Echipamentul inovator maxGUARD pentru distributia tensiunii de control

Monitorizarea sarcinilor si distributia potentialului electric combinate intr-o solutie convingatoare completa

In domeniul productiei de tablouri electrice sunt necesare solutii inovatoare pentru distributia tensiunii de control. Prin intermediul Klippon® Connect, Weidmüller prezinta solutia de pionierat in conectivitate pentru planificare, instalare si operare eficienta.

In cadrul portofoliului de produse Klippon® Connect, Weidmüller ofera maxGUARD, dezvoltand astfel in mod convingator si consecvent distributia tensiunii de control. maxGUARD ofera monitorizarea sarcinii si distributia tensiunii de control intr-o singura solutie - intr-un mod convingator, eficient si inovator.
In general, oprirea controlata, cat si mentenabilitatea distributiei tensiunii de control (care poate fi instalata intr-o maniera ce poate salva timp si spatiu) reprezinta o necesitate pentru operarea facilitatilor, dar si a masinilor eficiente.

Noul sistem maxGUARD integreaza blocurile terminale de distributie a potentialului (montate pana in prezent separat) in iesirile dispozitivelor electronice de monitorizare a sarcinilor, oferind astfel o solutie completa sub forma unui echipamnet de distributie a tensiunii de control 24 V DC.

O noua combinatie de monitorizare a sarcinilor si de distributie a potentialului economiseste timp la instalare, creste siguranta impotriva defectiunilor si reduce spatiul ocupat pe sina DIN cu pana la 50%.

Solutiile maxGUARD ies in evidenta prin distributia tensiunii de control de 24V DC, datorita faptului ca pot fi combinate in numeroase variante de patru canale sau canale individuale.
Ele ofera un grad ridicat de flexibilitate datorita monitorizarii reglabile a sarcinilor (caracteristici ale curentului si de declansare - standard sau temporizat), si se caracterizeaza prin monitorizarea sigura a canalelor individuale (valoare fixa), cat si monitorizarea economica quadrupla a sarcinilor (valoare fixa) pentru grupuri de senzori.

Cu ajutorul maxGuard, blocurile terminale de distributie a potentialului si monitorizarea electronica a sarcinilor pot fi combinate pentru prima data si asamblate pentru a crea o solutie completa de distributie a tensiunii de control de 24 V DC cu toate conexiunile pozitive si negative necesare alimentarii sarcinilor, care nu doar salveaza timp, cat si un spatiu considerabil.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre echipamentul maxGUARD pentru distributia tensiunii de control, faceti clic pe butonul Cerere de informatii sau cereti oferta de pret ori catalog de la persoana de contact a firmei Weidmüller Interface GmbH & Co.KG Reprezentanta pentru Romania, folosind butonul corespunzator.

Categorii

Releu si comutator de impulsuri
Releu si comutator de impulsuri
Echipament modular cu montaj pe sina
Echipament modular cu montaj pe sina
Bloc de jonctiune, accesoriu de cablare
Bloc de jonctiune, accesoriu de cablare
Distributie electrica de joasa tensiune
Distributie electrica de joasa tensiune
Aparataj electric, cablaj
Aparataj electric, cablaj

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...