proidea.ro catalog online de informatii produse

Vents VK Duo - doua nivele de schimb de aer


2019. iulie 19.

Vents introduce seria VK Duo in gama ventilatorelor industriale centrifugale

Vents introduce seria VK Duo in gama ventilatorelor industriale centrifugale pentru conductele de aer rotunde (Ø 100, 125, 150, 200, 250 si 315 mm). Ventilatoarele Vents VK Duo sunt echipate cu motoare asincrone cu doua viteze si rotoare centrifuge echilibrate dinamic.Adaugarea motoarelor cu doua viteze la seria Vents VK a dus la o crestere generala a performantelor ventilatorului si a ajutat la imbunatatirea controlului fluxului de aer. Controlul mai precis al fluxului de aer a eliminat practic consumul excesiv de energie. Acestea fiind spuse, consumul total de energie al ventilatoarelor Vents VK Duo este mai mic comparativ cu modelele silimare ca marime. Controlul vitezei pas cu pas este asigurat de selectorul P2-10.

Vents VK Duo


Selectorul P2-10


Ventilatorul poate fi folosit pentru alimentarea cu aer cat si pentru evacuarea aerului, in functie de nevoile utilizatorului.

Carcasele din plastic ale ventilatoarelor Vents VK Duo sunt fabricate din plastic necorosiv, potrivit perfect pentru spatiile cu un nivel ridicat de umiditate. Seria include si modele cu termostate electronice care permit raspunsul automat la schimbarile de temperatura. Ventilatoarele din seria VK Duo sunt disponibile si in configuratii cu senzori de temperatura pentru exterior si interior. Aceasta optiune este deosebit de utila in spatiile cu efect de sera deoarece viteza rotorului se schimba automat in functie de schimbarile de temperatura din spatiul deservit sau din conducta de ventilatie. Ca urmare, unitatea mentine temperatura necesara fara interventia operatorului. Ventilatoarele sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni standard de la 100 la 315 mm.

Seria de ventilatoare centrifugale Vents VK Duo duce ventilatia la un nou nivel de versatilitate si confort. Instalarea simpla, adaptata la o mare varietate de spatii, o gama larga de optiuni si doua viteze de rotatie asigura un confort excelent utilizatorilor si asigura ventilatorului un loc special in gama de produse a companiei.
 

produse
Firma
Sediu: RO-012387 sector 1, Bucuresti, sos. Chitilei nr.181
Telefon: +40 21 668 7200
Telefon: +40 31 808 5000
Telefon: +40 31 808 6000
Fax: +40 21 668 0770
E-mail:
Web: www.julienexpert.ro
Departament vanzari
   
   
   
   
   
   
Compania JULIEN STILE Srl activeaza pe piata romaneasca inca din 1993 avand ca obiect de activitate importul si distributia de sisteme de ventilatie si echipamente electrice. Gama de produse oferite include sisteme pentru ventilatia casnica dar si pentru cea industriala si comerciala: tubulatura rotunda sau rectangulara de diferite dimensiuni, baterii de incalzire/racire, centrale de ventilatie cu recuperare de caldura, o paleta variata de accesorii si grile PVC/metalice, tubulatura rigida/flexibila izolata sau neizolata, usite de vizitare PVC/metalice, dar si mai multe game de aparataj electric IP 20, IP 44, game aplicate sau sub tencuiala, modulare sau monobloc, sistemul clasic (german schuko) sau sistemul italian. De asemenea, compania le ofera clientilor o gama larga de accesorii electrice: cutii si doze de instalatii, senzori crepusculari/de miscare, rame de protectie intrerupatoare, panouri de sigurante, etc. precum si diverse modele de interfon/ videointerfon si automatizari de porti si sisteme de securitate si domotica.
Din 2014, toate produsele din portofoliu se distribuie sub brandul propriu JULIEN EXPERT.
O alta categorie importanta de produse din portofoliul nostru este reprezentata de sistemele de iluminat clasic sau cu LED, fabricate de companii europene renumite: Candellux, Lamkur, Skoff, Duolla, Light Prestige. In aceasta gama accentul este pus pe design - clasic si modern - pentru a satisface si cele mai exigente gusturi, dar ?i pe inovatie - pentru a raspunde unor nevoi specifice - spoturi cu senzori de miscare si de luminozitate, actionari prin unde radio, RGB etc.
Denumiri marca: Vents, Thermoval, Britop, Candellux, Lamkur, Skoff, Duolla, Light Prestige
Alte stiri in categoria de produse Ventilator axial
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie de ventilatie
Alte stiri in categoria de produse Instalatii mecanice
Cuvinte cheie:  julien  stile  ventilator  centrifugal  industrial  axial  vents  vk  duo  doua  nivel  nivele  schimb  aer