Produsele mmcité la autogara din orasul Nová Paka

Produsele mmcité la autogara din orasul Nová Paka

Grile pentru copaci, banci, rastele pentru biciclete, masute, semne pentru statii de autobuz, stalpi si cosuri de gunoi

Nová Paka, un mic oras situat intre zonele turistice ale regiunii Česky ráj (Paradisul Boemiei) si Krkonoše (cel mai inalt masiv muntos in Republica Ceha), are o autogara noua si moderna. Printr-o mare schimbare a trecut si spatiul acesteia, iar mmcité sunt bucurosi ca, in aceasta poarta imaginara spre Český ráj, nu lipsesc produsele lor. Terminalul de transport a luat nastere potrivit proiectului castigator, Loca Plan si, in sondajul referitor la acesta au decis chiar locuitorii orasului.

Banci Woody
Banci Woody

Elementul distinctiv al noului acoperis verde este deschiderea circulara prin care, intr-o zi, va rasari deasupra orasului un copac, Arborele pagodelor, cunoscut ca Ginkgo biloba, care sugereaza Český ráj, primul geo parc european UNESCO. Un rol important este jucat de terminalul pentru autobuze nu numai in cadrul transportului, ci si al urbanismului general al orasului. „Scopul nostru a fost sa aducem un nou element creativ al orasului”, explica Ing. arch. Ondřej Duchan si adauga: „am modelat constructia in asa fel, incat sa pastram deschiderile spre monumentele din jur si, din perspectiva opusa, dinspre manastire, am utilizat suprafata acoperisului prin folosirea vegetatiei.“

Banci Woody
Banci Woody
Cos de gunoi Crystal
Cos de gunoi Crystal

Constructiile sofisticate sunt secondate de mobilierul mmcité: nu numai bancile, ci si rastelele pentru biciclete, cosurile de gunoi, grilajele pentru copaci, stalpi si marcajele pentru statii. Constructia de beton este estetizata de o banca Woody cu trei brate. Banca pentru exterior, inspirata de estetica cherestelei depozitate, este formata dintr-un gratar masiv din lamele de lemn stranse ferm cu ajutorul a sase suruburi de inox. Blocul impunator sta pe picioare de otel subtile optic, ca si cum ar pluti deasupra pavajului cu intreaga sa greutate. Banca nu necesita niciun fel de mentenanta, lemnul este lasat fara niciun strat de vopsea, este doar impregnat contra daunatorilor si imbatraneste natural si frumos. S-ar putea sa o cunoasteti de pe varful celui mai inalt munte european, Mont Blanc. In plus, sezuturile din sala de asteptare interioara sunt prevazute cu banci metalice negre, Radium, amplasate neregulat si parca continuand stalpii metalici ai constructiei.

Banci Radium si masute Bistrot
Banci Radium si masute Bistrot

Produsele pe care arhitectii si le-au ales pentru proiect:
Grilele Arbottura pentru copaci, bancile Radium, Sinus, Woody, rastele pentru biciclete, Velo, masutele Bistrot, semnele pentru statii de autobuz, stalpii Lotlimit, cosurile de gunoi, Crystal.

Banci Woody
Banci Woody
Produse mentionate in articol
Banci mmcité pentru parcuri Landscape Compact
 
Banci mmcité pentru parcuri

In functie de model, bancile mmcité sunt realizate astfel: structura din otel galvanizat, acoperit cu vopsea pulbere, sau din aliaj de aluminiu. Sezutul si/sau spatarul din lemn tropical, salcam, tije metalice rotunde din otel sau inox si HPL, monocrom sau cu aplicarea de orice tema grafica. Imbinarile dintre lamele si cadru sunt realizate discret, astfel incat sa nu fie vizibile.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Cosuri de gunoi mmcité Quinbin
 
Cosuri de gunoi mmcité

Cosurile de gunoi mmcité au structura din otel galvanizat acoperit cu vopsea pulbere. Anumite modele au structura din aliaj de aluminiu. Exteriorul este realizat fie din otel galvanizat si vopsit cu vopsea pulbere, fie din aliaj de aluminiu, HPL sau din lamele verticale de lemn tropical sau salcam. Modelele prevazute cu capac sunt dotate cu sistem de inchidere cu cheie si/sau scrumiera.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Stalp mmcité Donat
 
Stalpi si balustrade mmcité

Stalpii mmcité sunt realizati din otel galvanizat si acoperiti cu vopsea pulbere sau din aliaj de aluminiu turnat. Cap din aliaj de aluminiu lasat in stare naturala sau prevazut cu un strat de vopsea pulbere. Structura permite cap si corp in culori diferite. Ancorare pe si sub pavaj cu suruburi ascunse. Posibilitatea montarii unui lant pentru interconectare.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Rastel mmcité pentru biciclete Elk
 
Rastel mmcité pentru biciclete si stand pentru trotinete

Standuri pentru biciclete foarte rezitent si cu un design ultra modern. Cadrul este din otel galvanizat si vopsit cu vopsea pulbere. Usor de ancorat in ciment sau pavaj.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Grilaje de protectie pentru copaci mmcité Sinus
 
Grilaje de protectie pentru copaci si jardiniere decor pentru plante mmcité

Grilaje de protectie pentru copaci si jardiniere pentru flori gandite pentru folosinta universala. Grilajele de protectie sunt proiectate pentru traficul pietonal. O varianta pentru trafic auto cu rezistenta ridicata pana la 3,5 t este disponibila. O noutate este personalizarea tijelor cu culoare ce permite o trecere mai usoara la modelele pavajului din jur. Jardinierele pentru flori sunt gandite pentru folosinta universala. Structura lor este realizata din otel galvanizat cu invelis din placi din otel galvanizat vopsite cu vopsea pulbere. Optional cu lamele de lemn.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Linii complete de mobilier urban
Linii complete de mobilier urban
Refugiu, rastel biciclete, copertina pentru parcari
Refugiu, rastel biciclete, copertina pentru parcari
Jardiniera, grila de protectie a arborilor
Jardiniera, grila de protectie a arborilor
Cos de gunoi, tomberon, lada depozitare, incinta depozitare deseuri
Cos de gunoi, tomberon, lada depozitare, incinta depozitare deseuri
Mobilier urban de sezut
Mobilier urban de sezut
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...