatade, veti fi intotdeauna bine echipati.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Turnuri de sprijin ID 15
 
Turnuri de sprijin ID 15

La nivel mondial, ID 15 a devenit unul dintre cele mai performante sisteme de turnuri de sprijin executate din cadre din otel. In ciuda dimensiunilor lui reduse, el este capabil sa preia fara probleme eforturi maxime – atat pe cele provenite din directia verticala, cat si pe cele din directia orizontala, prin intermediul pieselor de legatura cu care este prevazut constructiv, transmitandu-le apoi direct in pamant. Intregul sistem este alcatuit din numai cinci elemente componente, prin asamblarea carora se pot construi turnuri de sprijin ID 15 de mare capacitate portanta si pentru orice inaltime.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Schela mobila cataratoare CS 240
 
Schela mobila cataratoare CS 240

CS 240 este un sistem modular de schela mobila cataratoare, destinata executarii celor mai diversificate lucrari de constructii. Sistemul poate fi folosit atat ca schela suspendata, cat si ca cofraj catarator pentru preluarea eforturilor de presiune de pe o singura fata a cofrajului si / sau a sarcinilor suplimentare provenite din beton in timpul si imediat dupa betonare. Accesoriile ( platformele de betonare si platformele suspendate) sunt identice pentru ambele variante de utilizare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cofraj Manto
 
Cofraj Manto

Manto este unul dintre cele mai des utilizate sisteme de cofraje, destinat executarii constructiilor de infrastructura si din domeniul civil si rezidential. O caracteristica Manto iesita din comun, este marea diversitate a gamei dimensionale a panourilor de cofraj. Astfel, panourile de cofraj Manto pot fi montate pe suprafete mici, medii sau mari sau pot fi combinate intre ele, fiind posibila montarea lor pe directie orizontala si / sau verticala, transpuse lateral sau pe inaltime.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Utilaj de ridicare, esafodaj mobil
Utilaj de ridicare, esafodaj mobil
Unitate cofraj si schelarie, scara
Unitate cofraj si schelarie, scara
Esafodaj, schela de protectie si ecran de protectie
Esafodaj, schela de protectie si ecran de protectie
Schela de sustinere, pop
Schela de sustinere, pop
Cofraj pentru planseu
Cofraj pentru planseu
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...