ROCKWOOL Romania Steprock Casa - Placi rigide de vata bazaltica, hidrofobizate in masa

Placi rigide de vata bazaltica, hidrofobizate in masa recomandate in special pentru izolarea fonica, protectia la foc si izolarea termica a pardoselilor grele sub sape umede. Placile Steprock Casa se utilizeaza pentru izolarea pardoselilor grele (sub sapa umeda armata). Sunt recomandate pentru izolarea fonica la zgomot de impact si zgomot aerian a planseelor intermediare.

  • punct de topire >1000°C
  • clasa de reactie la foc A1
  • coeficient de conductibilitate termica declarat λD = 0,035 W/[mK]
Documente
Specificatii

Alte produse ale companiei

Amorsa siliconica pentru tencuieli decorative ROCKWOOL REDArt
 
Amorsa siliconica pentru tencuieli decorative ROCKWOOL REDArt

Este un produs pe baza de dispersii organice si aditivi speciali, care confera acestuia proprietati deosebite privind elasticitatea, aderenta, impermeabilitatea la apa si permeabilitatea la vapori. Folosirea acestuia contribuie la cresterea gradului de protectie a sistemului de finisare a fatadelor la factorii de mediu - intemperii, cicluri inghet/dezghet, radiatii UV, actiunea fungiilor si mucegaiurilor. Grunduirea suprafetelor exterioare si interioare se face inainte de aplicarea tencuielilor pe baza de rasini sintetice cu scopul de a regla absorbtia suportului, a usura aplicarea si a creste gradul de aderenta a acestora. Se aplica pe toate suprafetele minerale rezistente, cum ar fi: sisteme termoizolante, tencuieli de var si ciment, beton, placi de gips carton, vopsitorii de dispersie existente sau placi de PAL sau OSB. Se coloreaza in aceeasi nuanta (sau intr-o nuanta apropiata) cu produsul de finisaj care se va aplica ulterior, conform mostrarelor de culori REDArt®, in sistemul de nuantare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tencuiala decorativa siliconica granulata ROCKWOOL REDArt
 
Tencuiala decorativa siliconica granulata ROCKWOOL REDArt

Produs pe baza de dispersii acrilo-siliconice si aditivi speciali, care confera acestuia proprietati deosebite privind aderenta, elasticitatea, lucrabilitatea si rezistenta la socuri mecanice si intemperii. Finisarile realizate cu acest produs sunt impermeabile la apa dar permeabile la vaporii de apa, sunt protejate de actiunea fungiilor, mucegaiurilor si algelor. La colorarea produsului se folosesc doar pigmenti recomandati pentru fatade, iar culorile obtinute au rezistenta indelungata la factorii de mediu.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Airrock ND Slimpack - Placi semi-rigide de vata bazaltica
 
Airrock ND Slimpack - Placi semi-rigide de vata bazaltica

Placi semi-rigide de vata bazaltica, hidrofobizate in masa, pentru izolare fonica, termica si protectie la foc. Ambalaj modern, cu volum redus prin comprimare cu vacuum. Avantajul tehnologiei Slimpack pentru clientii Rockwool, este si mai bine evidentiat prin reducerea costurilor de manipulare, depozitare si transport. Airrock ND Slimpack se utilizeaza pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a acoperisurilor inclinate (mansardelor), peretilor de compartimentare si tavanelor suspendate, fatadelor ventilate, si a peretilor de zidarie tip sandwich. Placile Airrock ND Slimpack se pot monta in schelet de sustinere orizontal sau vertical. Placile se pot livra cu sau fara impaslitura din fibra de sticla si folie de aluminiu.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Conlit Steelprotect - Placi de vata minerala cu densitate foarte mare
 
Conlit Steelprotect - Placi de vata minerala cu densitate foarte mare

CONLIT Steelprotect Board sunt placi de vata minerala cu densitate foarte mare impregnate cu rasini speciale pentru manipulare usoara si montaj facil. Ele sunt destinate pentru o varietate de solutii in protectia pasiva la foc a structurilor metalice si etanseizarea golurilor tehnice in peretii cu rezistenta la foc. Sunt produse si in varianta cu folie de aluminiu, ALU.Placile Steelprotect Board sunt utilizate pentru protectia pasiva la foc a structurilor metalice portante (coloane, grinzi, ferme) si pentru etanseizarea golurilor tehnice in peretii cu rezistenta la foc. In cazul sistemelor de protectie la foc a structurilor metalice, grosimea placii se alege in functie de tipul si dimensiunile profilului de protejat. Sistemul CONLIT Steelprotect poate atinge rezistenta la foc de pana la 240 minute.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ceilingrock FW1 - Placi semi-rigide de vata bazaltica Steprock ND - Placi rigide de vata bazaltica Steprock HD - Placi rigide de vata bazaltica Steprock LD - Placi rigide de vata bazaltica pentru izolarea fonica, protectia la foc si izolarea termica a pardoselilor grele
 
Izolatii ROCKWOOL pentru pardoseli si plansee
6 produse

Izolatia ROCKWOOL ofera solutii pentru toate tipurile de constructii, inclusiv plansee, podele de baza si podele separatoare. Izolarea podelelor de baza ofera performante termice in interiorul cladirii, contribuind la mentinerea unui mediu de viata confortabil. Izolarea pardoselilor si a planseelor de separare asigura protectia impotriva zgomotului in aer si este frecvent utilizata pentru beneficiile acustice. Fiind fabricata din vata bazaltica, izolatia ROCKWOOL este de asemenea incombustibila, ceea ce inseamna ca va impiedica raspandirea focului.

6 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Izolatie din vata minerala bazaltica
Izolatie din vata minerala bazaltica
Izolatie din polistiren
Izolatie din polistiren
Izolatie din polietilena, poliuretan si poliester
Izolatie din polietilena, poliuretan si poliester
Element de fixare pentru izolatii
Element de fixare pentru izolatii
Zidarie portanta si neportanta
Zidarie portanta si neportanta

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...