AluForm Srl

Capace de atic AluForm

Sorturi de atic din aluminiu personalizate pentru fiecare fereastra. Sorturile reprezinta un accesoriu ce nu trebuie neglijat. AluForm ofera sorturi si glafuri cu elemente de fixare si dilatare care protejeaza impotriva infiltratiilor de apa. Sorturile sau glafurile sunt personalizate pe fiecare proiect ca latime, lungime, grosime de material si culoare. Sorturile de aluminiu au o greutate redusa fata de alte materiale si pot fi sudate pentru zonele de colt sau alte imbinari.

  • ideale pentru protectia aticului
  • adaptate la dimensiunile aticului pentru fiecare proiect
  • usor de montat

Prezentare

AluForm ofera un sistem complet de capace de atic cu toate accesoriile necesare la montaj si sunt adaptate la fiecare proiect.

  • Sistemul de capace de atic din tabla de aluminiu, cu grosimea de 2 sau 3 mm, raspunde la cerintele fiecare proiect, fiind adaptate la parapetul de atic/terase a proiectului
  • Sistemul de capace de atic contin toate accesorii de montaj, dilatare si solutii pentru colturi sau pentru imbinarea cu un perete, etc.
  • Piese de dilatare a capacelor de atic sunt necesare ca sa asigure rosturile de dilatare pentru lungimi mari
  • Piese pentru colturi pentru a rezolva unghiurile capacelor de atic sunt taiate pe unghiul aticului si sunt sudate si vopsite eliminand alte improvizatii in santier.
Capace de atic AluForm
Capace de atic AluForm

Capacele de atic AluForm asigura

Capacele de atic sunt sunt realizate pe dimensiunile proiectului si contin toate piesele si accesoriile necesare. Ele pot fi vopsite in orice culoare.

Accesoriile sistemului de capace de atic asigura; intoarcerile laterale la contactul cu peretele, pentru a protejeaza impotriva infiltratiilor de apa sub termosistem sau tencuiala. Totodata sistemul de capace de atic contine rezolvarea pentru colturi sau unghiuri, cu piese taiate pe unghi si sudate.

Alegerea grosimii potrivite de tabla este data de latimea capacului de atic (in special la glafurile late este necesara o grosime de 3 mm de tabla pentru a asigura planeitatea) toate acestea fac ca acest produs sa fie recomandat pentru proiectele premium si nu numai.

De ce sa alegeti capacele de atic AluForm?

Capacele de atic sunt customizate (lungime, adancime, latime) pe fiecare proiect in parte astfel incat sa asigure protectia impotriva apei.

Un sistem complet cu toate accesoriile necesare pentru imbinare si realizarea rostului pentru dilatare, piese de capace de atic sudate pe unghi, piese de fixare a glafurilor, contactul cu peretele, etc.

AluForm ofera servicii de proiectare si analiza astfel incat produsele AluForm sa fie adaptate la particularitatile/detaliile proeictului.

  • Durata de viata - durata de viata a cladirii de 50 ani+
  • Pot fi vopsite in orice culoare in camp electrostatic
  • Produse customizate la cerere.
Alte produse ale companiei
Glafuri AluForm
 
Glafuri AluForm

Glafurile reprezinta un accesoriu ce nu trebuie neglijat. AluForm ofera glafuri cu intoarceri laterale care dreneaza apa spre exterior asigurand o fatada curata. Glafurile fiind personalizate pe fiecare proiect si fereastra, acestea pot fi realizate din grosimi diferite de material, latimi, lungimi si culori. Glafurile de aluminiu au o greutate redusa fata de alte materiale si pot fi sudate pentru zonele de colt sau alte imbinari.

Card produs
Ancadramente AluForm pentru ferestre
 
Ancadramente AluForm pentru ferestre

Avantajele ancadramentelor AluForm sunt: adaptabilitate fata de cerintele actuale de design exterior; greutate mai mica decat cele din lemn sau otel; usor de instalat comparativ cu orice alte modele, usor de intretinut si curatat comparativ cu alternativele conventionale; nu necesita o revopsire regulata; rezistenta in timp si la intemperii, nu isi modifica culoarea sau forma in functie de expunerea la soare si apa; rezistenta la intemperii si durabilitate mai mare, datorita aliajului de aluminiu cu garantie de 30 de ani; etanseitate care se pastreaza in timp; canal de drenare si glaf cu doua intoarceri pentru drenarea apei; personalizare in functie de fiecare proiect; posibilitatea de a include si de a ascunde sinele de rulou sau cutiile acestora; fixarea storurilor exterioare si a obloanelor, asigurand faltul potrivit.

Card produs
Categorii recomandate
Invelitoare din tabla pentru acoperis si fatada
Invelitoare din tabla pentru acoperis si fatada
Jgheab si burlan
Jgheab si burlan
Hala industriala la cheie
Hala industriala la cheie
Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis
Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis
Element de fixare pentru placari
Element de fixare pentru placari
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...