proidea.ro catalog online de informatii produse

Echipamente de depozit marca Yale la preturi promotionale


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. martie 06.

Campanie desfasurata in perioada 01.03 - 30.06.2018

Vectra Eurolift Service, dealer exclusiv al brandului de stivuitoare Yale in Romania, desfasoara o campanie cu preturi promotionale pentru echipamente de depozit in perioada 01.03 - 30.06.2018. Scopul acestei campanii este acela de a facilita procesul companiilor care cauta solutii pentru reducerea costurilor cu manipularea marfurilor in interiorul depozitelor.
Yale este unul dintre cei mai mari producatori de echipamente de ridicat si manipulat marfuri (stivuitoare electrice, motostivuitoare Diesel si GPL, transpalete electrice, transpalete manuale, echipamente tip reach truck, VNA, echipamente de tractare), activand in acest domeniu de peste 137 de ani. Utilajele sunt proiectate si asamblate in 19 fabrici din intreaga lume, 5 dintre ele aflandu-se in Europa: Craigavon (Irlanda de Nord), Irvine (Scotia), Masate si Modena (Italia) si Nijmegen (Olanda). Yale, in calitate de producator, isi extrage cunostintele in industria de depozitare chiar din experienta sa interna privind rezolvarea provocarilor cu manipularea materialelor. Folosindu-se de aceasta, compania poate oferi solutii pentru clientii din intreaga industrie. De la componente pana la produse finite, indiferent de tipul marfurilor, Yale are solutia potrivita pentru manipularea acestora.

Operarea depozitelor constituie un proces destul de scump. Construirea lor, dotarea si munca efectiva pot fi costisitoare. Cele mai multe companii incearca sa maximizeze functionarea unui depozit fie prin amplasarea si preluarea eficienta a marfurilor si reducerea timpului de stocare, fie prin automatizare pentru a minimiza cheltuielile cu forta de munca. Costurile pot fi reduse si prin optimizarea spatiului si utilizarea eficienta a acestuia. Gama echipamentelor de depozit oferita de Yale a fost proiectata tinand cont de toate solicitarile din piata referitoare la optimizarea spatiilor de depozitare.

Transpaleta electrica fara catarg cu operator pedestru MP16-22
Seria transpaletelor MP a fost proiectata astfel incat sa ofere o productivitate maximizata. Conceputa in functie de nevoile operatorului, aceasta transpaleta asigura o ergonomie impresionanta si manevrabilitate puternica, permitand astfel utilizatorului sa lucreze eficient chiar si in cele mai aglomerate zone. Transpaleta MP este cu pana la 11% mai productiva la descarcare si utilizeaza cu pana la 7% mai putin energie.

Transpaleta electrica fara catarg cu operator pe platforma MP20X
Transpaleta electrica MP20X a fost proiectata pentru aplicatiile de intensitate medie si heavy duty. Aceste echipamente sunt ideale pentru transportul marfurilor pe distante medii si lungi, precum si pentru incarcarea si descarcarea tirurilor. Platforma pentru operator si cele doua brate laterale ofera siguranta si confort utilizatorului.

Transpaleta electrica cu catarg si operator pedestru MS10-20
Seria transpaletelor electrice cu catarg tip MS cuprinde echipamente cu capacitati de ridicare de pana la 2000 kg si inaltimi de ridicare de pana la 6 metri. Extrem de agil si robust, acest model de transpaleta este ideal pentru depozitele supermarketurilor, in unitatile industriale de productie, retail si depozite de dimensiuni reduse.

Reach truck MR14-25
Gama echipamentelor reach truck cuprinde 7 modele cu capacitati de ridicare de la 1400 kg la 2500 kg si inaltimi de ridicare de pana la 12,75 metri. Echipamentele sunt robuste, ergonomice si fiabile, asigurand productivitate maxima in aplicatiile de depozit.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre echipamentele de depozit Yale, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Vectra Eurolift Service Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-013606 sector 1, Bucuresti, Soseaua Odai, nr. 409
Telefon: +40 31 425 4400
Fax: +40 31 425 4409
E-mail:
Web: www.vectra.ro
Cezar Margina
manager vanzari +40 74 451 3069
Marilena Rotaru
specialist marketing +40 74 901 8876
   
Infiintata in 1994, Vectra Eurolift Service este unic distribuitor pentru Romania al marcii de stivuitoare Yale. Vectra Eurolift Service ofera o gama completa de produse si servicii in domeniul echipamentelor de ridicat si manipulat marfuri: vanzare de echipamente de ridicat si transportat la sol noi si second hand: motostivuitoare Diesel si GPL, electrostivuitoare, electrocare, transpalete electrice cu si fara catarg, transpalete manuale hidraulice si alte echipamente de depozit precum order-picker, reach-truck si multidirectionale; inchiriere de echipamente pe perioade scurte sau de pana la 5 ani in sistem full rental cu full service; furnizare de piese de schimb, baterii de tractiune marcile Midac si Enersys, redresoare, anvelope superelastice sau pneumatice, jante pentru echipamentele de ridicat si transportat la sol; service, revizii si mentenanta periodica pentru echipamente de ridicat, asigurate de 18 echipe mobile (cu autospeciale dotate corespunzator) din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Piatra Neamt, Brasov; reparatii capitale efectuate in atelierul propriu de 450 mp; intocmire de documentatii in vederea obtinerii autorizatiei de functionare CNCIR/ISCIR, servicii de RSVTI, obtinere de carnete de stivuitorist si servicii de evaluare ale echipamentelor second hand; servicii de buy-back ale stivuitoarelor vechi; transport stivuitoare cu platforme proprii specializate.
Denumiri marca: Yale
Stire
Noile stivuitoare Yale pentru deservire depozit - seria MR
2017.03.17    
Echipamente noi in gama Yale a transpaletelor electrice cu catarg
2017.02.17    
Alte stiri in categoria de produse Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  vectra  eurolift  service  yale  echipament  echipamente  depozit  depozitare  transport  marfa  paleti  palet  transpaleta  electrica  transpaleti  electrici  pret  promotie  preturi  promotionale  mr  ms  mp  10  14  20  25  16  22