proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul electrostivuitor Toyota Traigo 48 atinge cele mai inalte nivele de productivitate


2015. noiembrie 24.

Noul Toyota Traigo 48, stivuitorul care livreaza cea mai buna eficienta energetica

Toyota Material Handling Europe (TMHE) introduce noul Toyota Traigo 48, stivuitorul care livreaza cea mai buna eficienta energetica, fiind cel mai productiv echipament in operatii intensive.

Toyota se gandeste mereu la clientii sai si cauta permanent modalitati pentru a creste nivelele de productivitate peste asteptari. Prin ample cercetari, cele mai noi tehnologii si componente sunt implementate intr-un sasiu compact. Impreuna cu o imbunatatire ergonomica, acestea optimizeaza experienta operatorului. Astfel, clientii pot conta pe o durata mai mare de functionare fara a compromite productivitatea, chiar si in cele mai intensive aplicatii.

Noul Stivuitor electric Traigo 48-volti ofera o noua servodirectie electrica pentru virarea fara efort si o adaptare a servodirectiei la viteza de deplasare, pentru un control precis la orice viteza de deplasare. Acest model de stivuitor ofera control precis in rampe si pozitionare acurata cu sau fara sarcina.
Modelele cu 3 roti sunt acum disponibile cu capacitati nominale cuprinse intre 1.5 si 2.0 tone fiind foarte usor de manevrat in spatii inguste. Modelele cu 4 roti, disponibile de la 1.6 la 2.0 tone, pot face fata operatiilor intensive in interior sau exterior si au acum un unghi de virare imbunatatit. Aceste stivuitoare versatile si flexibile pot accesa toate zonele, oferind performante excelente pentru aplicatiile de manipulat marfa. Sunt dotate cu sistemul unic Toyota System of Active Stability (SAS) si motoare Toyota AC pentru imbunatatirea sigurantei si a productivitatii.
Gama stivuitoarelor de 48-volti impune noi standarde in eficienta energiei, prin consumul redus de energie si cresterea performantelor. Aceste modele sunt disponibile si cu baterii Li-ion ca optiune ceea ce permite o reincarcare mai rapida in orice moment. Acest sistem revolutionar de gestionare a bateriilor elimina necesitatea schimbarii bateriei in aplicatii cu mai multe schimburi.

"Dorinta noastra a fost de a depasi asteptarile clientilor nostri si cu stivuitoarele din gama Traigo 48 noi oferim productivitate de top prin cresterea performantelor si reducerea consumului de energie. Traigo 48 reprezinta un pas inainte important in ceea ce priveste ergonomia datorita ofertei de baterii Li-ion ca optiune standard, reducand astfel necesitatea schimbarii bateriei in multe aplicatii", a declarat David Backx, Product Management Counterbalanced Trucks la Toyota Material Handling Europe.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noul electrostivuitor Toyota Traigo 48, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Toyota Material Handling Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Electrostivuitor cu 3 roti Toyota Traigo 48

Modelele de electrostivuitoare cu 3 roti Toyota Traigo 48 ofera sarcini nominale de la 1.5 la 2 tone si manevrabilitate excelenta pentru deplasarea cu usurinta in zone cu spatiu mic de lucru. Avand o raza de giratie mai mica, modelele 8FBEK16T si 8FBEK18T de stivuitoare electrice sunt mult mai compacte ca design. Adaptarea servodirectiei la viteza de deplasare, controlul asupra motorului si frana de parcare automata ofera operatorului un control mai acurat si o mai buna pozitionare. Schimabrea bateriei prin lateral si servodirectia electrica faciliteaza operarea echipamentului. Dotate cu caracteristicile unice ale sistemului Toyota SAS, stivuitoarele noastre cu 3 roti sunt cele mai sigure si mai productive echipamente, protejand operatorul si eficientizand consumul de energie.

Firma
Sediu: RO-041912 sector 4, Bucuresti, Sos. Berceni nr. 104V
Telefon: +40 37 215 7000
Fax: +40 37 215 7079
E-mail:
Web: www.toyota-forklifts.ro
Mihaela Anghel
marketing manager +40 73 024 0464
   
   
   
Toyota Material Handling Romania (TMHRo) este parte a grupului Toyota Material Handling, liderul mondial in domeniul echipamentelor de manipulat marfa. Experienta de peste 50 de ani a grupului, resursele alocate cercetarii si dezvoltarii, precum si know-how-ul in domeniu, se concretizeaza in produse de inalta calitate care incorporeaza o tehnologie de varf. Prezenta pe piata locala incepand din anul 1996, TMHRo este o companie specializata in domeniul manipularii si depozitarii marfurilor, oferind solutii personalizate pentru fiecare aplicatie.
Denumiri marca: Toyota, Kalmar, Bravi, Simba, Vanderlande
Alte stiri in categoria de produse Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  toyota  toiota  material  handling  electrostivuitor  stivuitor  traigo  48  3  roti  toyota