proidea.ro catalog online de informatii produse

Campania "Bosch si Buderus iti rasplatesc fidelitatea!" continua pana la finalul anului 2018


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. octombrie 02.

Nu rata reducerile de pana la 500 lei! Inlocuieste vechiul sistem de incalzire si profita de oferta speciala creata pentru tine!

Campania "Bosch si Buderus iti rasplatesc fidelitatea!" continua pana la finalul anului 2018

La inlocuirea centralei tale vechi, indiferent de modelul pe care il detii, cu una de ultima generatie, Bosch sau Buderus, vei primi inapoi intre 200 lei – 500 lei, in functie de modelul centralei ales. Foloseste cuponul unic si bucura-te de reducere si de beneficiile incontestabile ale noii tehnologii de incalzire cu condensare.

Inregistrare Cupon
In functie de magazinul de unde vei face achizitia, poti beneficia de cuponul primit, fie direct in magazin, la achizitionarea centralei, fie inregistrandu-l personal aici, ca utilizator final, dupa achizitionarea centralei. Daca ai primit contravaloarea cuponului in magazin, un reprezentant al acestuia va introduce datele achizitiei in sectiunea "Sunt magazin".

Cum procedezi?
Pentru a beneficia de reducerea la centrala termica cu condensare achizitionata, cuponul tau trebuie inscris, completand formularul corespunzator statutului tau (magazin sau utilizator final). Dupa validarea cuponului, vei fi instiintat cu privire la momentul virarii sumei in contul bancar indicat de tine.

Regulamentul campaniei "Bosch si Buderus iti rasplatesc fidelitatea!".

Campania este valabila pana la data de 31 decembrie 2018.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele participante la campanie, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Robert Bosch Srl - Departament Termotehnica - Produse Bosch, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Centrala termica Logamax plus GB012

Logamax plus GB012 are o putere de 25 kW pentru incalzire si 25 kW pentru preparare apa calda menajera, fiind potrivita pentru locuintele unifamiliale. Echipamentul este alcatuit din 2 schimbatoare de caldura: schimbatorul principal din cupru cu lamele din inox si cel secundar din aliaj din aluminiu, caracteristici ce conduc la un randament ridicat al centralei. Echipamentul are integrat sistemul de automatizare avansata Cotronic 3 care dispune, pe panoul de comanda al centralei de un afisaj LCD. Centrala Logamax plus GB012 este un produs robust cu dimeniuni reduse, care permit montarea echipamentului in spatii inguste. Mai mult decat atat, componentele de protectie cu care este echipata centrala Logamax plus GB012 au menirea de a asigura utilizatorii ca aceasta va functiona in deplina siguranta si in conditii de maxima economie.

Firma
Sediu: RO-013937 sector 1, Bucuresti, str.Horia Macelariu, nr.30-34
Telefon: +40 21 405 7500
Fax: +40 21 233 6750
Telefon: +40 21 405 7560
Telefon: +40 21 405 7527
Fax: +40 21 233 1313
E-mail:
Web: www.bosch.com.ro
Ioana Barcan
brand manager  
   
   
   
   
   
   
Departament Termotehnica - Produse Bosch: www.bosch-climate.ro
Departament Termotehnica - Produse Buderus: www.buderus.ro
Departament Sisteme de Securitate: www.boschsecurity.ro
Departament Scule electrice profesionale: www.bosch-professional.com/ro/ro/

Grupul Bosch este prezent pe piata din Romania de aproximativ 25 de ani si numara peste 6.500 de angajaii in cinci entitati. In anul 2017, Bosch a inregistrat un volum de vanzari de 416 milioane de euro pe piata din Romania.
Denumiri marca: Bosch, Buderus
Alte stiri in categoria de produse Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Alte stiri in categoria de produse Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  campanie  campania  fidelitate  fidelizare  200  500  lei  rasplateste  rasplata  rasplatit  2018  decembrie  robert  bosch  buderus  bosh