Semmelrock Stein+Design Srl

Dale La Linia®

In ton cu pavajul din aceeasi gama, dalele La Linia completeaza intr-un ansamblu optic nobil si elegant ambientul din jurul caminului. Stralucirea discreta si frumusetea data de simplitatea liniilor clare sunt atuurile dalelor La Linia. Cu un aport ridicat de criblura, din bazalt sau granit, cu suprafata spalata si rezistenta ridicata la uzura, La Linia se distinge prin executia perfecta, formele si proprietatile sale deosebite.

  • suprafata spalata
  • rezistenta la uzura, inghet si saruri
  • intretinere usoara

Documente

Specificatii

Alte produse ale companiei
Gard Castello
 
Gard Castello

Aspectul antichizat al gardurilor Castello aminteste de vremurile cavalerilor intr-un stil elegant. Simplitatea si versatilitatea fac din gardurile Castello o solutie de amenajare potrivita atat locuintelor private cat si reabilitarii obiectivelor arheologice.
Caracteristici: suprafata antichizata cu canturi neregulate, solutie de design ce infrunta timpul, rezistenta sporita la inghet.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dale Picola®
 
Dale Picola®

Unice prin finisajul suprafetelor si prin naturaletea pe care o confera spatiului ambiental. Sorturile din piatra de rau de dimensiuni mici accentueaza calitatile antiderapante ale dalelor, facandu-le solutia cea mai sigura pentru amenajarea zonelor cu umiditate ridicata.
Caracteristici: suprafata spalata, rezistenta la inghet si sare de degivrare, necarosabil.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dale portelanate AirPave Panama Dale portelanate AirPave Monaro Dale portelanate AirPave Casona Dale portelanate AirPave Selva
 
Dale portelanate AirPave
5 produse

Suprafete cu design sofisticat. Segmentul exclusiv de dale de portelan AirPave avand grosimea de numai 2 cm incorporeaza spiritul modern si ofera gradinii o eleganta deosebita. Selectia formatelor diferite si structurile atractive ale suprafetelor, precum si diversitatea modelelor de montaj se potrivesc cu orice stil, ceea ce permite crearea unor solutii unice si creative de design exterior. In combinatie cu produsele din beton Semmelrock pot fi amenajate zone armonioase de trecere la nivelul suprafetelor din jurul locuintei. Datorita formatului subtire, de numai 2 cm, dalele AirPave pot fi folosite atat pentru terasele de pe acoperisuri, cat si pentru balcoane.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dale Corona Brillant®
 
Dale Corona Brillant®

Dalele din colectia Corona Brillant beneficiaza de criblura naturala ce le confera un caracter deosebit si le transforma in piese de calitate superioara ce imbina frumusetea naturala alpina cu solutiile practice de amenajare a spatiilor exterioare, adaptabile oricarui ambient. Astfel, terasa, aleile si celelalte spatii amenajate cu dalele Corona Brillant capata un aspect nobil intr-o cromatica deosebita.
Caracteristici: suprafata spalata, cu adaos de criblura din piatra naturala de calitate superioara, rezistenta sporita la efectele razelor UV, inghet si sare de degivrare, necarosabil.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dale portelanate AirPave Panama
 
Dale portelanate AirPave Panama

Indiferent daca se opteaza pentru varianta moderna sau nostalgica, cu nota vintage sau rustica: Panama se adapteaza abil oricarui stil. Liniile clare, culorile calde si formatul generos transforma orice terasa intr-un lounge atractiv. Prin finisajul discret de piatra este creata o ambianta deosebit de eleganta.
Caracteristici: stabilitatea culorilor si fara sensibilitate la lumina, curatare facila si cerinte reduse de intretinere, rezistent la inghet si substante chimice, usor de inlocuit si de montat la nivelul suprafetei, durata lunga de viata, robuste si rezistente la uzura, calitate testata CE din Europa.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Pavaj, bordura
Pavaj, bordura
Jardiniera, grila de protectie a arborilor
Jardiniera, grila de protectie a arborilor
Mobilier urban de sezut
Mobilier urban de sezut
Iluminat public
Iluminat public
Cos de gunoi, tomberon, lada depozitare, incinta depozitare deseuri
Cos de gunoi, tomberon, lada depozitare, incinta depozitare deseuri
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...