proidea.ro catalog online de informatii produse

Noile stivuitoare Yale pentru deservire depozit - seria MR


2017. martie 17.

Proiectate pentru a oferi operatorilor eficienta, productivitate si fiabilitate

Echipament profesional cu furci laterale si retractabile tip Narrow Reach Truck, MR14 a fost construit si echipat pentru productivitate ridicata si pentru operare in spatii inguste.

Printre caracteristicile ergonomice ale acestui echipament, se numara:
 • spatiu generos la nivelul operatorului
 • scaun operator cu suspensie reglabila
 • functii hidraulice controlate prin modul joystick
 • consola de comanda reglabila pe lungime, inclinare si in plan orizontal pentru confort optim al operatorului.
Productivitatea asigurata de catre acest echipament este data de mai multi parametri:
 • patru moduri de performanta pot fi setate de catre operator, setari ce permit o aplicabilitate optimizata la conditiile de lucru specifice mediului de lucru sau preferintelor operatorului
 • reducere automata a vitezei in timpul virajelor
 • display multifunctional, usor de vizualizat, furnizeaza informatii cu privire la statusul echipamentului, nivelul de performnata selectat, mentenanta programata, etc.
 • motoare de tractiune si de ridicare in tehnologie AC, cuplu puternic, viteze mari de deplasare, schimbari de sens efectuate fara opriri bruste, sistem de franare regenerativ.
Catargele robuste au fost special create pentru aplicatii heavy duty, astfel pot fi ridicate 2000 kg pana la inaltimi de 7,5 m si 1000 kg pana la inaltimi de chiar 12,5 m. Echipamentele sunt dotate cu display LCD ce indica statusul utilajului, principalii indicatori de functionare precum si diverse alarme.
Dotari:
 • tehnologie Touch Screen incluzand acces pe baza de cod PIN, pre-selectarea inaltimii, informatii despre managementul flotei, indicarea greutatii
 • tehnologia Dual CANbus asigura remedierea imediata a posibilelor erori din partea operatorului
 • functia unica "Get Home" care poate fi activata chiar si atunci cand restul functiilor intra in stand-by, permitand operatorului sa conduca echipamentul in locul potrivit pentru a fi reparat
 • pozitionare cu ajutorul laserului, ceea ce permite operatorului sa lucreze mai repede si mai eficient, reducand in acelasi timp posibilele deteriorari ale produselor sau ale rafturilor.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre stivuitoarele Yale pentru deservire depozit - seria MR, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Vectra Eurolift Service Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-013606 sector 1, Bucuresti, Soseaua Odai, nr. 409
Telefon: +40 31 425 4400
Fax: +40 31 425 4409
E-mail:
Web: www.vectra.ro
Cezar Margina
manager vanzari +40 74 451 3069
Marilena Rotaru
specialist marketing +40 74 901 8876
   
Infiintata in 1994, Vectra Eurolift Service este unic distribuitor pentru Romania al marcii de stivuitoare Yale. Vectra Eurolift Service ofera o gama completa de produse si servicii in domeniul echipamentelor de ridicat si manipulat marfuri: vanzare de echipamente de ridicat si transportat la sol noi si second hand: motostivuitoare Diesel si GPL, electrostivuitoare, electrocare, transpalete electrice cu si fara catarg, transpalete manuale hidraulice si alte echipamente de depozit precum order-picker, reach-truck si multidirectionale; inchiriere de echipamente pe perioade scurte sau de pana la 5 ani in sistem full rental cu full service; furnizare de piese de schimb, baterii de tractiune marcile Midac si Enersys, redresoare, anvelope superelastice sau pneumatice, jante pentru echipamentele de ridicat si transportat la sol; service, revizii si mentenanta periodica pentru echipamente de ridicat, asigurate de 18 echipe mobile (cu autospeciale dotate corespunzator) din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Piatra Neamt, Brasov; reparatii capitale efectuate in atelierul propriu de 450 mp; intocmire de documentatii in vederea obtinerii autorizatiei de functionare CNCIR/ISCIR, servicii de RSVTI, obtinere de carnete de stivuitorist si servicii de evaluare ale echipamentelor second hand; servicii de buy-back ale stivuitoarelor vechi; transport stivuitoare cu platforme proprii specializate.
Denumiri marca: Yale
Alte stiri in categoria de produse Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  vectra  eurolift  service  romania  stivuitor  stivuitoare  yale  deservire  deservit  depozit  depozite  serie  seria  mr  1400  2500  kg  mr14  14  25