VELUX Romania aniverseaza 15 ani

15 ani in Romania, 70 ani in lume

Compania VELUX Romania aniverseaza in data de 19 mai 2012, 15 ani de existenta pe piata locala. Din 1997, anul in care si-a deschis biroul in Brasov, compania si-a mentinut pozitia printre liderii pe piata ferestrelor de mansarda.
Cu o experienta de 70 de ani in domeniul fabricarii ferestrelor de mansarda, compania VELUX este unul dintre cele mai puternice nume din sectorul materialelor de constructii, deoarece ofera cea mai vasta gama de ferestre de mansarda pentru toate tipurile de acoperisuri si pentru toate tipurile de invelitori.

Numele VELUX deriva din doua cuvinte - VEntilatie si LUX (termenul latin pentru lumina), fiind marca inregistrata inca din 1942.
Ca producator al primelor ferestre de mansarda, livrate in 1942 la o scoala din Danemarca, VELUX a fost si ramane cu un pas inaintea dezvoltarii.
Aspectul impecabil al ferestrelor este rezultatul aplicarii ultimelor noutati tehnologice, precum si al perfectionarii bazate pe o lunga experienta.
Produsele VELUX disponibile in Romania sunt utile pentru orice fel de proiect de constructii, cladiri noi sau renovate, publice sau private si sunt comercializate exclusiv prin reteaua nationala de distribuitori specializati in domeniul materialelor de constructii.

Concepute in scopul valorificarii spatiului existent sub peretii in plan inclinat, produsele VELUX se adapteaza oricarui tip de acoperis si sunt o imbinare perfecta intre functionalitate si un design modern si elegant, fiind totodata un simbol al calitatii si bunului gust.
Ferestrele de mansarda VELUX sunt o modalitate perfecta de a crea o atmosfera unica si atractiva in locuinte. Se beneficiaza de lumina naturala, putandu-se opta pentru nelimitate variante de amenajare: camere de oaspeti, dormitoare, camere de joaca pentru copii, bai, birouri sau incaperi cu alte destinatii.
Spatiul de la mansarda are, pe langa aspectul practic, si un puternic caracter ambiental.
Liniile arhitecturale usor atipice, dinamice, determinate de forma acoperisului, imbinate cu iluminarea generoasa si ventilatia, confera personalitate si stil unei astfel de locuinte.
Odata cu aniversarea celor 15 ani, VELUX Romania isi asigura clientii si partenerii ca va continua sa le ofere suport in toate etapele unui proiect si ca serviciile sale sunt disponible pe toata durata de viata a ferestrelor.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele VELUX, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei VELUX Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

GGL 306640 - Fereastra de mansarda Premium, pentru evacuarea fumului GLU 0051 - Fereastra de mansarda Standard, din poliuretan, cu operare de sus GZL 1051 - Fereastra de mansarda Standard, din lemn, cu operare de sus GGU 008230 - Fereastra de mansarda VELUX premium pentru Case Pasive
 
Ferestre de mansarda VELUX
31 produse

VELUX produce ferestre de mansarda de calitate superioara de mai bine de 75 de ani. Caracteristicile produselor va ajuta sa va bucurati de multa lumina naturala, aer proaspat si privelisti minunate. VELUX ofera si solutii automatizate. Incepand din anul 2018, ferestrele VELUX au facut pasul in era digitala. Kitul de control climatic VELUX Active este unicul produs de pe piata care opereaza automat ferestrele si rulourile VELUX INTEGRA®, pe baza unor senzori de temperatura, umiditate si dioxid de carbon. In plus, kitul vine cu o aplicatie pentru telefoane inteligente care iti permite sa vezi si sa controlezi permanent statusul climatului interior din mansarda ta.

31 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
MHL - Rulou exterior parasolar pentru ferestrele de mansarda VELUX SHL - Roleta exterioara pentru ferestrele de mansarda VELUX SSS - Roleta exterioara solara economica VELUX RHZ - Rulou pentru diminuarea luminii pentru ferestrele de mansarda VELUX
 
Rulouri decorative si parasolare VELUX
14 produse

Accesorizati fereastra VELUX cu rulourile VELUX pentru controlul luminii si al caldurii si cu o plasa impotriva insectelor. Noua colectie de culori si modele, cu materiale opace sau transparente este acum la dispozitia ta. Alege dintre rulourile exterioare parasolare si din gama de rulouri interioare - cu actionare manuala, electrica sau cu motor solar. Beneficii: control al caldurii, control al luminii, filtrare a luminii, protectie impotriva insectelor.

14 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
TWF / TWR - Tunel solar pentru acoperis inclinat
 
TWF / TWR - Tunel solar pentru acoperis inclinat

Cu tunelurile solare VELUX pentru acoperis inclinat, este posibila aducerea luminii naturale chiar si in cele mai intunecate zone ale casei tale: holuri, bai, dressinguri, camere fara pereti exteriori. Profilul exterior din acoperis este similar cu cel al unei ferestre de mansarda, avand integrata rama de etansare din poliuretan. Se pot comanda atat pentru invelitori plate, cat si ondulate. Tunelul rigid, TWR, poate avea o lungime a tubului de pana la 6 m, cu ajutorul extensiilor. Tunelul solar cu tub flexibil, TWF, se poate monta in cazul unei distante de maxim 1,5 m intre acoperis si tavan. Modulul exterior are geam intarit de 4 mm, tratat pentru auto-curatare. Tunelurile se pot accesoriza cu kitul de lumina, astfel incat devin sursa de lumina si la lasarea noptii.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Sistem de umbrire pentru exterior, plasa impotriva insectelor, copertina
Cupola luminatoare, fereastra pentru ventilatie si evacuare fum
Cupola luminatoare, fereastra pentru ventilatie si evacuare fum
Tunel de lumina
Tunel de lumina
Fereastra de mansarda
Fereastra de mansarda
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara
Sticla, placa inlocuitoare, protectie solara

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...