proidea.ro catalog online de informatii produse

Solutiile MOVO & P90 marca Dexion confera Optibelt siguranta elaborarii propriilor planuri de dezvoltare


2016. noiembrie 21.

Dexion ofera solutii de depozitare filialei Optibelt din Romania

Solutia de instalare a rafturilor mobile si usor de manipulat, in cadrul filialei Optibelt din Romania, a asigurat un sistem de depozitare eficient din punct de vedere al spatiului.

Cotat drept unul dintre principalii producatori de curele de transmisie de inalta performanta, Optibelt creeaza produse unde durabilitatea este obligatorie, iar calitatea este ceva stabil. Baza de clienti Optibelt acopera mai multe sectoare diferite, inclusiv industria constructoare de masinii, cea auto, sectorul tehnologiilor agricole si industria aparaturilor electrocasnice.
Optibelt este o companie de familie cu aproximativ 1950 de angajati in intreaga lume. Cu sediul central in Höxter (Renania de Nord-Westfalia), Grupul Arntz Optibelt opereaza in opt locatii de productie, din sase tari. Acestia se ghideaza dupa un singur cod de conduita: opt locatii, sase tari, aceeasi calitate.

Inalta expertiza nu este ceva aleatoriu, rationamentul proprietarului Grupului Arntz Optobelt abordeaza generatii si nu perioade trimestriale sau anuale. In concordanta cu aceasta filozofie, Optibelt si-a asigurat locul de marca puternica pe piata mondiala.
Cerinte:
Optibelt a necesitat o solutie de depozitare flexibila, care sa asigure o depozitare adecvata a marfii paletizate si a pneurilor, optimizand maxim intregul spatiu de depozitare disponibil, si oferind acces individual fiecarui palet.

Solutia oferita:
Solutia MOVO de rafturi mobile pentru paleti apartinand Dexion, a fost solutia aleasa, intrucat a combinat depozitarea de inalta densitate cu accesul facil la paletii individuali.
Solutia MOVO a oferit Optibelt optiunea de economisire a spatiului in cadrul depozitului sau, asigurand, in acelasi timp, o reducere a costurilor, si evitarea achizitionarii de echipamente suplimentare.

Prin intermediul acestei solutii semiautomate, Optibelt a beneficiat de un sistem flexibil si complet, asigurat pe viitor in ceea ce priveste cresterea nivelului stocurilor.
Specificatii:
Principala solutie instalata a fost sistemul de rafturi mobile MOVO, care a combinat 3 carucioare mobile, cu cadre inalte de 7 m si 4 nivele de incarcare. Solutia a fost suplimentata cu un sistem static de rafturi pentru paleti P90, cu inaltimea de 5 m.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre rafturile P90 pentru paleti, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Dexion Storage Solutions Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Sistem mobil de stivuire a paletilor Dexion - MOVO

Sistemul mobil de stivuire al Dexion (MOVO) este cea mai moderna solutie pentru depozitarea de densitate mare a tuturor dimensiunilor de paleti sau alte marfuri care necesita depozitare. Design-ul specific elimina nevoia mai multor culoare de acces care reduc semnificativ zona de depozitare, care, in cazul MOVO, dubleaza capacitatea de depozitare pe aceeasi suprafata. MOVO este compus dintr-un sistem conventional de paleti sau rafturi in consola montate pe baze mobile cu cadru de otel care ruleaza pe sine incastrate in podea. Exista o gama de sine, baze si sisteme de control care sa permita aranjarea cea mai potrivita pentru spatiul dumneavoastra. O unitate de control opereaza sistemul MOVO si numeroase caracteristici standard de siguranta completeaza solutia. Acest pachet de caracteristici asigura o operare usoara si siguranta absoluta in orice moment.

Firma
Sediu: RO-505400 Brasov, Rasnov, str. Campului, nr. 1A
E-mail:
Web: www.dexion.ro
Cristian Androne
national sales manager +40 73 488 8449
   
Dexion a fost initial fondat la Londra de Demetrius Comino, care a revolutionat rafturile reglabile si alte forme de rafturi si sisteme de depozitare de la sfarsitul anilor 1940. Fabrica din Romania a companiei Dexion a fost infiintata la Rasnov, langa Brasov in anul 2006. Intreprinderea foloseste avantajul surselor de otel locale in realizarea sistemelor de rafturi si accesorii si foloseste echipamente de taiere si de prelucrare la rece de ultima generatie.
Din 2018 Dexion face parte din Gonvarri Material Handling, pan-european (lider mondial) in furnizarea de produse si solutii de depozitare. In plus, Grupul este prezent pe intreg teritoriul Europei prin marcile Constructor, Kasten si PSS.
Denumiri marca: Constructor, Dexion, Kasten, PSS
Stire
Garden Trade planuieste extinderea depozitului cu sfatul expertilor de la Dexion
2018.11.21    
Alte stiri in categoria de produse Raft pentru paleti
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  dexion  storage  solutions  solutii  solutia  movo  p  90  p90  depozitare  filiala  filialei  optibelt  romania  rafturi  mobile  raft  mobil  sistem  sisteme  pelet  peleti  static  economic  economisire  spatiu  spatiului  semiautomate  semiautomat  semi  automat  flexibil  stoc  stocuri  stocurilor