Noile prize USB de tip C de la Vimar

Noile prize USB de tip C de la Vimar

Pentru a tine pasul cu evolutia standardelor de piata, Vimar introduce o noua priza USB de tip C, in versiune cu 1 modul.

Incepand cu 2019, principalii producatori de smartphone-uri, tablete si laptopuri au inceput sa adopte unitati de alimentare cu acest tip de conector. In comparatie cu clasicul USB de tip A, tipul C garanteaza un timp de transmisie si de incarcare considerabil mai scurt. Aceste niveluri de performanta sunt atat de semnificative incat USB-ul de tip A trebuie sa fie inlocuit definitiv in viitorul apropiat.

Din acest motiv, Vimar a venit cu o noua priza destinata instalarii pe scara larga, deoarece poate deveni o parte a unei alimentari standard pentru sistemele de cablare, in special in instalatiile hoteliere care sunt mereu in cautarea solutiilor tehnologice capabile sa le ofere oaspetilor un nivel suplimentar de confort.

Unul dintre principalele avantaje ale acestei solutii este ca noua priza USB-C are un design care se potriveste perfect cu seriile de aparataj Vimar. Fie designul elegant al lui Eikon, fie atragerea contemporana a lui Arké, fie aspectul informal al gamei Plana. Indiferent de stilul interiorului, noua priza USB-C de la Vimar garanteaza atat accesul usor la energie, cat si stilul caracteristic care i-a consacrat.

Produse mentionate in articol
Aparataj electric Vimar Neve Up Aparataj electric Vimar Plana Aparataj electric Vimar Arké Aparataj electric Vimar Arké fit
 
Aparataj electric Vimar
8 produse

Aparataje electrice Vimar: Neve, Plana, Arke, Eikon, Eikon Exe, Eikon Evo, Eikon Tactil.

8 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Noile dispozitive de cablare Arké fit
Noile dispozitive de cablare Arké fit
Cele mai subtiri din gama Vimar
Noile dispozitive de cablare Arké fit
Categorii
Aparataj electric
Aparataj electric
Aparataj electric, cablaj
Aparataj electric, cablaj
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...