a_49_d_19_1552985401677_velux_logo_228335_1.jpg GLU 0061 B - Fereastra de mansarda Standard Plus, din poliuretan, cu operare de jos

Modelul cu operare de jos GLU 0061 B are caracteristici similare modelului GLU. Manerul elegant din zinc are doua pozitii de ventilare si ofera posibilitatea aerisirii incaperii cu fereastra inchisa.

  • operare de jos
  • geam termoizolant optimizat din 3 foi de sticla
  • coeficient de transfer termic 1,1
Documente
Specificatii

Alte produse ale companiei

 
TCR / TCF - Tuneluri solare pentru acoperis terasa

Tunelurile solare VELUX aduc lumina in spatiile de sub acoperisurile tip terasa, unde iluminatul natural ar fi imposibil. Profilul exterior, similar cu cel al unei ferestre pentru acoperis terasa, este fabricat din PVC si este protejat de o cupola acrilica. Alege un tunel solar cu tub rigid, TCR, pentru o lungime a tunelului de maxim 6 m, cu ajutorul extensiilor, sau un tunel cu tub flexibil, TCF, pentru o lungime a tubului de 0,9 m. Foloseste aplicatia Calculator de lumina disponibila pe velux.ro pentru a vedea modelul de tunel potrivit si cantitatea de lumina necesara incaperii.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Ferestre pentru acoperis terasa CVP si CFP

Model CVP VELUX INTEGRA® - Fereastra pentru acoperis terasa VELUX INTEGRA®, model CVP, se actioneaza cu ajutorul tabletei de control cu ecran tactil. Fereastra poate fi programata pentru deschidere regulata, asigurand o ventilare automata si aer proaspat. Se deschide pana la maxim 15 cm pentru aerisire. Toc si cercevea din PVC alb. Geamul exterior este protejat de o cupola din material plastic transparent foarte rezistent. Model CVP cu operare manuala - Fereastra pentru acoperis terasa cu actionare manuala, model CVP, se deschide 20 cm prin operarea manuala a unei tije telescopice si ofera posibilitatea ventilarii naturale a spatiilor interioare. Model Fix CFP - Fereastra fixa pentru acoperis terasa, model CFP, nu poate fi deschisa.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
MHL - Rulou exterior parasolar pentru ferestrele de mansarda VELUX

Ruloul exterior parasolar impiedica o mare parte a razelor solare sa patrunda in incapere si sa incalzeasca interiorul. Ruloul reduce aportul de caldura cu pana la 73% si contribuie la mentinerea unei temperaturi placute si echilibrate in interior pe tot parcursul zilei. Materialul este transparent si lasa lumina naturala sa patrunda, fara a afecta posibilitatea de a vedea privelistea imprejurimilor. Aceste rulouri se monteaza si se opereaza cu usurinta din interior.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Rulouri decorative si parasolare VELUX
13 produse

Accesorizati fereastra VELUX cu rulourile VELUX pentru controlul luminii si al caldurii si cu o plasa impotriva insectelor. Noua colectie de culori si modele, cu materiale opace sau transparente este acum la dispozitia ta. Alege dintre rulourile exterioare parasolare si din gama de rulouri interioare - cu actionare manuala, electrica sau cu motor solar. Beneficii: control al caldurii, control al luminii, filtrare a luminii, protectie impotriva insectelor.

13 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
GLU 0051 B - Fereastra de mansarda Standard, din poliuretan, cu operare de jos

Fereastra model GLU 0051 B pastreaza toate particularitatile ferestrei model GLU cu invelis de poliuretan, avand insa operare de jos, cu ajutorul unui maner elegant. Aceasta operare este recomandata in cazul montajului ferestrei la inaltime, de exemplu, in cazul unui parapet inalt. Fereastra este foarte potrivita pentru incaperile umede, precum bai si bucatarii.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Fereastra de mansarda
Fereastra de mansarda
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Mastic, banda, profil de etansare rosturi, rama de etansare
Mastic, banda, profil de etansare rosturi, rama de etansare
Folie de protectie termica, solara si antiefractie
Folie de protectie termica, solara si antiefractie
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...