Noul trotuar rulant ThyssenKrupp iwalk

Trotuar rulant realizat din sectiuni modulare

Modelul de trotuar rulant iwalk reprezinta cea mai recenta inovatie in acest domeniu, echipamentul fiind fabricat la unitatea de productie TK Norte, din Spania. Sistemul poate fi instalat atat direct pe podeaua finisata, cat si in spatiul unei fundaturi cu adancime de 400 mm. Masa unui echipament cu lungime de 50 m este de 15 tone, mult mai mica fata de modelele traditionale, care ajung la valori de peste 22 de tone.

Produsul este realizat din sectiuni modulare cu lungimi de 6 m, cu un sistem de actionare plasat in structura metalica a echipamentului. De asemenea, elementele de fixare pentru imbinarea sectiunilor modulare sunt concepute astfel incat sa nu fie vizibile, un element interesant fiind acela ca plinta de protectie de langa treapta si soclul de sustinere pentru balustrada sunt integrate intr-o singura componenta, cu o inaltime totala de 146 mm. Panoul de comanda si motorul pentru actionarea trotuarului se caracterizeaza printr-o functionare cu emisii minime de caldura si un acces in zona tehnica cat mai facil.
Sistemul iwalk beneficiaza de o balustrada cu actionare liniara fara lant pentru a se putea incadra in conceptul redus al trotuarului. Imbinarile dintre elementele modulare ale trotuarului se realizeaza prin intermediul unor bucse din material sintetic, ce garanteaza exploatarea in conditii optime pentru mai mult de 75.000 ore (echivalentul a 180.000 km), pentru aceste elemente nefiind necesara lubrifierea. In zonele de acces, sunt prevazute elemente ranforsate pentru asigurarea securitatii in exploatare, o protectie suplimentara fiind asigurata de profilul special de balustrada. Noul trotuar rulant include un sistem luminos de ghidare a traficului, cu functionare continua sau intermitenta.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre trotuarul rulant ThyssenKrupp iwalk, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ThyssenKrupp Elevator Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Trotuar rulant iwalk
 
Trotuar rulant iwalk

iwalk este realizat din sectiuni modulare cu lungimi de 6 m, cu un sistem de actionare plasat in structura metalica a echipamentului. Elementele de fixare pentru imbinarea sectiunilor modulare sunt concepute astfel incat sa nu fie vizibile. Plinta de protectie de langa treapta si soclul de sustinere pentru balustrada sunt integrate intr-o singura componenta, cu o inaltime totala de 146 mm. Panoul de comanda si motorul pentru actionarea trotuarului se caracterizeaza printr-o functionare cu emisii minime de caldura si un acces in zona tehnica cat mai facil.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Scara rulanta, trotuar rulant
Scara rulanta, trotuar rulant
Ascensor, scara rulanta
Ascensor, scara rulanta
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...