Ai aflat? Roletele exterioare VELUX iti aduc confortul casei!

Ai aflat? Roletele exterioare VELUX iti aduc confortul casei!

Solutia perfecta ce vine alaturi de un cadou!

Un climat interior echilibrat al casei noastre este foarte important, mai ales acum cand multi dintre noi lucram de acasa si majoritatea activitatilor au loc la interior. Ne dorim sa avem o stare de bine tot timpul, iar aceasta este influentata si de mediul incaperii in care ne aflam.

Pe langa efectele pozitive pe care ni le aduce la nivel fizic un mediu sanatos de locuit, mentinerea temperaturii este ceva ce ne dorim cu totii deoarece reduce considerabil costurile de incalzire, racire si ventilatie precum si amprenta de carbon a cladirilor.

Acest lucru este posibil cu roletele exterioare VELUX care iti aduc multiple beneficii, atat in sezonul rece cat si in cel cald, de la izolarea termica imbunatatita cu pana la 17% pe timpul iernii pana la o temperatura mai scazuta in mansarda cu 6°C, pe timpul verii.

"In perioada verii, cand temperaturile cresc, accesoriile precum rulourile parasolare exterioare sau roletele exterioare sunt aliatii posesorilor de ferestre de mansarda VELUX pentru ca se comporta ca un scut impotriva caldurii. Gama noastra de accesorii cuprinde o serie completa de produse destinate celor care vor sa isi protejeze eficient mansarda fie de caldura verii, fie de lumina stralucitoare a soarelui, fie de insectele nedorite", spune Noemi Ritea, Director de Piata VELUX Romania.

Cadoul tau in bani

Pentru tine lansam campania promotionala "Roletele exterioare iti aduc confortul casei!", prin care iti oferim premii in bani la achizitionarea de rulouri parasolare opace, roletele electrice si/sau solare VELUX. Daca in perioada 1-31 martie 2021 cumperi oricare dintre modelele de rolete exterioare VELUX, primesti inapoi pana la 200 lei. Concret, primesti 200 de lei la achizitionarea unei rolete exterioare solare SSL si 150 lei la achizitionarea unui rulou parasolar SSS sau a unei rolete electrice SML.

Desigur, achizitia mai multor rolete exterioare implica, in mod automat, primirea unui numar direct proportional de premii. Premiile vor fi oferite in bani, de aceea, beneficiarii premiilor vor trebui sa trimita organizatorului VELUX Romania toate informatiile necesare pentru virarea banilor.

200 lei - pentru achizitionarea unei rolete exterioare solare SSL
150 lei - pentru achizitionarea unui rulou parasolar opac SSS sau a unei rolete electrice SML

Cum participi la campanie

E simplu sa primesti un cadou in bani. Intra pe: www.velux.ro/campanii/promotie-rolete-velux. Completeaza formularul de acolo cu datele tale si ataseaza o copie a facturii de achizitie a produselor VELUX datata in intervalul 1-31 martie 2021, in care produsele sa fie enumerate distinct, iar codul acestora sa fie specificat. Vom avea nevoie si de o copie dupa buletinul de identitate/cartea de identitate in cazul in care valoarea premiului solicitat pe o factura depaseste suma de 600 lei.
Dupa primirea si validarea documentelor trimise, VELUX Romania va vira banii in contul tau pana cel tarziu in data de 15 mai 2020. Pentru mai multe detalii, te rugam sa consulti Regulamentul Oficial. 

Produsele VELUX participante la campania "Roletele exterioare iti aduc confortul casei!"

  • SSS - Ruloul parasolar opac 
  • SML- Roleta exterioara electrica
  • SSL - Roleta exterioara solara.

Ce beneficii iti aduce un rulou parasolar opac SSS

Mai intai, trebuie sa stii ca fiecare rulou este creat pentru a se potrivi perfect pe dimensiunea si modelul ferestrei tale. Ruloul parasolar opac SSS este un produs ideal, care ofera protectie impotriva caldurii si mentine mansarda racoroasa in zilele de vara - poate reduce caldura cu pana la 80%. Materialul special conceput creeaza un efect de intuneric pentru un somn mai odihnitor noaptea. Designul sau contemporan se integreaza perfect, elegant in linia acoperisului.

Dar o roleta exterioara electrica SML sau o roleta exterioara solara SSL

Cu totii avem nevoie din cand in cand sa mai tragem un pui de somn in timpul zilei sau poate de ceva mai multa protectie fonica. Roleta exterioara electrica, cat si cea solara sunt perfecte pentru orice perioada a anului, pentru ca iti ofera intimitate in orice moment al zilei, precum si efect de intunecare totala pentru un somn linistit atat ziua cat si noaptea. Cele doua rolete mai previn supraincalzirea pe timpul verii, scazand temperatura in mansarda cu pana la 6°C. Reduc pierderile de caldura in timpul iernii, izolarea termica fiind imbunatatita cu pana la 17%. Sunt solutiile ideale pentru protectie fonica, reducand zgomotul ploii cu pana la 7dB, si totodata, ofera protectie impotriva intrarilor prin efractie. in cazul roletei exterioare solare aceasta nu necesita conectarea la o sursa de curent. 

Garantie

Toate produsele VELUX sunt realizate la standarde riguroase, din materiale de cea mai buna calitate si au fost concepute pentru a ne asigura ca vor functiona ireprosabil si dupa utilizarea produsului ani de zile. Toate rulourile exterioare parasolare manuale VELUX beneficiaza de o garantie de 3 ani, iar rulourile exterioare parasolare cu actionare electrica si solara au garantie de 5 ani.

Acceseaza Regulamentul Oficial pentru mai multe detalii.
Formular de inscriere

Produse mentionate in articol
SSS - Roleta exterioara solara economica VELUX
 
SSS - Roleta exterioara solara economica VELUX

Roleta exterioara economica VELUX ofera o protectie eficienta impotriva caldurii, mentinand o atmosfera racoroasa in zilele calduroase. Materialul special din care este fabricata ofera totodata un efect foarte bun de intunecare pentru ca sa te poti odihni bine in timpul nopti. Designul sau contemporan se integreaza perfect, elegant in linia acoperisului. Roleta vine cu un intrerupator presetat fara fir, pentru operare usoara si pentru un motaj rapid si usor. Disponibila din luna august 2020.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
SML si SSL - Roleta exterioara economica VELUX
 
SML si SSL - Roleta exterioara economica VELUX

Este perfecta pentru orice conditii climaterice si pentru orice perioada a anului. Previne supraincalzirea in timpul verii si reduce pierderile de caldura in timpul iernii. Ofera posibilitatea controlului total al luminii in orice moment al zilei. Recomandat pentru camera copiilor si dormitor.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Sistem de umbrire pentru interior
Sistem de umbrire pentru interior
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Fereastra de mansarda
Fereastra de mansarda
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...