proidea.ro catalog online de informatii produse

Garden Trade planuieste extinderea depozitului cu sfatul expertilor de la Dexion


2018. noiembrie 21.

S-au utilizat rafturi mobile pentru depozitarea paletilor (MOVO)

Client: Garden Trade
Locatia: Belgia
Produsele/serviciile utilizate: Rafturi mobile pentru depozitarea paletilor (MOVO).

Nevoile companiei
Garden Trade a avut o crestere semnificativa de la infiintarea companiei in 1998; aceasta crestere a dus la deschiderea celui de-al treilea depozit, care sa permita numarului tot mai mare de comenzi. Inainte de ridicarea celui de-al treilea depozit, Garden Trade a luat decizia strategica de a pregati activitatea de depozitare pentru viitor, astfel incat sa elimine necesitatea inaugurarii unui al patrulea depozit in cativa ani.

Rafturi mobile pentru depozitarea paletilor (MOVO)

Solutia Dexion
Garden Trade a luat legatura cu Dexion, deoarece si-au dat seama ca Dexion avea experienta si cunostintele necesare proiectarii activitatii de depozitare.

Dexion a oferit o solutie care a inclus pregatirea pentru o dezvoltare ulterioara - sa instaleze sine pentru rafturi mobile pentru paleti cu densitate mare de instalare, astfel incat in anii urmatori sa nu fie nevoie de rafturi suplimentare. In tot acest timp, in noul depozit au fost instalate rafturi standard pentru depozitarea paletilor, pentru a oferi spatiu suplimentar de depozitare.

La patru ani dupa instalarea initiala, Garden Trade a solicitat spatiu suplimentar de depozitare, ca urmare a cresterii permanente a cifrei de afaceri. Dexion a revenit in depozitul companiei si a inceput conversia rafturilor statice in rafturi mobile pentru depozitarea paletilor, utilizand rafturile originale si adaugand noi rafturi direct pe bazele mobile (MOVO), acolo unde acest lucru a fost necesar.

Operatiile au fost efectuate in trei etape, cu foarte putine influente asupra operatiilor zilnice de depozitare si de extragere a bunurilor. Odata date in folosinta, rafturile instalate au dublat capacitatea de depozitare a Garden Trade in interiorul aceluiasi depozit.

Rafturi mobile pentru depozitarea paletilor (MOVO)

Beneficiile oferite de solutia Dexion:
  • Solutie valabila si pentru viitor, astfel incat Dexion a reusit sa revina si sa o implementeze atunci cand capacitatea companiei Garden Trade a crescut suficient de mult
  • Eficienta economica si implementarea rapida
  • Utilizarea la maxim a spatiului vertical din depozite
  • Executia comenzii pentru toate liniile de produse garantata din punctul de vedere al rapiditatii, eficientei si exactitatii
  • Nici o intrerupere a volumelor ridicate de produse livrate in timpul executiei operatiilor de extindere in aceeasi locatie
  • Obtinerea capacitatii maxime de depozitare in interiorul cladirii.
Rafturi mobile pentru depozitarea paletilor (MOVO)

Rezultatul
O companie in crestere, cum este Garden Trade, trebuie sa se poata extinde intr-un mod controlat. Prin stabilirea unui parteneriat cu Dexion, Garden Trade a putut sa planifice cresterea care a fost realizata aproape fara nici o problema, reusind in acelasi timp sa onoreze in continuare cererile venite din partea clientilor.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre sistemul de rafturi mobile MOVO, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Dexion Storage Solutions Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Sistem mobil de stivuire a paletilor Dexion - MOVO

Sistemul mobil de stivuire al Dexion (MOVO) este cea mai moderna solutie pentru depozitarea de densitate mare a tuturor dimensiunilor de paleti sau alte marfuri care necesita depozitare. Design-ul specific elimina nevoia mai multor culoare de acces care reduc semnificativ zona de depozitare, care, in cazul MOVO, dubleaza capacitatea de depozitare pe aceeasi suprafata. MOVO este compus dintr-un sistem conventional de paleti sau rafturi in consola montate pe baze mobile cu cadru de otel care ruleaza pe sine incastrate in podea. Exista o gama de sine, baze si sisteme de control care sa permita aranjarea cea mai potrivita pentru spatiul dumneavoastra. O unitate de control opereaza sistemul MOVO si numeroase caracteristici standard de siguranta completeaza solutia. Acest pachet de caracteristici asigura o operare usoara si siguranta absoluta in orice moment.

Firma
Sediu: RO-505400 Brasov, Rasnov, str. Campului, nr. 1A
E-mail:
Web: www.dexion.ro
Cristian Androne
national sales manager +40 73 488 8449
   
Dexion a fost initial fondat la Londra de Demetrius Comino, care a revolutionat rafturile reglabile si alte forme de rafturi si sisteme de depozitare de la sfarsitul anilor 1940. Fabrica din Romania a companiei Dexion a fost infiintata la Rasnov, langa Brasov in anul 2006. Intreprinderea foloseste avantajul surselor de otel locale in realizarea sistemelor de rafturi si accesorii si foloseste echipamente de taiere si de prelucrare la rece de ultima generatie.
Din 2018 Dexion face parte din Gonvarri Material Handling, pan-european (lider mondial) in furnizarea de produse si solutii de depozitare. In plus, Grupul este prezent pe intreg teritoriul Europei prin marcile Constructor, Kasten si PSS.
Denumiri marca: Constructor, Dexion, Kasten, PSS
Stire
Solutiile MOVO & P90 marca Dexion confera Optibelt siguranta elaborarii propriilor planuri de dezvoltare
2016.11.21    
Dexion lanseaza rafturile mobile MOVO pe piata romaneasca
2013.07.03    
Cuvinte cheie:  dexion  storage  solutions  raft  rafturi  palet  paleti  mobil  mobile  movo  sisteme  sistem  garden  trade  belgia