Produse mmcité la locuintele pentru studenti Downing’s Miles Street din Londra

Produse mmcité la locuinta pentru studenti Downing’s Miles Street din Londra - Manta

Inspiratie. Viata. Invatare.

Cel mai recent proiect al societatii Downing realizat de catre studioul de arhitectura, TP Bennett, aduce in metropola britanica cazare studenteasca avand designul pe care il cunoastem din hotelurile de lux.

Downing’s Miles Street include 841 de camere studentesti, birouri si spatii comunitare pentru petrecerea timpului liber in inima cartierului londonez, Vauxhall. Complexul cu utilizare mixta se compune din doua cladiri, una cu treizeci si sapte etaje si a doua cu sase etaje, cu o piateta deschisa si o cafenea moderna. Nu lipseste sala de gimnastica cu o perspectiva inegalabila asupra intregului oras. Terasa este nominalizata pentru faza finala a LRWA awards (liquid roofing & waterproofing association) si, luna aceasta, echipa mmcité asteapta cu nerabdare rezultatele acestei competitii. Mai trebuie adaugat faptul ca revitalizarea mediului, care include amenajari de teren de calitate superioara, a transformat zona Lambeth din partea de sud a Londrei, intr-un traseu pietonal atractiv.

Produse mmcité la locuinta pentru studenti Downing’s Miles Street din Londra - Rivage
Produse mmcité la locuinta pentru studenti Downing’s Miles Street din Londra - Rivage
Rivage

Importanta cazarii pentru studenti este rezumata de catre fondatorul societatii, George Downing: „Asigurarea unitatilor de invatamant de calitate, precum si a cazarii pentru studenti se numara printre factorii de marketing cheie ai invatamantului. Ambele aceste aspecte trebuie sa reflecte nivelul si prestigiul unei scoli superioare sau al unei universitati.“

Terasa de pe acoperis le ofera studentilor posibilitati excelente de petrecere a timpului liber. Semnul de recunoastere a devenit culoarea pastel green RAL 6019.

Produse mmcité la locuinta pentru studenti Downing’s Miles Street din Londra - Rautster
Produse mmcité la locuinta pentru studenti Downing’s Miles Street din Londra - Rautster
Rautster
  • 13 obiecte de sezut Manta au fost supuse pentru studiu
  • 5 mese pentru picnic Ratster sunt disponibile pentru jocuri si mese comune
  • pentru odihna, 6 sezlonguri Rivage.

Unul dintre factorii importanti in alegerea produselor si a materialelor au fost conditiile de siguranta. Initial, proiectul a fost conceput in jatoba (lemn tropical), dar avand in vedere cerintele pentru dotarea teraselor, s-a reflectat asupra posibilitatii de finisare de suprafata suplimentare a lemnului cu un strat neinflamabil. Decizia finala a clientului a fost pentru varianta produselor companiei mmcité fara lemn. Mai trebuie adaugat ca nu numai culoarea pastel verde, ci tocmai atemporalitatea si sobrietatea metalului se potrivesc mai bine acestei terase.

mmcite multumeste pentru munca excelenta:

  • Clientul si entitatea contractanta: Downing
  • Arhitect: TP Bennett
  • Landscape Arhitect: Optimised Environments
  • Instalare produse: Plan Construction Solutions.
Produse mentionate in articol
Banci mmcité pentru parcuri Landscape Compact
 
Banci mmcité pentru parcuri

In functie de model, bancile mmcité sunt realizate astfel: structura din otel galvanizat, acoperit cu vopsea pulbere, sau din aliaj de aluminiu. Sezutul si/sau spatarul din lemn tropical, salcam, tije metalice rotunde din otel sau inox si HPL, monocrom sau cu aplicarea de orice tema grafica. Imbinarile dintre lamele si cadru sunt realizate discret, astfel incat sa nu fie vizibile.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Mobilier urban de sezut
Mobilier urban de sezut
Amenajare exterioara si peisagera
Amenajare exterioara si peisagera
Mobila
Mobila
Echipamente
Echipamente
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...