proidea.ro catalog online de informatii produse

Centrul global de distributie Scania joaca un rol central in solutiile de depozitare Dexion


2018. septembrie 07.

Scania detine o gama larga de solutii de depozitare Dexion

Centrul global de distributie Scania joaca un rol central in solutiile de depozitare Dexion

Cererea Scania
Scania este o companie mondiala de productie de camioane, autobuze, autocare si motoare, cu piese de camion care variaza de la masina de spalat mica pana la cabina de camion completa. Centrul sau de distributie la nivel mondial din Opglabbeek, in apropiere de Genk, Belgia, a necesitat un amestec adaptabil de solutii atat pentru depozitare, cat si pentru colectare.

Solutia Dexion
Centrul global de distributie Scania detine o gama larga de solutii de depozitare Dexion pentru rafturi si picking. Cu o inaltime medie de 10 metri a depozitelor, valorificarea spatiului existent a fost vitala. De-a lungul anilor s-au adaugat la depozit diverse extensii, iar Dexion a proiectat o gama larga de sisteme de stocare personalizate pentru a evolua odata cu extinderea acestuia. De la rafturi galvanizate in aer liber pentru cabine de autoturisme nefinisate, pana la rafturi cu rampa larga si cu bare inguste pentru stocarea in vrac a pieselor, la sistemele de rafturi cu mai multe niveluri pentru colectarea de articole individuale.

Exista peste 80.000 de locatii in interiorul depozitului cu rafturile Dexion.

Solutiile includ:
  • Sistem de stelaje pentru paleti cu culoar larg P90 cu inaltimea de 9000mm, si grinzi de pana la 3600mm latime – permitand depozitarea a 32 paleti pe modul
  • Sistem de stelaje pentru paleti cu culoar ingust P90 cu inaltimea de 9000mm
  • Sistem multietajat de rafturi pentru marfa nepaletizata Hi280 – cu inaltimea de 3 etaje
  • Sistem mezanin sustinut de P90 – cu doua etaje de rafturi Hi280 dispuse deasupra
  • Sistem de stelaje pentru paleti P90 cu finisare galvanizata – pentru depozitarea cabinelor de camion in exterior.
Rezultat
Datorita unui amestec de sisteme de racking si rafturi, Dexion a optimizat in permanenta spatiul din centrul de distributie mondial Scania. Solutii flexibile si adaptabile care sa permita evolutia spatiului de stocare Scania si care sa permita companiei sa continue sa conduca industria, deoarece produsele sale sunt trimise in intreaga lume.Despre Scania
Fondata in 1891, Scania este o companie globala cu peste 40.000 de angajati, precum si operatiuni de vanzari si servicii in peste 100 de tari. Fiind una dintre cele mai importante companii din industrie, scopul Scania este acela de a oferi cea mai buna rentabilitate clientilor lor prin livrarea de camioane si autobuze, motoare si servicii optimizate pe tot parcursul ciclului de viata al produsului.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Dexion, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Dexion Storage Solutions Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-505400 Brasov, Rasnov, str. Campului, nr. 1A
E-mail:
Web: www.dexion.ro
Cristian Androne
national sales manager +40 73 488 8449
   
Dexion a fost initial fondat la Londra de Demetrius Comino, care a revolutionat rafturile reglabile si alte forme de rafturi si sisteme de depozitare de la sfarsitul anilor 1940. Fabrica din Romania a companiei Dexion a fost infiintata la Rasnov, langa Brasov in anul 2006. Intreprinderea foloseste avantajul surselor de otel locale in realizarea sistemelor de rafturi si accesorii si foloseste echipamente de taiere si de prelucrare la rece de ultima generatie.
Din 2018 Dexion face parte din Gonvarri Material Handling, pan-european (lider mondial) in furnizarea de produse si solutii de depozitare. In plus, Grupul este prezent pe intreg teritoriul Europei prin marcile Constructor, Kasten si PSS.
Denumiri marca: Constructor, Dexion, Kasten, PSS
Cuvinte cheie:  dexion  storage  solutions  raft  rafturi  palet  paleti  p  90  p90  sistem  sisteme  scania  belgia  depozit  solutii  depozitare  extindere  paleti  organizare  hi280  280  hi  genk  opglabbeek