Vents VK Duo - doua nivele de schimb de aer

Vents introduce seria VK Duo in gama ventilatorelor industriale centrifugale

Vents introduce seria VK Duo in gama ventilatorelor industriale centrifugale pentru conductele de aer rotunde (Ø 100, 125, 150, 200, 250 si 315 mm). Ventilatoarele Vents VK Duo sunt echipate cu motoare asincrone cu doua viteze si rotoare centrifuge echilibrate dinamic.Adaugarea motoarelor cu doua viteze la seria Vents VK a dus la o crestere generala a performantelor ventilatorului si a ajutat la imbunatatirea controlului fluxului de aer. Controlul mai precis al fluxului de aer a eliminat practic consumul excesiv de energie. Acestea fiind spuse, consumul total de energie al ventilatoarelor Vents VK Duo este mai mic comparativ cu modelele silimare ca marime. Controlul vitezei pas cu pas este asigurat de selectorul P2-10.

Selectorul P2-10


Ventilatorul poate fi folosit pentru alimentarea cu aer cat si pentru evacuarea aerului, in functie de nevoile utilizatorului.

Carcasele din plastic ale ventilatoarelor Vents VK Duo sunt fabricate din plastic necorosiv, potrivit perfect pentru spatiile cu un nivel ridicat de umiditate. Seria include si modele cu termostate electronice care permit raspunsul automat la schimbarile de temperatura. Ventilatoarele din seria VK Duo sunt disponibile si in configuratii cu senzori de temperatura pentru exterior si interior. Aceasta optiune este deosebit de utila in spatiile cu efect de sera deoarece viteza rotorului se schimba automat in functie de schimbarile de temperatura din spatiul deservit sau din conducta de ventilatie. Ca urmare, unitatea mentine temperatura necesara fara interventia operatorului. Ventilatoarele sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni standard de la 100 la 315 mm.

Seria de ventilatoare centrifugale Vents VK Duo duce ventilatia la un nou nivel de versatilitate si confort. Instalarea simpla, adaptata la o mare varietate de spatii, o gama larga de optiuni si doua viteze de rotatie asigura un confort excelent utilizatorilor si asigura ventilatorului un loc special in gama de produse a companiei.

Produse mentionate in articol

Ventilatoare industriale Vents axiale si axiale in linie
 
Ventilatoare industriale Vents axiale si axiale in linie

Ventilatoare axiale cu presiune scazuta realizate din otel inoxidabil cu o capacitate de ventilatie de pana la 11900 m³/h, in functie de model. Se pot monta pe perete sau in tubulatura.
Ventilatoare axiale Vents de perete OV, OVK, OV1, OVK1, de tubulatura VKF, VKOM, ventilatoare industriale axiale in linie Vents seria TT si TT Pro, ventilatoare industriale centrifugale in linie Vents seria KSB, VC, VK, VKMz, VKM 100-125 E, VKM 100-315 si VKM 355-450.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Ventilator axial
Ventilator axial
Tehnologie de ventilatie
Tehnologie de ventilatie
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...