Noua pompa de caldura aer-apa aroTHERM split

Indiferent daca este vorba despre constructii noi, modernizari sau ca parte a unui sistem hibrid, pentru casele unifamiliale, cu spatiu redus in incaperea de instalare, aroTHERM Split este alegerea perfecta. Convinge prin mare confort in utilizare, functionare economica si un raport excelent pret-performanta. Designul compact si modern a fost recompensat cu premiul Red Dot Design Awards.

Pompele de caldura Vaillant stabilesc standarde pentru confortul casei. Acestea asigura confortul caldurii si al apei calde pe tot parcursul anului, iar in timpul verii asigura un climat interior placut in orice moment, prin intermediul functiei de racire controlate automat.

Avantajele pompei de caldura aroTHERM split:

 • In regiunile unde accesul la reteaua de gaz lipseste, pompa de caldura aer-apa este o alternativa interesanta la sistemele de incalzire cu biomasa, gaz lichefiat sau motorina
 • Datorita functiei integrate de racire, puteti beneficia de pompele de caldura aer-apa inclusiv in timpul sezonului cald
 • Toate pompele noastre de caldura aer-apa pot fi integrate in retele inteligente (Smart Grids)
 • Combinati cu un sistem fotovoltaic si veti creste in mod semnificativ economiile in consumul propriu de energie electrica.

Pompa de caldura aer-apa aroTHERM split
Noua pompa de caldura aer-apa aroTHERM split

Doua componente – un sistem deosebit de eficient

aroTHERM split este o pompa de caldura construita pe baza tehnologiei split – intre unitatea exterioara si cea interioara, transferul termic se realizeaza printr-un traseu frigorific cu Freon. In unitatea exterioara se regasesc toate componentele circuitului frigorific. Condensatorul se regaseste in unitatea interioara.

Cu doar 0,5 m² necesari, cerinta de spatiu pentru montaj este minima. Daca doriti sa economisiti spatiu si in camera de instalare va recomandam unitatea de interior uniTOWER.

Cu dimensiunile unui frigider, uniTOWER va ofera:

 • Apa calda pentru 4 persoane, datorita boilerului de 190 litri integrat
 • Economie de spatiu si instalare discreta
 • Toate componentele hidraulice amplasate in interiorul unitatii.

Pentru un necesar mai mare de apa calda menajera solicitati, in locul uniTOWER, o statie hidraulica si un boiler pentru preparare apa calda menajera, cu pompa de caldura.

Extrem de silentios si rezistent la temperaturi reduse

aroTHERM split este una din cele mai silentioase pompe din clasa sa si indeplineste cele mai stricte cerinte pentru functionarea in timpul noptii in zonele rezidentiale. Datorita traseului frigorific de la unitatea exterioara in casa, sistemul nu poate ingheta, nici in caz de intreruperi prelungite a alimentarii cu energie electrica.

Automatizare confortabila

Puteti controla si regla intregul sistem in mod confortabil, cu multiMATIC 700 (controler de sistem), si cu modulul optional de internet, prin intermediul aplicatiei.

Avantaje la prima vedere:

 • Cost redus in exploatare, datorita tehnologiei pompelor de caldura
 • Mai mult spatiu in camera tehnica
 • Operare foarte silentioasa – nivel presiune sonora 33dB(A)*
 • Protectie la inghet, datorita tehnologiei split
 • Produs in Europa.

*la distanta de 3 m in modul de functionare nocturna

aroTHERM split cu uniTOWER: solutia cea mai rapida

Pompa de caldura aroTHERM split este, in combinatie cu uniTOWER, cea mai buna solutie de economie de spatiu, pentru incalzire si apa calda. Daca sistemul este bine proiectat si corect ales, puteti utiliza functia optionala de racire activa pe timpul verii, pentru o temperatura ambientala confortabila.

Locul de instalare are un impact crucial asupra generarii de zgomot
Noua pompa de caldura aer-apa aroTHERM split - Locul de instalare are un impact crucial asupra generarii de zgomot
Locul de instalare are un impact crucial asupra generarii de zgomot

Performanta ridicata, zgomot redus

Noul aroTHERM split este extrem de silentios: de la doar 3 metri distanta, nivelul presiunii acustice este mai mic de 30 dB (A). Din acest motiv, aroTHERM split poate fi instalat chiar si in comunitati de locuinte terasate cu densitate mare, fara probleme. Locul de instalare trebuie selectat pentru a preveni propagarea si cresterea nivelului de zgomot - informatii despre prevenirea zgomotului pot fi gasite in imaginea de mai jos.

Nivelul de presiune acustica al unui aroTHERM split la diferite distante
Noua pompa de caldura aer-apa aroTHERM split - Locul de instalare are un impact crucial asupra generarii de zgomot
Nivelul de presiune acustica al unui aroTHERM split la diferite distante

Mereu boilerul potrivit

Mereu boilerul potrivit
Noua pompa de caldura aer-apa aroTHERM split - Mereu boilerul potrivit

Pentru pompele de caldura aer-apa fara incalzire integrata a apei calde menajere, va oferim o selectie larga de rezervoare de apa calda menajera, in diverse dimensiuni – in functie de necesarul de apa calda menajera.

Boilere clasice/solare

Rezervoarele de apa calda de pardoseala uniSTOR plus sunt robuste, durabile si garanteaza un confort ridicat al apei calde. Se potrivesc perfect estetic si tehnic cu pompele de caldura Vaillant si sunt disponibile in gama de volume de 300 litri. Pentru utilizarea in combinatie cu sisteme solare sunt disponibile capacitati de stocare de 300 si 400 litri.

Puffere multifunctionale

Cu volume cuprinse intre 800 si 2000 litri, unitatile de stocare multifunctionale allSTOR plus ofera toate optiunile, chiar si pentru cerinte foarte mari - de exemplu, pentru incalzirea cu apa solara. Statiile solare de apa calda menajera care pot fi conectate exclusiv la sistemul allSTOR, pot fi montate direct pe rezervorul de stocare pentru a economisi spatiu, sau cu suporturi de perete, pe langa sistem.

uniSTOR VIH, allSTOR plus, uniSTOR VIH S, uniSTOR VIH RW
Noua pompa de caldura aer-apa aroTHERM split - uniSTOR VIH, allSTOR plus, uniSTOR VIH S, uniSTOR VIH RW

Automatizari / comunicatii

Inteligent: controlerul de sistem multiMATIC 700

Controlerul nostru de sistem multiMATIC 700 asigura interactiunea perfecta intre sistemele integrate in schema Vaillant.

Gestionarea eficienta a energiei: EEBUS-Read

Prin protocolul de comunicatie EEBUS pot fi utilizate sisteme fotovoltaice, comunicarea cu sistemul de incalzire si alte aparate de uz casnic se face indiferent de producator. In calitate de membru al initiativei EEBUS, participam activ la dezvoltarea gestionarii managementului energiei.

De asemenea, multiMATIC 700 are o interfata EEBUS. In combinatie cu Sunny Home Manager al partenerului SMA, de exemplu, puterea fotovoltaica nefolosita poate fi utilizata in afara sistemului pentru a incalzi automat boilerul pentru preparare de apa calda la o temperatura mai ridicata. Energia excesiva este stocata astfel pentru utilizare ulterioara.

Afisarea randamentelor si a consumului de energie cu multiMATIC App
Noua pompa de caldura aer-apa aroTHERM split - Afisarea randamentelor si a consumului de energie cu multiMATIC App
Afisarea randamentelor si a consumului de energie cu multiMATIC App
Produse mentionate in articol
Pompa de caldura aer-apa aroTHERM split
 
Pompa de caldura aer-apa aroTHERM split

aroTHERM split este o pompa de caldura construita pe baza tehnologiei split - intre unitatea exterioara si cea interioara, transferul termic se realizeaza printr-un traseu frigorific cu Freon. In unitatea exterioara se regasesc toate componentele circuitului frigorific. Condensatorul se regaseste in unitatea interioara. Cu doar 0,5 m² necesari, cerinta de spatiu pentru montaj este minima. Este extrem de silentioasa, de la doar 3 metri distanta, nivelul presiunii acustice este mai mic de 30 dB (A).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...