a_49_d_6_1488792365357_rockwool_logo_mare_200.jpg Roofrock 30; 40 si 50 Plus - Placi rigide de vata bazaltica

Placi rigide de vata bazaltica, cu o incarcare punctuala de 300 N/400 N/500 N (PL) si rezistenta la compresiune de 30kPa, 40kPa sau 50kPa pentru sistemele de acoperisuri tip terasa intr-un singur strat. Se monteaza pe structura cu dibluri metalice, ancore mecanice, bitum sau adeziv poliuretanic; se pot acoperi cu pietris margaritar sau dale pentru terase necirculabile pentru protectie la vant. Placile suporta incarcari mecanice. La fel ca toate produsele ROCKWOOL, Roofrock protejeaza impotriva focului; ofera confort acustic, datorita structurii sale fibroase; este in mod unic durabil, si provine numai din materiale sustenabile. Industria promoveaza intens utilizarea izolatiei incombustibile in aceasta aplicatie.

  • punct de topire >1000°C
  • clasa de reactie la foc A1
  • coeficientul de conductibilitate termica 0,037-0,039 W/[mK]
Documente
Specificatii

Stiri conexe

Noile placi rigide de vata bazaltica Roofrock 30; 40 si 50 Plus
Ideale pentru sistemele de acoperisuri tip terasa intr-un singur strat
Noile placi rigide de vata bazaltica Roofrock 30; 40 si 50 Plus

Alte produse ale companiei

Actualizat
 
Multirock - Placi semirigide termoizolante multifunctionale

Placi semi-rigide de vata bazaltica, cu liant de rasina organica, hidrofobizate in masa. Placile Multirock se utilizeaza pentru pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a acoperisurilor inclinate (mansardelor), planseelor si tavanelor suspendate, peretilor de compartimentare, etc., acolo unde nu este necesara utilizarea de placi rezistente la compresiune.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Actualizat
 
Airrock LD - Placi semi-rigide de vata bazaltica

Placi semi-rigide de vata bazaltica, cu liant de rasina organica. Termoizolare, protectie la foc, protectie impotriva propagarii flacarilor, protectie fonica. Placi hidrofobizate, permeabile la vapori, stabile dimensional, rezistente la mediu alcalin. Produse minerale, rezistente la actiunea daunatorilor, nu dauneaza sanatatii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Actualizat
 
Izolatii tehnice ROCKWOOL pentru HVAC si protectie la foc
8 produse

Materialele folosite pentru izolarea termica in industrie le numim "izolatii tehnice". Proprietatea cea mai importanta a materialelor izolante utilizate in industrie, este capacitatea lor de a termoizola conducand astfel la reduceraa pierderilor energetice si la reducerea costurilor finale de productie. In acelasi timp, aceste au un rol important din punct de vedere al functionalitatii sigurantei si protectiei sistemelor.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Actualizat
 
Airrock ND - Placi semi-rigide de vata bazaltica

Placi semi-rigide de vata bazaltica, cu liant de rasina organica, hidrofobizate in masa. Airrock ND (normal density – densitate normala) se utilizeaza pentru pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a fatadelor ventilate, peretilor de zidarie tip sandwich, peretilor de compartimentare si a acoperisurilor inclinate (mansardelor). Placile Airrock ND se pot monta in schelet de sustinere orizontal sau vertical. Placile se pot livra cu sau fara impaslitura din fibra de sticla.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Frontrock MAX E - Placi rigide de vata bazaltica "Dual Density" din 2 straturi integrate

Placi rigide de vata bazaltica dual density, special concepute pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a fatadelor in sistemele de termoizolare exterioara (ETICS), potrivite pentru toate tipurile de cladiri. Frontrock Max E este singurul produs care se adapteaza peretilor neuniformi. Stratul superior al placii ofera cea mai buna aplicare, dezvoltata de-a lungul anilor si a milioanelor de m² – acesta are o densitate marita, care ii confera rezistenta superioara la actiuni mecanice si impact.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Izolatie din vata minerala bazaltica
Izolatie din vata minerala bazaltica
Izolatie din polistiren
Izolatie din polistiren
Izolatie din polietilena, poliuretan si poliester
Izolatie din polietilena, poliuretan si poliester
Element de fixare pentru izolatii
Element de fixare pentru izolatii
Zidarie portanta si neportanta
Zidarie portanta si neportanta

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...