Familie produse:  Radiatoare panou Purmo
Purmo

Radiator panou Hygiene

Radiatoarele-panou Purmo Hygiene cu panouri de incalzire profilate nu poseda elemente de convectie. Datorita lipsei protectiilor laterale si a protectiei superioare de tip gratar, ele sunt destinate cladirilor din sfera asistentei medicale sau a altor cladiri cu cerinte de igiena sporita. Cele patru racorduri cu filet G 1/2" permit racordarea laterala atat la dreapta, cat si la stanga.

Documente

Radiator panou Hygiene - prezentare detaliata

prezentare detaliata

pdf 668.6 kB
Radiator panou Hygiene
 
Radiator panou Hygiene - detalii CAD

detalii CAD

zip 630.4 kB
Radiator panou Hygiene
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Extravaganta & Design - Radiatoare Design Vogel&Noot Universal & Modern - Radiatoare Design Vogel&Noot Rustic & Country Style - Radiatoare Design Vogel&Noot Stil & Clasic - Radiatoare Design Vogel&Noot
 
Radiatoare design Vogel&Noot
4 produse

Radiatoarele Design au fost create in urma colaborarii cu artisti plastici. Scopul lor este sa ofere o stare de bine printr-o tehnologie ce corespunde celor mai ridicate standarde, in combinatie cu design-ul clasic. Marea varietate de modele si culori faciliteaza identificarea radiatorului care se potriveste cel mai bine dorintelor si modului dumneavoastra de viata. Radiatoarele Design sunt create pentru a da o nota aparte fiecarei incaperi – fie baie, sufragerie, dormitor, bucatarie sau hol. Design-ul inovativ si tehnologia avansata garanteaza o putere optima si o functionare fara costuri de intretinere pe mai multi ani – Vogel&Noot oferind 10 ani garantie.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Convector cu montaj in pardoseala Aquilo FMK Convector cu montaj in pardoseala Aquilo F1T Convector cu montaj in pardoseala Aquilo F1P Convector cu montaj in pardoseala Aquilo F2C
 
Convectori cu montaj in pardoseala Purmo
5 produse

Sunt compusi dintr-un schimbator de caldura din cupru si aluminiu, vopsit standard in culoarea neagra, montat intr-o caseta zincata si vopsita standard tot in culoarea neagra. In partea superioara, convectorul este prevazut cu o grila transversala sau longitudinala, realizata din lemn sau metal. Racordarea convectorului la instalatie se face prin doua racorduri cu filet interior G 1/2". Racordarea convectorilor se poate face atat din partea dreapta, cat si din partea stanga.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de incalzire prin pardoseala Rolljet - Faltjet Sistem de incalzire prin pardoseala Noppjet Placa termoizolanta cu nuturi Noppjet Placa termoizolanta cu nuturi Noppjet UNI
 
Sisteme de incalzire prin pardoseala Purmo
5 produse

Caldura este transmisa prin radiatii de intreaga suprafata a pardoselii, acest fapt creaza o senzatie subiectiva ca temperatura aerului din incapere este mai mare. Astfel putem micsora temperatura cu 1-2 °C economisind intre 6 si 12% din consumul de energie.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Radiatoare de baie Vogel&Noot
 
Radiatoare de baie Vogel&Noot

Compania Vogel&Noot este unul dintre producatorii de varf in radiatoare de marca, din Europa. Scopul radiatoarelor de baie Vogel & Noot este de a oferi confort, printr-o tehnologie care intruneste cele mai inalte standarde. Design-ul inovativ si tehnologia moderna garanteaza rezultate optime fara costuri de intretinere, pentru multi ani - dupa cei 10 ani oferiti garantie!

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Placa termoizolanta cu nuturi Noppjet UNI
 
Placa termoizolanta cu nuturi Noppjet UNI

Placa de polistiren expandat EPS 150, cu o folie hidroizolanta din PS de culoare neagra, cu grosimea de 0,6 mm, atasata pe conturul partii superioare a stratului de polistiren. Aceasta folie este complet separabila de polistirenul termoizolator. In functie de necesitati, puteti alege una dintre cele 3 grosimi disponibile pentru placa de polistiren: 10mm, 20mm si, respectiv, 30 mm. Dimensiunile generoase ale placilor 1450 x 850 mm, suprafata bruta, si 1400 x 800 mm, suprafata utila, fac din acest tip de placa un ajutor important pentru instalator, intrucat timpul de montaj este astfel mult diminuat. Imbinarea intre doua placi se face prin suprapunerea unei fasii de folie PS cu nuturi, lasate libere fara polistiren, direct peste nuturile mai mici special formate de la placa invecinata, astfel incat sa se realizeze o fixare optima intre cele doua placi si o continuitate cat mai buna a stratului hidroizolant. Inaltimea nuturilor de 20 mm, distanta de 50 mm dintre nuturi si forma speciala tip "ciuperca" a nuturilor ajuta la montajul si fixarea cu mare usurinta a tevilor de 16 sau 17 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Radiator si convector de pardoseala
Radiator si convector de pardoseala
Vopsea email, strat anticoroziv
Vopsea email, strat anticoroziv
Tub de plastic
Tub de plastic
Armatura radiator
Armatura radiator
Regulator
Regulator
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...