Premiu pentru design - red dot award 2011 - acordat firmei Wilo pentru instalatia cu randament inalt de ridicare a presiunii

Wilo Romania prezinta noul sistem de ridicare a presiunii Wilo-COR-Helix EXCEL

La editia din anul acesta a concursului "red dot award", WILO SE a castigat, la categoria industrie si comert, mult ravnitul sigiliu de calitate "red dot award: product design 2011", pentru noul sistem de ridicare a presiunii. Acest sistem care pune accentul in mod special pe consumul redus de energie electrica si un randament ridicat, a fost proiectat pentru a fi utilizat atat in sistemele cu apa potabila, cat si in sistemele de prevenire a incendiilor si a celor industriale. Un juriu international, compus din 36 de experti, a ales castigatorul dintre 4.433 produse din peste 60 de tari. "Importanta unui bun design nu trebuie niciodata subestimata", a declarat profesorul doctor Peter Zec, initiatorul si presedintele traditionalului concurs. A fost premiat nu numai aspectul inovativ al display-ului instalatiei "Wilo-COR-Helix EXCEL"; designul acestui produs care garanteaza in mod special siguranta si fiabilitatea in exploatare, este motivul succesului inregistrat de acest produs. In acest context, se remarca si deservirea simpla atat a pompelor, cat si a tablourilor de comanda prin folosirea tehnologiei butonului rosu, consacrata in totalitate pompelor si instalatiilor Wilo. Datorita acestor detalii ergonomice, intr-un singur minut poate fi controlata usor pornirea si asigurarea management-ului in functionarea sistemului de ridicare a presiunii.
Noua instalatie de ridicare a presiunii echipata cu doua pana la patru pompe verticale "Wilo-Helix EXCEL", cu motoare EC de inalta eficienta (HED - High Efficiency Drive), ofera cele mai ridicate valori de pana acum ale randamentului total. Randamentul motorului depaseste limita superioara a viitoarei clase de eficienta IE4 (conform IEC TS 60034-31 Ed.1), care a fost stabilita drept cea mai inalta. Astfel, toate prevederile viitoare ale noii ordonante UE care au intrat in vigoare la 16 iunie 2011, sub Directiva Europeana Ecodesign privind eficienta energetica a electromotoarelor, au fost deja cu mult depasite.
Designul instalatiei de ridicare a presiunii a fost realizat de biroul de proiectare Designbüro Mehnert Corporate Design GmbH & Co. KG. din Berlin.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noua instalatie de ridicare a presiunii Wilo-COR-Helix EXCEL, cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Wilo Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Categorii
Pompa de suprapresiune
Pompa de suprapresiune
Pompa, mixer
Pompa, mixer
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...