proidea.ro catalog online de informatii produse

IMI Hydronic Engineering lanseaza campania "Heimeier te echipeaza pentru vara!"


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. august 07.

Oferta este valabila pana la data de 15 Septembrie 2018

IMI Hydronic Engineering lanseaza campania "Heimeier te echipeaza pentru vara!"

Bucura-te de mai mult soare. Noi venim cu solutiile.
Din 15 Iunie 2018 IMI Hydronic Engineering lanseaza campania "Heimeier te echipeaza pentru vara!"

Pe scurt, noi suntem cei care punem teoria in practica. De la cald la rece sau de la rece la cald, dupa cerinte si nevoi!

Asiguram asistenta tehnica si instrumente de diagnosticare pe care va puteti baza, fie vara fie iarna. Oferim asistenta pe teren si solutii pentru remedierea defectiunilor acolo unde este necesar. Putem fi in permanenta contactati in legatura cu orice informatii tehnice si ajutor practic.
Sau mai bine spus... va facem vara mai usoara!

In perioada 15 Iunie - 15 Septembrie 2018, IMI Heimeier are o oferta speciala pentru toti cei care achizitioneaza seturile de capete si robinete termostatice din promotie.

Cereti detalii in magazinele distribuitorilor nostri si la achizitionarea seturilor de produse prezentate in promotie puteti pleca acasa cu unul dintre premiile* oferite: o umbrela cu protectie UV, o geanta termoizolanta sau un prosop pentru plaja!

Dupa achizitionarea produselor si pentru a intra in posesia premiului dorit, va rugam sa cereti spre completare talonul oferit de distribuitor in magazin.

Va informam ca datele cu caracter personal sunt colectate, stocate sau dezvaluite, numai in cadrul prelucrarii de date efectuate in scopul declarat, in conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Drepturile pe care le aveti in legatura cu aceasta prelucrare, precum si celelalte informatii relevante sunt cele mentionate in Politica noastra de confidentialitate pe care o gasiti aici.

Regulamentul campaniei se poate descarca de aici.
Sa inceapa vara!

IMI Hydronic Engineering lanseaza campania "Heimeier te echipeaza pentru vara!"


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Heimeier, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Imi International Co Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-031445 sector 3, Bucuresti, str. Aristide Pascal nr. 36
Telefon: +40 21 256 0141
Fax: +40 21 256 0151
E-mail:
Web: www.imi-hydronic.ro
Stefan Gaspar
director tehnic +40 75 803 7059
   
   
   
Pneumatex, TA si Heimeier sunt acum o singura companie de exceptie numita IMI Hydronic Engineering. TA, unul din liderii mondiali in solutii de echilibrare hidraulice si Heimeier, producatorul numarul unu din Germania pentru control termostatic, pentru a crea un brand premium. Operand sub noul nume IMI Hydronic Engineering, integrarea formala a celor trei lideri a ridicat standardul in domeniul hidraulicii. Cu cele mai bune creiere si produse din industrie unite sub un singur nume, IMI Hydronic Engineering este acum liderul mondial in expertiza sistemelor de distributie hidraulica.
Denumiri marca: Heimeier, Pneumatex, TA
Alte stiri in categoria de produse Armatura radiator
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie de incalzire, alimentare cu apa, tratarea apei
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  imi  hydronic  engineering  enginering  lanseaza  campania  heimeier  echipeaza  oferta  campanie  vara  imi  international