proidea.ro catalog online de informatii produse

Pachete de economii inteligente - Economisiti pana la 25% cu pachetele premium STILL


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. martie 30.

Siguranta la un pret accesibil

Conduceti in siguranta si salvati: STILL ofera tuturor clientilor care achizitioneaza un nou motostivuitor electric pachete de echipamente atractive cu caracteristici de siguranta la un pret special o singura data.

Pachetele de siguranta combinabile STILL sunt disponibile in trei variante: Lucrari in siguranta, viziune in siguranta si incarcare in siguranta.
Imbunatatiti-va siguranta
  • un avantaj atractiv de pret pentru pachetele noastre premium de siguranta
  • tehnologia de siguranta moderna face ca stivuitorul electric sa fie si mai eficient
  • pachete flexibile combinate adaptate la cerintele dumneavoastra individuale.
Beneficiati acum de pretul atractiv pentru pachetele de siguranta premium pentru Lucrari in siguranta, viziune in siguranta si incarcare in siguranta.

Pachete in detaliu
Lucrari in siguranta - se lucreaza in conditii de siguranta cu o vizibilitate mai mare
In plus fata de STILL SafetyLight, pachetul de siguranta SafetyWork include o lumina de avertizare, o oglinda panoramica si un sistem de asistenta pentru a reduce viteza de virare in conformitate cu unghiul de directie.

STILL SafetyLight avertizeaza alte vehicule care se apropie printr-un punct albastru de lumina pe podea, la aproximativ 5 metri de utilaj. Lumina de avertizare clipeste cand este pornita si sustine vizibilitatea, printre altele, in zonele cu protectia auditiva prescrisa. Oglinda panoramica mareste campul de vizibilitate si reduce gradul de orbire. Datorita sistemului de control al vitezei de luare a curbei, un sistem de asistenta reduce viteza de virare in conformitate cu unghiul de virare.
Viziune in siguranta - cea mai buna vizualizare pentru o manipulare usoara
Pachetul de siguranta Safety Vision include doua lampi cu LED-uri frontale si un LED cu lumina de lucru in spatele cabinei soferului.

Luminile frontale de lucru faciliteaza stivuirea si depozitarea paletilor. Farurile de lucru din spate lumineaza pista atunci cand se merge cu spatele. In acelasi timp, pachetul Viziune in siguranta imbunatateste vizibilitatea si perceptia stivuitorului pentru altii.
Incarcatura in siguranta - Transportul marfurilor in conditii de siguranta
Pachetul de siguranta incarcatura in siguranta consta intr-un spatar de incarcare si un dispozitiv de protectie a ochiurilor de plasa.

Spatarul de incarcare reduce riscul ca piesele mici ce vor fi incarcate sa cada peste suportul furcii peste paznic sau sofer. Dispozitivul de protectie a ochiurilor de plasa protejeaza soferul de obiectele care pot cadea din furca.
*Oferta este supusa achizitionarii sau inchirierii unui nou utilaj electric RX 20. Beneficiul pretului in comparatie cu achizitionarea componentelor individuale. Sub rezerva credibilitatii.

Campanie valabila pana la data de 31 decembrie 2018.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre stivuitoarele electrice cu furca STILL RX 20, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei STILL Material Handling Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Stivuitoare electrice STILL cu furca RX 20 / RX 20 Li-Ion 1,4 - 2,0 t

Stivuitoarele electrice cu furca STILL de ultima generatie reprezinta cea mai buna varianta RX 20 dezvoltata de STILL si prezinta centrul de siguranta si comunicare pentru siguranta si performanta in materie de dezvoltare (STILL Easy Control): operatorul are posibilitatea de a activa functiile referitoare la performanta si primeste imediat toate informatiile privind siguranta. Datorita posibilitatii de inlocuire rapida si sigura a bateriei, precum si a capacitatii fara egal a bateriei Li-Ion din clasa sa, RX 20 poate fi utilizat fara intrerupere. Acceleratie dinamica, cu viteza maxima de 20 km/h, manevrabilitate precisa – cu aceste caracteristici cunoscute, RX 20 atinge cele mai bune performante de manevrabilitate in gama de sarcini de la 1,4 la 2 tone. Cand se pune problema de culoare inguste in aplicatii cu doua sau trei schimburi, RX 20 isi arata adevarata valoare. Aplicatiile includ depozitele de bauturi si magazinele de bricolaj, receptia si livrarea de bunuri in aplicatii de logistica sau aprovizionarea in domeniul prelucrarilor mecanice si al industriei auto. Dotat cu tehnologie Li-Ion, RX 20 Li-Ion este lider in materie de disponibilitate. Sunt suficiente doar 30 de minute de incarcare pentru cateva ore de utilizare. Stivuitorul electric cu furca se alimenteaza de la baterii Li-Ion care sunt potrivite pentru depozitare la rece. Cand este in functiune, un sistem electronic inteligent monitorizeaza fiecare baterie in timp real. Siguranta, performanta si disponibilitatea a consacrat RX 20 Li-Ion ca solutie fara egal in materie de deplasare a produselor.

Firma
Sediu: RO-087015 Giurgiu, Bolintin Deal, str. Ithaca, nr. 420, etaj 2
Telefon: +40 37 222 0934
Telefon: +40 37 222 0933
Telefon: +40 21 369 7112
E-mail:
Web: www.still.ro
Web: www.still.ro/9527.0.0.html
Mihaela Ianole
responsabil marketing +40 37 222 0933, +40 37 222 0934, +40 37 222 0956
Vanzari
   
   
   
   
STILL face parte din companiile de top care ofera solutii flexibile de intralogistica, stivuitoare electrice, motostivuitoare, tehnica de depozit si rafturi, servicii post vanzare, inchiriere, vanzare utilaje noi si second hand, inovatii si viziune. Cu mai mult de 7000 angajati, ateliere de productie, 14 sucursale in Germania, 20 filiale in strainatate, cat si o retea mondiala de distribuitori, compania activeaza cu succes pe plan international. STILL indeplineste prin calitate, seriozitate si tehnica inovativa atat in prezent, cat si pe viitor cerintele intreprinderilor mici, mijlocii si companiilor.
Denumiri marca: STILL
Stire
Noul electrostivuitor cu furca RX 20 a castigat premiul IFOY
2018.05.09    
Noul STILL RX 20 - Noua "forta" a companiei STILL
2018.02.19    
Stivuitoare electrice cu furca RX 20 1,4 - 2,0 t / RX 20 Li-Ion
2018.01.30    
Alte stiri in categoria de produse Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  pachet  pachete  economii  premium  stilol  stil  motostivuitor  motostivuitoare  motostivuitoarele  stivuitor  stivuitoare  stivuitoarele