proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul stivuitor Tonero Diesel de la Toyota imbunatateste nivelul consumului de combustibil


2013. februarie 11.

Noi standarde pentru industria de manipulare a materialelor: siguranta, productivitate, rezistenta, confort si protectia mediului inconjurator

Toyota Material Handling Europa (TMHE) anunta lansarea in 2013 a gamei de motostivuitoare diesel Toyota Tonero cu sarcini nominale cuprinse intre 1.5t si 3.5t, care aduc scaderi de 8%* in consumul de combustibil si emisii mai mici de CO2, oferind motoare eficiente pentru clienti.
Reducerea consumului de combustibil si scaderea emisiilor de CO2 sunt obtinute cu motoarele industriale diesel model 1DZIII concepute si fabricate de Toyota. Aceste motoare diesel de 36kW au fost optimizate pentru reducerea eficienta a consumului prin integrarea unei noi pompe de injectie a combustibilului pentru reglementarea mai eficienta a consumului de combustibil folosit in procesul de combustie.
Acest motor este in conformitate cu cele mai noi reglementari conform directivei 97/68/EC**.
Disponibilitatea acestui motor a fost extinsa pentru toate modelele de motostivuitoare din gama Toyota Tonero si pentru orice capacitate nominala la ridicare, cuprinsa intre 1.5 si 3.5 tone.
Craig Walby, TMHE Product Management Director explica, “Ascultand ce ne spun clientii, le-am inteles necesitatea de imbunatatire a eficientei in operare, de control asupra costurilor operationale precum si scopul de a obtine un mod mai eficient de lucru. Cu imbunatatirile aduse in 2013 pentru cele mai bune stivuitoare din gama Toyota, modelele Tonero diesel, ne ajutam clientii prin doua aspecte - reducerea costurilor operationale legate de consumul de combustibil si scaderea emisiilor de CO2. Deasemenea, prin folosirea acestui model de motor diesel la toate stivuitoarele cu capacitati intre 1.5-3.5 tone, marim posibilitatile de alegere pentru clientii nostri.”
Avand durabilitatea ca si valoare fundamentala, motostivuitoarele Toyota Tonero sunt concepute si fabricate in fabricile Toyota certificate ISO 14001 din Ancenis, Franta, pentru a fi reciclabile in proportie de 99% la sfarsitul perioadei de utilizare.

* Informatii bazate pe testul VDI2198 cu stivuitorul model Tonero 2.5 tone cu roti pneumatice.
** Etapa IIIa

Toate stivuitoarele din gama Toyota Tonero sunt dotate cu sistemul Toyota SAS, iar caracteristicile acestuia de siguranta imbunatatesc performantele si productivitatea atat pentru operator cat si pentru stivuitor.
Oferind control asupra miscarilor catargului si maximum de stabilitate, motostivuitoarele Toyota sunt fiabile pentru aplicatii de incarcare/descarcare, stocare, transportul sarcinilor la orizontala.

Manevrarea in siguranta si accelerarea rapida fac stivuitoarele din gama Toyota Tonero sa fie foarte productive in aplicatii cu nivel de dificultate de la simplu la foarte solicitant, iar nivelul redus de zgomot si vibratii mareste confortul operatorului.
Gama Toyota Tonero include 7 modele de motostivuitoare diesel si LPG, cu capacitati maxime de incarcare de 3.5 tone si inaltimi de ridicare de pana la 7 metri.

Oferind o gama vasta de tipuri de cabine pentru operator potrivite tuturor conditiilor de mediu, avand sistemul Toyota SAS in configuratia standard, motostivuitoarele Tonero sunt echipamentele ideale pentru operarea la exterior.
Nivelul scazut de zgomot sau vibratii, vizibilitatea excelenta de jur imprejur si interventiile facile de service permit imbunatatirea confortului operatorului si rezistenta in exploatare a stivuitorului.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre stivuitorul Tonero Diesel de la Toyota, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Toyota Material Handling Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-041912 sector 4, Bucuresti, Sos. Berceni nr. 104V
Telefon: +40 37 215 7000
Fax: +40 37 215 7079
E-mail:
Web: www.toyota-forklifts.ro
Mihaela Anghel
marketing manager +40 73 024 0464
   
   
   
Toyota Material Handling Romania (TMHRo) este parte a grupului Toyota Material Handling, liderul mondial in domeniul echipamentelor de manipulat marfa. Experienta de peste 50 de ani a grupului, resursele alocate cercetarii si dezvoltarii, precum si know-how-ul in domeniu, se concretizeaza in produse de inalta calitate care incorporeaza o tehnologie de varf. Prezenta pe piata locala incepand din anul 1996, TMHRo este o companie specializata in domeniul manipularii si depozitarii marfurilor, oferind solutii personalizate pentru fiecare aplicatie.
Denumiri marca: Toyota, Kalmar, Bravi, Simba, Vanderlande
Alte stiri in categoria de produse Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  tozota  tonero  stivuitor  sistem  sas  diesel  motostivuitor  inconjurator  siguranta  protectia  rezistenta