Sistem complet tip hidrofor Grundfos SCALA2

Datorita motorului racit cu apa, ofera unul dintre cele mai mici niveluri de zgomot din gama ei

Grundfos SCALA2 este un sistem complet tip hidrofor care furnizeaza presiunea optima a apei la toate punctele de consum. Este format din pompa, motor, rezervor, senzor si clapeta unisens, toate intr-un singur echipament compact ce se instaleaza usor si rapid. Avand electronica inteligenta a pompei, SCALA2 se adapteaza la orice cerinta, iar datorita motorului racit cu apa, ofera unul dintre cele mai mici niveluri de zgomot din gama ei. Rezultatul este confortul maxim cu efort minim.

Dimensionarea in cateva secunde:
Dimensionarea si selectia sunt foarte usor de realizat. SCALA2 acopera toate cerintele de presiune pentru cladirile rezidentiale de pana in 3 niveluri si cu 8 puncte de consum.

Avantaje:
  • electronica inteligenta a pompei
  • motor cu magnet permanent care se raceste cu apa vehiculata
  • protectie la mersul in gol
  • autoamorsabila
  • panoul de control usor de utilizat
  • posibilitatea de a fi instalata afara.
Presiunea optima a apei cu Grundfos SCALA2

Compacta si usor de instalat
SCALA2: o pompa de tip hidrofor compacta si silentioasa care ofera presiunea optima a apei la toate punctele de consum. Chiar si cand dusul merge, robinetul de la bucatarie de asemenea, iar masina este spalata pe exterior. Optimizata pentru a face presiune constanta in aplicatii casnice, SCALA2 este alegerea perfecta pentru proprietari si instalatori.

Instalarea este mai usoara ca oricand
SCALA2 este o solutie pentru ridicarea presiunii completa, special construita pentru o instalare usoara. Poate fi montata intr-un dulap de bucatarie si se adapteaza presiunii de intrare si consumului de apa din casa. Tot ceea ce aveti de facut este de a conecta conductele, amorsa pompa si SCALA2 se va ocupa de restul.

Dimensionarea si selectia in secunde
Un singur model SCALA2 acopera toate nevoile de asigurare presiune in instalatii de uz casnic. Daca aplicatia este o cladire cu pana la 3 niveluri si 8 puncte de consum, SCALA2 este pompa potrivita.

Control inteligent. Confort crescut.
SCALA2 ofera controlul inteligent, monitorizand sistemul si compensand pierderile de presiune. Odata setat nivelul de presiune a apei dorit, SCALA2 va asigura apa la toate punctele de consum, indiferent de variatiile presiunii de intrare si punctele de consum multiple.

Grundfos ofera 5 ani garantie in perioada 1 martie - 30 septembrie 2017 pentru SCALA2.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre pompa hidrofor SCALA2, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Grundfos Pompe Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Pompa hidrofor SCALA2
 
Pompa hidrofor SCALA2

Sistem complet tip hidrofor care furnizeaza presiunea optima a apei la toate punctele de consum. Este format din pompa, motor, rezervor, senzor si clapeta unisens, toate intr-un singur echipament compact ce se instaleaza usor si rapid. Avand electronica inteligenta a pompei, SCALA2 se adapteaza la orice cerinta, iar datorita motorului racit cu apa, ofera unul dintre cele mai mici niveluri de zgomot din gama ei. Rezultatul este confortul maxim cu efort minim. Dimensionarea si selectia sunt foarte usor de realizat. SCALA2 acopera toate cerintele de presiune pentru cladirile rezidentiale de pana in 3 niveluri si cu 8 puncte de consum.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Pompa de circulatie, pompa apa de condens
Pompa de circulatie, pompa apa de condens
Pompa, mixer
Pompa, mixer
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...