proidea.ro catalog online de informatii produse

NOU: oferta speciala Grundfos!


[Arhiva] Stirea poate contine informatii depasite


2018. iunie 07.

Campanie valabila in lunile iunie-iulie 2018

Inregistreaza in iunie si iulie 3 pompe SQ/SQE si/ sau SCALA2 pe site-ul www.sq-registration.com/ro si primesti 300 de lei CADOU! OFERTA LIMITATA!

Vezi unde poti achizitiona pompele Grundfos. Lista distribuitorilor Grundfos o gasesti aici.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre pompa submersibila SQ si despre pachetul SQE, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre pompa hidrofor SCALA2, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Grundfos Pompe Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-013714 sector 1, Bucuresti, str. Tipografilor nr. 11-15, complex S-Park, cladirea A2, etaj 2
Telefon: +40 21 200 4100
Fax: +40 21 200 4101
E-mail:
Web: www.grundfos.ro
Web: ro.grundfos.com
Departament ofertare
   
Ioana Maria Vintonic
Internal sales Engineer +40 21 200 4102
   
   
Grundfos este cel mai mare producator de pompe. Marile grupe de pompe sunt: pompele de circulatie pentru incalzire si aer conditionat, ca si pompele centrifugale pentru industrie, alimentare cu apa, apa uzata si dozare. Astazi, Grundfos este liderul mondial si cel mai mare producator de pompe de circulatie din lume, ce acopera aproximativ 50% din piata mondiala, avand o productie anuala de peste 16 milioane de pompe. In afara de pompe, Grundfos produce motoare electrice pentru pompe standard si submersibile, precum si vinde electronice de inalta clasa pentru controlul si monitorizarea pompelor. Produse suplimentare sunt produse in diviziile BioBooster si Lifelink, care sunt noile activitati de business ale companiei. Grundfos a introdus si Blueflux Care, o noua etichetare a tehnologiei ce asigura ca echipamentul este cel mai bun de pe piata.
Denumiri marca: Grundfos
Stire
Grundfos a lansat aplicatia online pentru pompele SCALA2
2017.06.07    
Sistem complet tip hidrofor Grundfos SCALA2
2017.03.09    
Cuvinte cheie:  grundfos  pompa  pompe  casa  case  eficienta  eficiente  campanie  campanii  primavara  2018  scala  2  scala2  iunie  iulie